Aynı şeyi düşündüm mar, umarım birisi bulup buna altyazı koyup yayınlamazAy hayatımda izlediğim en komik şey bu olabilir yaAy çok eğlendim Ya şu görüntüleri sadece biz izlesek bir şey değil, elalem izliyor, rezil oluyoruz. Ahaber asparagas haber kanalı desek yırtar mıyız ki
Öyle bir şey olur mu sence? Yarın CB çıkar beniiim basın mensubuma saldırdılar diye açıklama yapar :))Ay hayatımda izlediğim en komik şey bu olabilir yaAy çok eğlendim Ya şu görüntüleri sadece biz izlesek bir şey değil, elalem izliyor, rezil oluyoruz. Ahaber asparagas haber kanalı desek yırtar mıyız ki
Sorma ya umursamamışlar abiyiÖyle bir şey olur mu sence? Yarın CB çıkar beniiim basın mensubuma saldırdılar diye açıklama yapar :))
Şaka gibiler gerçekten ya ben de bi gidin falan demesini bekledim ama adamlar bizimkini resmen yok saymış rezil olduk.
Neden bilmiyorum kendimi bir anda Olacak O kadar programından bir skeç izliyor gibi hissettim
Bence rtük evlendirme programlarıyla uğraşacağına bunun gibi programlarla uğraşsın,bu daha vahimaynısı aklıma geldi izlerken..
çok şükür bugün de başkasının adına utandık, dağılabiliriz
Bence rtük evlendirme programlarıyla uğraşacağına bunun gibi programlarla uğraşsın,bu daha vahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?