• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

a.o.lisesi yardımm

Umutlu30

vazgeçilmezimmm
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
774
64
318
39
İstanbul
mrb arakdaşlar
ben 2001 açık öğretim meslek lisesine yazıldım muhasebe bölümüne ozamanlar mesleği secerken yüz yüze eğitimden haberim yoktu öğrendiğimdede iş işten geçmişti ben normal liseye geçemk istedim ama sınavlara 5 kere girdiğim için düz liseye geçemedim tekrar devam etmek zorundasınız dedi yüz yüze eğitimde görmeniz lazımmış tabi benim sonradan haberim olduğu için benim sınıfımdakiler son seneye geçmişlerdi halk eğitime gittim onlarda bana senle aynı sorunu taşıyan 20 ye yakın kişi var dedi onları bulabilirsen tekrar sınıf kurabilirler bende koskaca ist ben nerden bulayın o insnları dedim anlıycanız benim lise 4 senedir askıda napıcamı bilmiyorum
eğer sizin bu konuda bilginiz varsa yardımcı olabilirmisiniz

sizin okul artık öğrencimi almıyor acaba yada halk eğitimdeki adam ilgilenmemiş bende düzden mesleğe geçiş yaptım bu sene bitti ama bizden sonra 3. sınıf öğrencileri var onlarda bir sene daha okuyacak bizim okul alımı bıraktı ama öteki okullarra kayıt devam ediyor siz bi sorun açık öğretime her yıl öğrenci kayıt yaptırır.heleki istanbulda kesin olur kayıt.adam saçmalamış git bul diye sen nereden bulacan o zaman onlarda var bilgiler ulaşsınlar siz bence şehirdeki değillde açık öğretim müdürlüğüne tlf açon probleminizi anlatın.ki yani halen daha meslek lisesine kayıt yaptıranlar var.bitmez çünkü

Back