A bizim kavuşmalarımız mahşere kaldı gülüm.

yenigelin3584

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2024
61
24
3
28
Regle aşağı yukarı 4 5 gün var. Korunmasız ilişkilerime son gaz devam ediyorum kasık ağrısı bel ağrısı mide bulantısı kokulara hassasiyet hepsi var ya ama bebek yok çıldırcam ya 9. Ayıma giricem abi hiçbir sorun yok kilo verdim sporumu da yapıyorum ya niye

Son düzenleme:
Bir sürü sebebsiz infertilite var .

Rahım fılmı çektirdiniz mi eşinizin testlerı yapıldı Mı

Muhtemelen stresten midemiz bulanıyor diğer belirtiler regl le aynı

Neden mahşere kalsın 1 yıl oldu bizim de olmadı bir buçuk üç olanlar demez olmuyor diye umudunu kesme rlbet olucak

Hemen teşhis koydun mahşere kaldı diye. Doktora gidip gerekli testleri yaptınızmı. Bahsetmediğine göre gitmediniz
Yaptırdık canımın içi. Bende eşimde 3. Ayımızda gittik doktorum bana kilon da fazla değil sadece 5 kilo fazlan var demişti vs. Strese gelmemeliymişim ek olarak bunu dedi eşimin değerleri de normalden yüksek çıktı doktoru beğendi değerlerini normalde olması gerekir demişti

Vahh 5 kilo ıcınmı . Yahu 120 kilo hamileler var
Kız beni niye azarlıyon ve aynıısnı bende söyledim düşündüm. doktorum bile ciddiye almadı kilomu. Bende buna şaşıyorum işte sebep arıyorsan kilo aldıysan ondandır normal şartlarda gebe kalman lazım senin dedi. Eşimin test sonucu da iyi geldi onun da doktoru aynısını söyledi yani ben anlamıyorum, yok strese gelmiceksin yok sinirlenmiceksin yok şöyle yapma yok bınu etme diye diye ki ben spor yapan sağlıklı beslenen biriyim evlendikten sonra 2 3 ay saldım sadece sonra tekrar özüme döndüm buna rağmen olmuyor. Ve bu şekilde yazacaksan hiç yazma canım benim gece gece kırmayalım birbirimizi olur mu? Ben zaten üzüntümden ne yapacağımı şaşırdım artık tuz biber ekleme stresime lütfen

Kız beni niye azarlıyon ve aynıısnı bende söyledim düşündüm. doktorum bile ciddiye almadı kilomu. Bende buna şaşıyorum işte sebep arıyorsan kilo aldıysan ondandır normal şartlarda gebe kalman lazım senin dedi. Eşimin test sonucu da iyi geldi onun da doktoru aynısını söyledi yani ben anlamıyorum, yok strese gelmiceksin yok sinirlenmiceksin yok şöyle yapma yok bınu etme diye diye ki ben spor yapan sağlıklı beslenen biriyim evlendikten sonra 2 3 ay saldım sadece sonra tekrar özüme döndüm buna rağmen olmuyor. Ve bu şekilde yazacaksan hiç yazma canım benim gece gece kırmayalım birbirimizi olur mu? Ben zaten üzüntümden ne yapacağımı şaşırdım artık tuz biber ekleme stresime lütfen
Ay ben seni nie azarlayım 🤣🤣🤣Vahh burda şaşırınca diyoruz

Yaptırdık canımın içi. Bende eşimde 3. Ayımızda gittik
e siz daha ikinci aydan hemen olmuyor derdine düşüp üçüncü ay doktora mi gittiniz? bu stresle hersey yolunda olsa da hamile kalmaniz zor
daha evleneli bir sene olmamis, buluşmamız mahsere kaldi diye agit yakıyorsunuz . su psikolojiyle saglikli bi anne olup iyi bir cocuk yetiştireceğinize inaniyor musunuz??
ayrica doktorlar ilk 1 seneden önce sallamiyorlar bile insanlari, bir sene korunmasiz iliskiye girip sevismeden kendinize kısır etiketi koymussunuz.
bence bir salın, nefee egzersizleri falan alin - beyninizi rahatlatın. isiniz yoksa bir ise girin.
zaten zamanla cocuk da gelir, en olmadi asilama tup bebek denersiniz. soz konusu bebek olunca psikoloji iyi calisan yumurtalık sistemi kadar onemli oluyor.

Zihni bebekten uzak mı tutmak lazım acaba ya. Amaç bebek olmaktan çıksın keyif almak olsun
Canım zaten keyfi giriyorum ilişkiye artık kocamın gönlü benim gönlüm bayadır böyle ama yok yine olmadı. Şehir şehir gezdim, yine doktorum önermişti. Eşim de sağolsun kışın ortasında tatil yaptık diyebilirim. Ama hala tık yok

e siz daha ikinci aydan hemen olmuyor derdine düşüp üçüncü ay doktora mi gittiniz? bu stresle hersey yolunda olsa da hamile kalmaniz zor
daha evleneli bir sene olmamis, buluşmamız mahsere kaldi diye agit yakıyorsunuz . su psikolojiyle saglikli bi anne olup iyi bir cocuk yetiştireceğinize inaniyor musunuz??
ayrica doktorlar ilk 1 seneden önce sallamiyorlar bile insanlari, bir sene korunmasiz iliskiye girip sevismeden kendinize kısır etiketi koymussunuz.
bence bir salın, nefee egzersizleri falan alin - beyninizi rahatlatın. isiniz yoksa bir ise girin.
zaten zamanla cocuk da gelir, en olmadi asilama tup bebek denersiniz. soz konusu bebek olunca psikoloji iyi calisan yumurtalık sistemi kadar onemli.
Biz 2. Aydan olmuyor derdine düşmedik etrafımdaki kişiliği bozuklar senin çocuğun olmuyor dedikleri için 3. 4. Ayımda doktor kontrolüne gittim zaten reglim de gecikmişti bahane olmuştu buda.

Biz 2. Aydan olmuyor derdine düşmedik etrafımdaki kişiliği bozuklar senin çocuğun olmuyor dedikleri için 3. 4. Ayımda doktor kontrolüne gittim zaten reglim de gecikmişti bahane olmuştu buda.
etrafindaki kişilik bozukluklari cocugunun halasi - nenesi falan olacaklar di mi?
dua et de bunca ağladığın mustakbel cocugun onlara benzemesin.
ikinci aydan sana kısır muamelesi yapan terbiyesize keşke "evliligimizin tadini cikarmak icin korunuyoruz teyze, kondoma rağmen bebek olsa mucize olurdu" deseydin utanır susardi belki. cahil insanlarin lafiyla niye gaza geliyorsun? bu insanlar seni simdiden delirtmisler her gun aglatiyorlar, hamileyken laf etmeyecekler mi? dogunca sütün yok, cocuk büyürken cok zayif - hastalikli mi vs etiketlemeyecekler mi?
bir yerde insanlari umursamamayi ogrenmelisin

Hele başlığa gel 🤦🏻‍♀️ Ayıp valla bu kadarı...

Burda defalarca tüp bebekle hamile kalan onları da kaybedenler var... Yıllardır bu işten asla sonuç alamayıp evlatlık için başvurup sıra bekleyenler var...

Abartmayın. Bebeği de hayatınızın merkezi yapmayın. Herkes evlat isteyebilir. Ama herkesin evladı olmayabilir. Her ihtimali düşünerek yaşayın. Evladı olmayanlar da bu hayatı yaşayabiliyor gayet güzel.

Back
X