• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

A&M TECHNOLOGY L600 hakinda bilginiz varmi ??

Slinn

Zamanla Degil Zamaninda!!
Kayıtlı Üye
Arkadaslar benim gitdigim merkez sanirim A&M TECHNOLOGY L900 kulaniyormus hic bir bilginiz varmi ?? fransiz maliymis bugun gitdim lazer degil isikli epilasyon dediler hic biriniz isiki epilasyon yaptirdinizmi??

Son düzenleme:
Canim benim bu basliga cevap geldigini gorunce cok sasirdim hemde sevindim + bilgisi olan biri tarafindan gelincede dahada cok sevindim , evet ben L900 ile seansa giriyorum fiyatda ben belcikadayim turkiyede nasil bilemiyoum ama burda benim odedigim fiyati soyleye bilirim ilk gitdigimde ben tum bacak diye gitmistim bana 380€ demislerdi seansi oraya varinca kadinla konustum ve ben surekli agda yaptigimdan ve pantolon giydigim icin alt bacagimda yaridan asagida kil olmadigi icin rica etdim bana bir fiyat yapda baska yerlerimi de yaptirayim diye oda diz bolgesi ve ustbacak yazdi 280€ dedi koltuk alti 55 € kol bolgesi 66 € bikini 45€ ve popo 60€ olarak hesapladi yani asagi yukari senin anlayacagin 500€ oldu ben yaptirali 10 gun oldu ve dun dokulmeler basladi koltuk altinda elle hisedilir bir dokulme oldu bacaklarim henuz ince ince ciktilar ama sabirsizlaniyorum dokulecekmi diye ama tuhaf olan kolarimda hic cikma ayva tugu denen bir cikma var cok sevindim bakalim daha sonra ne olacak 5 seas yaptiracagim hic sikintisini yasamadim yanma felan olmadi ama yapilirken asiri canim yandi , lazer olmadigini bu islemin isikli epilasyon oldugunu soylediler ,
bir hafta sonrada cilt bakimi icin gitdim cildime bakim yaptikdan sonra ayni makinenin baska agziyla kilar icin yaptigi gibi bir sekildi canim bundada azda olsa biraz yandi ama ayni oyle isik verdi kadin , bu isleme 150€ verdim 10 gunde bir gidip sadece isik yaptiracagim bunada her seansda 15 € verecegim 4/5 seans
bende sana yardimci olabildiysem cok sevinirim

canim ilk seans icin baya bir kil dokuldu ama tabi bende hic bilmiyorum sonra ne olacak bekleyip gorecegim ,
yuzum icinse leke tedavisi degil canim bana yapilan ama kas aramda ve yakan kenarlarinda mimik cizgilerim cok kalin onlar icin ve dirilmesi icin once kremle temizladikten sonra maske yapti kadin ve bu makinanin kucuk yuz icin olan bir agzi var onla ayni bacagima yaptigi lazer gibi cit cit yuzumede verdi ama yuzumdeki tuge kila birsey olmadi zaten kil icin degildi sukur yuzumde kilimda yok zaten:)

Back
X