B burcunn Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2009 49 0 96 Ankara 12 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi _HaYaTiM_ #41 kızlar, nişan bohçasında (erkek tarafından hazırlanacak olan ) neler olur . fazla abartmadan sadece gereklileri yazarsanız sevinirim
kızlar, nişan bohçasında (erkek tarafından hazırlanacak olan ) neler olur . fazla abartmadan sadece gereklileri yazarsanız sevinirim
B burcunn Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2009 49 0 96 Ankara 12 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi _HaYaTiM_ #42 geline nişan boçası götütürken , kayınvalide ve kayınpedere ne gider
LittleQueen Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Mart 2010 467 0 96 İzmir 11 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi _HaYaTiM_ #43 Kaldırmışsın :S
A ASKIS Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2009 346 0 96 Bartın 21 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi _HaYaTiM_ #44 kayın pedere iç çamaşır çorap gömlek seccade tespih koyuyorum kayın valideme iç çamaşır çorap bluz seccade tespih koyuyorum görümcemede kayınvalideme koyduğumun aynısını abisinede aynısını koyuyorum işte bir tek damat bohçası farklı oluyor...
kayın pedere iç çamaşır çorap gömlek seccade tespih koyuyorum kayın valideme iç çamaşır çorap bluz seccade tespih koyuyorum görümcemede kayınvalideme koyduğumun aynısını abisinede aynısını koyuyorum işte bir tek damat bohçası farklı oluyor...