A.R.O.G(bir yontma taş filmi)

filmin ilk yarısı berbattı cem yılmaza hiç yakışmamış dedim
film 2. yarıda topladı 2. yarıda baya güldük

yakinlarim gitti sadece üç dört tane iyi espiri var dediler
yani kötüymüs

valla açıkcası arkadaşlar ben beğendim
sizden burdan okuyunca üzülmüştüm çünkü 10 gün öncesinden almıştık biletleri
ama bugün hiçte kötü olmadığını düşündüm :1closedeyes:
belki cem yılmazdan dahada iyi bir performans beklenirdi doğru ama adamada filminede haksızlık etmemek gerek diye düşünüyorumsengözlerimebaksanab
ayrıca zevkler renkler tartışılmaz bende Recep İvediği beğenmeyenlerdenim:sm_confused:

Walla benide korkuttunuz gitmiycem zaten gorayıda pek beğenmemiştim sadece küfür vardı içinde küfür etmeyince gülmüyorlar zaten bu adama...

Konusu basit fakat senaryoya çok iyi dökülmüştü. Filmdeki efektler de çok güzeldi bana göre.Efektleriyle şimdiye kadar yapılmış en iyi türk bilim-kurgu filmiydi.Filmin müzikleride çok güzeldi.A.r.o.g'un o yarı fantastik ve mizahi havasına iyi gitmiş.Oyunculuklar genel olarak iyi ve mizahi bir şekildeydi.Özellikle zafer algöz ve özkan uğur'un oyunculukları hoşuma gitti.Maddi anlamda da Hiçbirşeyden kaçınılmamış,çok emek verilmiş,insanı sıkmayan ve hoş vakit geçirilen iyi bir film bence.Nasıl kendimizi G.o.r.a.da uzayda gibi hissetmişsek şahsen yontma taş devrinide izlerken gülerek yaşadım diyebilirim.Bu kadar olumsuz eleştirileri haketmiyor.Biz ailece Cem YILMAZ'ı seviyor ve o ne söylerse eğleniyoruz.İki gün önce izledik hala konuşuyoruz.

ilk günü gittik gorayıda sevemeyen biri olarak arog u izleyince daha cok hayal kırıklıgı yaşadım goradan daha iyi film çıkmasını bekliyordum
cem yılmaz bence sinema filmi yapmasın sadece stand up yapsın

hiç beklediğim gibi değildi.görsellik çoktu ama gülme açısından pek bişey bulamadım.gora çok çok daha iyiydi

bayramın 2. günü kuzenlerle gittik ve beğenmedim...
2. bölümde maç sahnesi acayip kastı çok sıkıldım zevk meselesi tabiki ama bikaç espiri dışında ilgimi çeken bişey olmadı..
bu arada arog başlamadan önce film reklamlarını gösteriyolarya mahsun kırmızıgülün yeni filmi 'güneşi gördüm' ün fragmanını gösterdiler...çok güzel filme benziyo kızlar kaçırmayın..

bende dün kardeşlrimle izledim filmi önyarglı olarak beyenmicem diye düşümdüm hatta gitmtk istsmsdim çocuklar zorlsdı ama iyiki gitmişiz valla ben çok eglendim beklegimden güzeldi hiçde sıkılmadım yani bi türk filmi olarak güzel bi iş çıkarmışlşar tebrik ederm.hee bide bi sahne vardı sonlara dogru maç yaparkrn rıdvan dilmen çıktı.... biz o ara koptuk zaten....bence güzel vakit geçirmek için gidilir en azından kafa yormuyo siyasi içerikli degil teröristlei sampatik de göstermiyo bu film küfür bile yok denecek kardar az .

2 gün önce gittim çok güzel bi film olmuş çok komiksırnaşık şey stres atmak için iyi kendi başına bir film hiç bir yere çekilcek yönü yok

dün gittim bende filme.ilk yarı pek ii değildi ama ikinci yarı iyiydi.hakikaten emek vardı

dün akşam seyrettik
açıkcası ben beğendim
öyle çok büyük beklentiler içinde değildim zaten yani herkes ay çok kötüydü hayal kırıklığına felan uğradım dedi bize ama biz beğendik
goradan daha iyidi bana göre
heleki hokkabazdan kat be kat daha iyidi
cem yilmaz stand-up yapsın bence onlarda çok daha başırılı böyle filimlerde kendini tam olarak gösteremiyor insanlar çok farklı şeyler bekliyorlar ama aradıklarını bulamayinca hayal kırıklığı olabiliyor tabii

şimdi geldim filmden
tek kelime berbattı ne bi konu ne bi işleyiş ne bi senaryoo hiiç bişey yoktu yaa
hayatımda bi abuzer kadayıfda sıkıldım bu kadar birde bunda
abuzerde en azından bi konuda vardı
arog da konu yok ama bi görsellkl çoktu
arkadşlar boşunu gtmeyin
1 yıla kalmaz düşer tvlere
çok sıkıldım hmde çook

Görsel olarak çok iyi, çok emek harcanmış, oyuncular çok iyi ama konusu berbat...Beklettimin altındaydı, yani bence gora daha güzeldi bile diyebilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…