• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

A.R.O.G(bir yontma taş filmi)

ben bu tarz saçma filmleri sevmiyorum
Herkesin zevki farklı
Gora yıda tv de isledim saçma sapan bir film konusu yok
ben romantik duygusal filmleri sevdiğim için bana saçma geliyordur bu kadar kişi izledigine göre zevkler tartışılmaz die düşünüyorum...
Cem e zaten gülemiyorum...medya şişirmesi.
Beyazcıyım ben.

süperdi koptum ben yaaaa hele kibariyee yaslarsaaa gözlerın yaşlı yawrunaa suçunuı bağışla sarıl boynuna...

insanlarımız da şu var nedense önyargı
ben geçen hafta gittim arog a sinema önünde beklerken bir kaç kişi önyargılı: filanca arkadaş dedi ki gora daha güzel di ben aroga hiç gülmedim.
dönüpte gelmeseydin o halde diyesim geldi
sonra filmden çıktık bazıları ben gülünecek bişi bulamadım gora daha güzeldi.
seneler önce goradan çıkarken de hiç gülmedim diyen pek çok kişi gördüm ben.

hep daha önceki daha güzel oluyor insanların gözünde nedense?
ben izledim çok beyendim güldüm de gora kadar da güzeldi
cem yılmazı da çok seviyorum ayrıca da çok gülüyorum kendi dalında bir numara bence
medya şişirmesi falan da hiç değil.........

Gerçekten emek verilmiş,uğraşılmış, para harcanmış bir filmdi.Efektler ile Holywood filmleriyle yarışabilir.Oyuncular da başarılıydı.Ama ben bir kaç ince espiri dışında gülünecek bir şey bulamadım.Yinede verilen emek apaçık ortada,sadece onun için bile izlenmeli.

Filme cok emek harcanmis, daha önce bu kadar degisik, kendini a$an TÜRK filmi izlememistim amma velakin gora kadar güldürmedi.. Fazla gülmeyi umuyordum, cünkü ilki bu tadi vermisti bize devaminindada ayni tadi almak istedik sanirim.. Yinede hakkini yemek istemem,tebrik etmek isterim..Özet olarak yenilik ve efekt acisindan basarili ama komik degil!

Emek harcanmış belli taktırır hak ediyor ama bence hiç komik degildi ankara ankomol cinemasında izledik çoooooooooooookkkkkkkkkkk büyük bir cinemadır inanın ilk yarı kimse gülmedi 2.yarı bir iki gülüs vardı salonda oda tek tek sayılır...yanı ben ve aynı salondakı cıkan 500 kısının yorumu berbattıı.....
Osmanlı cumhuriyetini cok begendim...komik degil ama çok anlamlı bir film uyuyan ülkemizi bir nevi belki uyandırmaya yarar diye düşünüyorum......
neyse zaten cem ylmz stand up ına da 2 yıl önce gittim ve verdigim paraya pişman olmustum...çıktıgı ilk yıllar çok iyiydi ama gittikçe paraya doydugunu ve işinden sıkıldığını gösteriyor...ki bu çok gıcık....
ben Ata demırere çok gülüyorum şahan recep ivedik evimde arsıvimde duruyor...yanı cem yılmaz bence komik degil...sevene basarılar......

Son yıllarda izlediğim en feci filmlerden birisiydi ..Resmen sinemaya verdiğim paraya acıdım yaaa...

vay be olumsuzda çok yorum varmış aroga şaşırdım:1no2:.çünkü ben çok eğlenerek izledim ve çok güldüm.sadece bende değil nerdeyse tüm salon aynı haldeydik:roflol:

Beğenmedim.
Cem Yılmaz diyince ister istemez beklenti çok farklı oluyor. Diğerlerine göre daha güzel birşey bekliyorsunuz. Bazı yerlerde sıkıldım bile diyebilirim. Fekat ince esprilerde yok değildi hani. Beğeni meselesi işte:sm_confused:

Şimdi sırada Issız adam var, hala salonlar dolup taşıyor, demekki bir keramet var bundayerimseniben

bu memleket Cem Yılmaz dan ne çok şey bekliyor yahu....dün izleyebildim ben de filmi gayet güldüm salondaki herkeste gülerek izledi filmi...ama salondan dışarı çıkınca ay hiç güzel deildi sıkıldım diyenleri gördüm gözümle , sıkılırken nasıl o kadar gülebiliyosun kardeşim pes diyorum başka bişey demiyorum......

Bence gayet güzeLdi herkez okadar agir elestiriyorki anlamiyorum filme girenler hic mi gülmedi..​

Bence gayet güzeLdi herkez okadar agir elestiriyorki anlamiyorum filme girenler hic mi gülmedi..​

yeminle diyorumki hiç gülmedim :1no2:
sadece birkaç sahnesinde gülümsedim
birde o maymunla olan sahnede nmillet patlamış
aksine bana hele o sahne çok iğrenç ve itici geldi :1no2:

biz geçen hafta gittik.ben beğendim valla güzeldi.maymun sahnesini beğenmedim sadece hoş değildi.maç olayını da çok uzatmışlardı sanki.ama yine de güzeldi çok güldük biz..

bazı arkadaşlar cem yılmazdan çok şey beklediğimizi söylemiş;evet ben daha çoğunu bekledim ve hüsrana uğradım,çünkü cem yılmaz çok başarılı bir komedyen,zekice espriler yapan birisi.ben normalde geyiklere gülebilen bir insan değilim belki ondandır diycem ama geyiklere çokça gülen eşim bile hiç gülmedi :sm_confused: kaldıki cem yılmaz geyik yaparak güldüren bir insan değil normalde,benim gözümde çok çok daha başarılı o a.s
filme çok emek harcanmış ona bişey diyemem tabi...

hiç mi hiç beğenmedim
gora daha güseldi bence.
emeğe saygım vardır ama
verdığım paraya yemınle acıdım kötükedihüso

çok şey bekledim sanırım..gerçekten çok emek vermiş ama ben hele ilk bölümde hiç gülmedik..en çok eşim istediği için gittik ama hayallerim yıkıldı

filme çok tepkili girdiğim halde güldüm açıkçası ben, yalnız maymunlu sahnede çok gülen oldu, o kısımdan hiç hoşlanmadım. çerez denen filmlerden bu, haftaya unuturum.

hiiiç ama hiiiç beğenmedim,
gorada gerçekten katıla katıla gülmüştüm,
ama bunda sadece tebessüm ettim ya hiç gülmedim,
cem yılmazdan bukadar abartılı reklamlara daha iyi bir film beklerdim açıkcası,
tavsiye etmiyorum vallahaa:delphin:

Kızlar bilmiyorum farkında mısınız ama bu filmde çok çirkin bir kısım var aslında bence ve ben sırf bu sahne var diye nefret ettim açıkçası,maymunla arif denen karakterin ilişki yaşaması çok ama çok rezilce idi,ve normal hatta komik bişeymiş gibi gösteriliyor.Herkes bu kısmı atlıyor aslında galiba ama olmaz böyle bişey bence,insan ve hayvan ilişkisi (hele de çocukların hevesle gittikleri bir filmde) çok yakışıksız buldum,protesto ediyorum.Verdiğim paraya üzüldüm.:mymeka:

Back