_seastar_'ın çeyiz koşuşturması:)

Ohh ohh maşallahh :nazar: nee kadar çok çeyiz sayfası açılmış ne güzel şeyler almışsınızzz çokk güzel hepsi canımm iyi günlerde kullan hepsini inş.. :16:

hepsi çok güzel cnm güle güle kullanmak nasip olsun inş.
bu arada bende gözden geçiriyorum eksiğim varmı die eklediklerinden şimdiye kadar hepsi vardı çok şükür...birtek süpürge yokkkk:26::26:

canım güle güle kullan hepsini..:)
devamını bekliyoruz..
düğünede az kalmış maşallah:nazar:

Canım çeyizlerin çok güzel, sana şimdiden, mutluluklar dilerim canım:16:

aynı gün evleniyoruzzz ne kadar güzell:49::29::29: herşeyin gayet güzel canım benim inşş aynı gün başlayacağımız yeni hayatımız da çok güzel geçer..

Ay ne güzel beyaz eşyalarda alınmış bizde nişanlımla beyaz eşyaları araştırıyoruz. Herşeyin çok güzel canım mutlu günlerde kullanırsın İNŞALLAH....

Ohh ohh maşallahh :nazar: nee kadar çok çeyiz sayfası açılmış ne güzel şeyler almışsınızzz çokk güzel hepsi canımm iyi günlerde kullan hepsini inş.. :16:

herseyin tamam gibi rabbim huzurla mutlulukla kullanmayı nasip etsin canım..:nazar:

hepsi çok güzel cnm güle güle kullanmak nasip olsun inş.
bu arada bende gözden geçiriyorum eksiğim varmı die eklediklerinden şimdiye kadar hepsi vardı çok şükür...birtek süpürge yokkkk:26::26:

canım güle güle kullan hepsini..:)
devamını bekliyoruz..
düğünede az kalmış maşallah:nazar:

Canım çeyizlerin çok güzel, sana şimdiden, mutluluklar dilerim canım:16:

Aysuncuğum topiğin hayırlı olsun.
Aldıkların çok güzel. Hepsini iyi günlerde kullan inşallah.

güle güle kullan aldıklarını hepsi çok güzel:nazar:

güle güle kullan canımm çeyiziniiii

canım hepsi çok güzeller .. güle güle kullan ...

:nazar:güle güle kullan cnm hepsini

aynı gün evleniyoruzzz ne kadar güzell:49::29::29: herşeyin gayet güzel canım benim inşş aynı gün başlayacağımız yeni hayatımız da çok güzel geçer..

Ay ne güzel beyaz eşyalarda alınmış bizde nişanlımla beyaz eşyaları araştırıyoruz. Herşeyin çok güzel canım mutlu günlerde kullanırsın İNŞALLAH....

güle güle kullan tatlım her şey çok güzel..düğünümüz aynı gün bu arada:nazar:

güle güle kullan hepsi çok güzel

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar:97:

köşe takımın çok güzelmiş
nevresimlerinden birkaçına da bayıldım:21:
güle güle kullan cnm.

yatak odası takımı biraz karanlık geldi kahveli kremli olanlar daha güzel bence:34:
diğer takımı beğendim.

Back
X