• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

a101 deki ürünler hakkında

umutlugunler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
171
0
96
Diyarbakır
arkdaşlar muhakkak aranızda a101 den alışveriş yapanınız vardır bu başlık altında görüşlerimizi paylaşalım mesela geçenlerde aspirin adında bir temizlik ürünü aldım halılarımda lekeleri kolaylıkla çıkardı tavsiye ederim fiyatı 2.80 tl sanırım birde bu hafta perşembe günü gelicek singer dikiş makinesini almak istiyorum daha önce alıp kullanan varsa yorumlarını yazarsa çok sevinirim hepimize keyifli alışverişler işte link A 101 - Hoşgeldiniz

Kekspır adındaki keklerini çok seviyorum ıslak kek gibi aynen onun haricinde milföy hamurunu beğeniyorum ayranı güzel tatlılarını alıyorum beğeniyorum ve çoğu zaman aktüel ürünlerinde bimden daha güzel şeyler getiriyorlar..

Kekspır adındaki keklerini çok seviyorum ıslak kek gibi aynen onun haricinde milföy hamurunu beğeniyorum ayranı güzel tatlılarını alıyorum beğeniyorum ve çoğu zaman aktüel ürünlerinde bimden daha güzel şeyler getiriyorlar..

kesinlikle haklısın canım aktüel ürünleri bimden daha güzel ve kaliteli ...

Son düzenleme:
hem bim den hem de a 101 den alışveriş yaparım:39:a 101 den en son bakım yağları aldım hem de çok ucuz...aktarda sorduğum 7-8 lira olan kayısı yağı,susam yağı,badem yağı vs orada 3,5 tl idi :34:

a101 in meyvelerı daha guzel oluyor arkadaslar abım tavsıye ettı elması muzu falan bime göre daha ıyı meyve kokuyor resmen daha lezzetlıler...

hazır tatlılarını alıyorum valla,özellikle ekmek kadayıfını ıımmmmmm canım çekti...kocem uyansın da gidip alalım bari :)))

ayrıca dondurulmuş ürün grubunda ıspanaklı tepsi böreği de çok güzel oluyor...

Yakınımıza açıldıda bende artık kullanıyorum ürünlerini ve bimdekinden daha güzel ürünleri geliyor..Ucuz ve kaliteli ürünleri takip ediyorum zaten 1 hafta ara ile aynı ürünleri getiriyorlar..

Back