- 27 Aralık 2009
- 5.743
- 7.502
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dikiş kutun benimkine benziyor aysuncum güle güle kullan..
Aldığın herşeyi güle güle kullan.
Hepside çok şık.
Aryıldız benim çelikte en güvendiğim markalardan...
Bende yıllar önce çeyizime kaşık çatal bıçak takımı alarak başlamıştım.
Modelimde bunun sapındaki en üst kısmı altın yaldızlı olandı...
![]()
Sevgiler...
aysuncuğum çok güzl cnm özellikle konsol çok hoşuma gitti
ama sandalyelerin renklerini değiştiriyorlarmı ki?
( ben beyaz istiyrm sandalyeleri )
yatak odanda çok hoş ne kadara aldın doğtaşmı o da.
birde yemek odası tak. diğerlerini almyaınca fiyatı ne kadar oldu?
güle güle kullan tatlım
canım sandalyeyi başka takımın sandalyesiyle tamamlıcam.kahvespor dikişli sandalye tercih ettik.valla şu an verdikleri fiyat 3.300 peşin ama sahibi amcamın yakın arkadaşı.haftaya net fiyatı alıcaz.tahminim 2800-3000 arası olur
yatak odamın markasını bilmiyorum.ankara ya da inegöldendir büyük ihtimalle.burdaki iyi bir mobilyacıdan aldık.etiket fiyatı 3950 idi.peşin 2900e kadar indiler.
sağol cnmm darısı sizeecanimmmm hepsi harikaa guzel gunlerde kullan![]()
kızlar dün mobilyalarımızın hepsini aldık.hepsini ayrı yerlerde beğendiğimizden ayrı ayrı aldık.
yemek odama aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.vitrin ve tv ünitesi hariç olarak alıyorum.sandalyeleri de kahve deri olacak.
DOĞTAŞ - Scarlet Yemek Odası
koltuk takımım bunun birebir aynısı değil.yeni model olduğundan internette bulamadım.ama buna %80 benziyor.renkleri kahve krem tonlarında olacak.
yatak odamda ilk beğendiğim modeldi.
valla mobilya işi hallolunca rahatlıyor insan![]()
Gözünüz aydın :) Ve elbette darısı başımıza :) Scarlet yemek odası benim de hoşuma gidiyor. Aslında Doğtaş'ı genel olarak çok beğeniyorum. Tabii benim mobilyalara gelene dek bir yığın almam gereken şey var yolun başındayım henüz
Güle güle kullanın aldıklarınızı; mutlu, sağlıklı günlerde.
kızlar dün mobilyalarımızın hepsini aldık.hepsini ayrı yerlerde beğendiğimizden ayrı ayrı aldık.
yemek odama aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.vitrin ve tv ünitesi hariç olarak alıyorum.sandalyeleri de kahve deri olacak.
DOĞTAŞ - Scarlet Yemek Odası
koltuk takımım bunun birebir aynısı değil.yeni model olduğundan internette bulamadım.ama buna %80 benziyor.renkleri kahve krem tonlarında olacak.
yatak odamda ilk beğendiğim modeldi.