• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

A.R.O.G(bir yontma taş filmi)

benim erkek arkadaşım tam bir cem yılmaz hastası yarın buluşmayı planlıyoruz kesin tutturur gidelim diye eğer gidersek film hakkındaki yorumlarımı paylaşırım sizlerle...

benim erkek arkadaşım beğenmemiş.. film zevki güzeldir..
çok fazla efekt kullanmış, güldürmekten çok görselliğe ağırlık vermiş..
sinemada izlemeye değmez bence..

filmi izlemeden bu yorum,çok enteresan bence..
gitmediğiniz filme nasıl yorum yapıyorsunuz aklım almıyor..

bence çok güzeldi katıla katıla gülmedim belki aama çokk emek harcanmış bellli o yüzden tavsiye ederimm gidinn kaydirigubbakcemile4 :1hug:

akşam ailece gittik belki biraz ağır olacak ama inanın ikinci yarının sonlarında bitsede çıksak diye baktım
kızım futbol maçının olduğu sahnelerde son bölümde uyudu :1no2:
ailece beğenmedik :1no2:
eşimde beğenmedi oğlumda beyenmedi :1no2:
işte size 4 kişilik bir yorum -tatlicadiarzu-

ben komedyenlerin yaptıkları filmlere artık inanmıyorum güldüremiyorlar

kocisim kemal sunaldan sonra tam bir cem yilmaz hastasidir.ciktigi gün tabiikide gittik!!
baslarda üff püff dedim ama sonradan daha keyifli oldu..cem yilmazin tarzi zaten güncel hayat yada gercek seyler olmadigi icin her ne kadar filmin konusu uyus etsede bicok esprisine güldük..emek var,emeklerine saglik..ama cem yilmaz filmden cok standup gösterilerine yogunluk vermeli,dogaclama inanilmaz eglendiriyor

Reklamı aylar öncesinden yapılan, izlenmeden üzerinde yorumlar yapılan bir filmin zaten yarısını izlemiş gibi oluyoruz.Hiç kaçış yok izleyeceğiz.Cem Yılmaz kendine özgü bir komedyen.Biz ailece seviyoruz.Daha önceki komedi vcdlerinide evde sıkılınca izliyoruz.

evet filme çok emek harcanmışş bu kesin.. görüntü kallitesi ,kullanılan teknikler dünya standartlarında gora ile bir tutulmamlı diye düşünüyorumm ,gidicem inşallah

cumartesi izledim, ama ne yalan söyleyim okadarda begenmedim fazla gülmedim ama güzel özenle yapilmis bir film, ama illa izlenmesi gerek herkese tavisey ederim diyemiyecegim

A.R.O.G. u Recep İvedikle kıyaslamak haksızlık olur.İki film arasında çok ciddi teknoloji, emek ve donanım farkı var.Film maliyetleri kıyaslandığında da bu fark açıkça anlaşılabilir.Üslup ve espri seviyelerine hiç bakılmasa bile, aynı klasmanda değerlendirilmeleri bence yanlış olur.
Filme gelince ; G.O.R.A daha eğlenceli idi.Beklentiyi çok yüksek tutmadan gitmek daha doğru olur.Ama vizyondaki filmlere bakıldığında bilet parasını hakediyor.Çok merak etmiyorsanız ve film izlemek için ille de sinema demiyorsanız DVD si çıkınca da izlenebilir.

valla dün gittik.ben o kadar da beğenmedim-tatlicadiarzu-.fragmanlrı önceden tv de gördüğm için midir nedir bana vasat geldi.şakkıdı

Gorayi da o kadar cok kisi izlemisti..
kime sorsak, begenmedim, olmamis demisti
ama sonra ben tvde izleyince baktimki megersem cok komik
ve eglenceli bir filmmis..
Simdide Arog icin öyle diyorsunuz ama bakalim
gidersem yorumumuda yazarim elbet :)

benim erkek arkadaşım beğenmemiş.. film zevki güzeldir..
çok fazla efekt kullanmış, güldürmekten çok görselliğe ağırlık vermiş..
sinemada izlemeye değmez bence..

ya kusura bakma sinema da başka neye ağırlık verilmesi gerekiyor izlemek için ben pek anlayamadım?:çok üzgünüm:uhm::uhm:
efekt diil görsellik de değil ne ?

ya kusura bakma sinema da başka neye ağırlık verilmesi gerekiyor izlemek için ben pek anlayamadım?:çok üzgünüm:uhm::uhm:
efekt diil görsellik de değil ne ?

arkadaş demek istemişki ne yaparsa yapsın neyle süslerse süslesin olmamış işte -tatlicadiarzu-
çok kötüydü yaa :1no2
:çıkınca paramızıda vermediler -tatlicadiarzu-

arkadaşlar biz eşimle ilk gün gittk.film çok güzel herkese taviye ederim.:)

biz de eşimle bu aksam seansına bılet bulabılırsek bu fılme gıdıcez cem yılmazın fılmlerı her daım hosuma gıtmıstır bakalım bu seferki nasıl olmuşsüprizzzzz

ben beğenmedim,ilk yarı zaten sıkıcı,ikincide ehh işte.Bunu mu aylarca bekledim dedim.Arkadaşımda hiç beğenmedi.

çokta kötü değil ama sıkıcı
2. yarıda sıkıldık çıksak mı acaba bile olduk yani
seyredilir ama boşu boşuna sinemaya okadar para veripte gitmeyin derim
dvd si çıkınca alıp evinizde izleyin:delphin:

çokta kötü değil ama sıkıcı
2. yarıda sıkıldık çıksak mı acaba bile olduk yani
seyredilir ama boşu boşuna sinemaya okadar para veripte gitmeyin derim
dvd si çıkınca alıp evinizde izleyin:delphin:

bende merak ediyodum, bekliyeyim bari biraz:delphin:

fragmanını seyrettim bana göre değil,beğenmedim saçma gibi geldi,şöle güzel romantik film daha güzel olur,ıssız adama gitmek istiyorum

Back