• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

A744S heterozigot mutasyonu fmf mi demek?

Ronny11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
506
394
53
Eşimle boşanıyoruz
Bir yıldır şiddetli karın ağrılarıyla dr dr hastane hastane dolaştık teşhis konulamadı
Bu süreçte psikolojik olarak bitti beni de tüketti
En sonunda genetik test yapıldı sonuç bu
Bu nedir bilen var mı
A744S heterozigot mutasyonu sonuç bu

Eşiniz taşıyıcı demek .
Ama aynı zamanda sıklıkla hastalığın belirtilerini de gösteriyorsa eşiniz hasta da kabul edilir .

Bende fmf hastasıyım onceki konunuza yazmıştım ama ben genetik test yaptırmadım büyük ihtimal eşiniz fmf zaten şikayetlerinden ben anlamıştım...
Yaşamayan bilmez gerçekten insan atak gelince ölmek bile isteyebiliyor yalnız eşinizin sinirli olmasi karakteriyle alakalı ne yaptınız hala evde mi?

Sanki boşanmak istemiyor gibi geldi bana...
Doktorla görüştü mü sonucunu eşiniz?

Gözünüzaydın.

En azından ne olduğu belli? Tedavisi belli.Belki o da belirsizlikten kurtulunca rahatlar.

Daha mantıklı düşünmeye başlar.Bakarsınız düzelirsiniz.

İlk konunuzu okurken fmf demistim. Bir yildir doktorlar nasil suphelenmemis hayret. Bitki ozunden yapilan bir hapi var onu duzenli kullanacak. Gecmis olsun.

boşanma sebebini anlayamadım da evlenirken yapılan testle belirlenen bi rahatsızlık değil mi bu?
akdeniz anemisi testi yapmışlardı bize sonra gidip sonucunu almıştık.
siz öğrenmemiş miydiniz? keşke daha önce teşhis edilseymiş, bu kadar eziyet çekmezdi.

Önceki konunuzu okuduğumda hissettiğim tek şey sizin ondan gitmiş bir kadın olduğunuzdu.
Eğer gerçekten öyleyse kurcalamayın hastalığını falan

boşanma sebebini anlayamadım da evlenirken yapılan testle belirlenen bi rahatsızlık değil mi bu?
akdeniz anemisi testi yapmışlardı bize sonra gidip sonucunu almıştık.
siz öğrenmemiş miydiniz? keşke daha önce teşhis edilseymiş, bu kadar eziyet çekmezdi.
yok ikisi başka
fmf denen şey ailesel akdeniz ateşi
anemiden farklı

Hadi gözünüzaydın...en azından belirsizlik bitti hastalık konusunda..geçmiş olsun..
Evliliğinizde son durum ne??? Esiniz ne dedi sonuç için??? Evden ayrıldı mı????

Toplu cevap vereyim
Konuyu yanlış yere açtığım için banlanmışım keşke bir uyarı alsaydım öncelikle
Neyse
Yorumlarınız için teşekkür ederim
Eşim hala evde sonuçları alıp dr una gidecekmiş bir de abisi gelecekmiş tel de konuşurken duydum
Belki rahatlamıştır sonuç çıkınca tam da kavganın üzerine çıktk sonuç ben her gün orayı arıyordum ne zaman çıkacak diye
Ailem bu adamın başına daha büyük dert gelseydi nolacaktı diyorlar.hastalıkta ve sağlıkta kalıcıdır evlilik insan evini yuvasını bırakmaz diyolar.ve o bıraktığı için bu adama güven olmaz sakın dönme boşanın diyolar
Ailemin onu kötü bilmesine de üzüldüm sonuçta benim büyük aşkımdı.öyle demeyin dünyaya bi daha gelsem gene onla evlenirdim dedim
Ondan vazgeçtim evet. Çünkü çok sebepsiz yere hiç yoktan beni yıprattı.ağrılarını hastalığının belirsizliğini benden çıkardı en son evi kırıp dökğnce komşular polis çağırınca ben pijamamla komşuların evine sığınınca polis arabasına binip evden ayrılınca bitti ben de
Daha fazlası yok dedim
Nasılsın ağrıyo mu diye soruyodum ağrıyo işte nie soruyosun diye bağırıyodu bana
Kötü kötü bakıyodu bana evin içinde

Eşim huysuz zor bi insan olduğu için bir yıldır teşhisi konulamayan hastalığının belirtilerini acı çektikçe benden çıkardı
Önceden de kavga ederdik
Bu sefer kavgalar çok büyüdü ve bana takıntılı oldu her şeyim battı ona
Beni hep engelledi hiçbir yere gitmeme izin vermdi
Kız arkdaşımla konuşup gülmeme bile bozulup kavga çıkardı
Hastalık pskolojisi dedim kendi kabuğuna çekildim bu sefer
Bana cevap vermiyo bana bağırmıyo beni sevmiyo diye taktı bana
En sonunda mahkemeye verdi imzaladığımız kağıtları
Hemen nasıl koşa koşa verdi ben olsam evi terkeder sonra verirdim

Back