• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

_duru_24 yani ben 28 ocak çarşamba günü saat:18:53'te prensesime kavuştum

_DURU_24

BÜYÜK VE KÜÇÜK AŞKNA AŞIK
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2006
1.660
18
158
42
İstanbul
Kızlar merhaba 28 ocak çarşamba günü saat 18:53 te normal doğumla kızıma kavuştum....3,640 gr 50 cm boyunda .annelik harika bir duyguymuş...allah sizide saglıkla bebeğinize kavustursun...

kızlar doğumum cok kolaydı hiç birşey anlamadım...dogumhaneye güle oynaya girdim hemde suni sancıyla...sancılar evde basladı salı aksamından sabah hastaneye gittik 4 cm acılmıs rahim...agrı eşiğim düşükmüş o yüzden acı cok fazla cekmedim.eşimde yanımdaydı...plates topuyla zıplaya zıplaya hemen dogurdum :)))
ev kalabalık şimdi 2 dk yazıp kacayım dedim...sonra yine gelirim öpüyorum sizleri darısı basınıza....annelik süper nekadar acı cekerseniz cekin unutuluyo yavrunuz gelince..belkide onu beklediğim ve kavusacagım için acı hissetmedim belkide...
muhakkak kamerayla foto makinasıyla yanınıza biri girsin doğumda sonradan izlenmesi adeta duygu seli...öpüyorum sizleri allah hepinizi saglıkla bebişlerinize kavustursun....doğum hikayemi yakın zamanda yazarım ziyaretcilerim bitsin....saglıkla kalın bebişlerinize ve kendinize iyi bakın...

gözün aydin canimmmmmmm
derin bebegin dünyaya hosgelmis
saglikla sihatle büyütürsün insallahhhh
dohum öykünü ve fotograflari 4gözle beklicem............

bir melek daha inmiş dünyaya
rabbim her melek gibi senin meleğininde bahtını açık ömrünü sağlıklı eylesin

:Saruboceq: Derin bebeğe annesi babasıı ve onu çok seven yakınları ile birlikte sağlıklı mutlu kocamannnnn bir ömür diliyorum.... Gözünüz aydın...sütünüz bol olsun inş yerimseniben ... :nazar:

gözünüz aysın canım annelik gerçeten güzel bir duygu olsa gerak Allah isteyen herkeze nasip etsin.

Hepinize cok tesekkür ederim arkadaslar...annelik gercekten harika birşey...allah istyen herkese en yakın zamanda nasip etsin...hamile olanlarada kolay saglıklı dogumlar nasip etsin...saglıkla kalın öpüyorum hepinizi....

Allah c.c hayırlı ve uzun ömürler nasıp eylesin inşallah! Aynı duygu bebek hasretiyle yanıp tutuşan annelerede nasıp olur inşallah!

durucum hayırlı evlat olsun inşallah.sağlıkla hep beraber büyütmeyi nasip etsin inşallah.allahım bana ve doğum yapacak herkesede kolay doğumlar nasip etsin

allah bebiş isteyen herkese en yakın zamanda bu güzel duyguyu yasatsın...ve hamiş olanlarada benim kadar rahat dogum nasip olsun insallah...

Back
X