A1 Sınavı( Aİle Bİrleşim Sınavı)

gkc_ibo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
114
0
Merhaba Aİle Bİrleşim Sınavına HAzırlana ARkdaşlar VArmı? Bu sınavı kazanmış olup Giden ARkdaşlar Bİzleri Aydınlata Bİlirmi..:)

arkadaşım öncelikle ALLAH yardımcın olsun.ben evde hazırlanmaya çalışyorum.daha öncededn çıkış mektup örnekleri var ordan çalışıyorum.detaylı bilgi edinmek istersen almancax.com sitesinden araştıabilirsin.online des dinlemek istersende ekol hoca derslerinin sitesine girebilirsin.

Saol cnmm Allah hepimizin yardımcısı olsun evde hazırlanmak hiç bişey bilmeden zor geliyo bana biri anlatmadan yapam gibi bakıcam evet o siteleri biliriyorum çokda faydası olucanı düşünüyoruummm Ah ahh Dügüne kadr işimm zor..:):)

Arkadaslar ben de bu sinava hazirlaniyorum. Siz ne yaptiniz? ben de busuu.com diye bir siteden calisiyorum.

Siz sinava girdiniz mi? nasil bir sinav bilgi verirseniz cok sevinirim. Gerginim birazcik bu acidan :S

MErhbaa bende sınava giricem busuya bnde göz atdım ögretici bi yer ama ücretli sanırım orası nerde oturyorsun canım normal bi kursa gitsen daha iyi...

Mrb canım ekledın ama özel olaraak msj atamıyorum sana Sndemı evlik için sınava gircksın öyleyse allah yardımcın olsun hangi şehre gidiceksın..?

sinav bazi aylarda kolay oluyo bazen de zor sanirim.bana denk gelen zordu...kurs deneme sinavlarin yüksek alirken sinavda bekledigim gibi puan alamadim ama gectim .puan yüksekligi önemli mi tabi ki deil,önemli olan sinavi 61 ile de olsa gecmek :) sorusu olana yardimci oalbilirim.eger istanbul da kurs arayan varsa da kendi hocama yönlendirebilirim.cok iyi ögretiyo ilk sefer girisimde sinavdan gectim

allah yardimciniz olsun kizlar bende bu sinava girdim benim icin o kadar stresli bi dönemdiki kendimi yedim bitirdim ama hicde bekledigim gibi zor degildi.
1 ay kursa gittim ilk girisimde 85 puanla kazandim.
sinav dinleme konusma ve yazmadan olusuyor.
sizin yapacaginiz en önemli sey fiil ve artikelleri ezberlemeniz.
evde kendi cabalarinizla calismaniz yetersiz olacaktir ders almalisiniz.
simdi ben b1 skursuna gidiyorum.

Evde Çalışma İle Gerçekden olmuyo birin bana anlatması lazım benım acımdan böyleee aşk işde adama neler yaptırıooo..:)

Ben bartinda yaşıyorum canım istda tyzmler falan olabilir var aslında kadıköydekı kursamı gitdin acaba..? Almanyada hangi şehırdesın

busu parali oldu malesef.. Ben kursa gitmiyorum Kitaplar aldim oralardan calismaya calisiyorum. Sinava yonelik hazirlanip hazirlanmadigimi bilmiyorum. Ben de yardimci olabilirim bildigim seyleri. Ama suana sadece cok basit cumle kurmayi bir de kendimi tanitmayi biliyorum :/

almanyaya gelsen bi dert gelmesen bi dert allah kolaylik versin oradaki kurs sinav falan burdakinden cok cok kolay.

X