Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynı durumdayım stresten canm hep yemek istiyiof baslayamıyorum dıyete bana yardım edecek kımse yokmu birbirimizi gaza getırelim nasıl vermısım o kıloları ben![]()
of cnm benım sorunum düzenli beslenememek öğün atlamak napıcaz böyleBende aynı durumdayım stresten canm hep yemek istiyi
Bilniyomof cnm benım sorunum düzenli beslenememek öğün atlamak napıcaz böyle
Vericez ben motivasyon olsun diye vidyolar izliyorum iyi geldi vallaha kendime geldimkılo vermek istiyoruuuuuuuuuuum![]()
canım bende vardı o ırade ama artık yok 1 hafta baslasam devamı gelecek biliyorum ama uykuma yenık düşüyorum o zamanda saatlerım degısıyoSelam hanımlar..
Bende diyetteyim hatta kendi günlüğüm var oraya yazıyorum...
Zaman zaman bende umutsuzluğa kapılıyorum yemek yemek daha güzel daha eğlenceli geliyor sonra kızıyorum kendime yazın giyinecegim beyaz tişört lerin hayalini kuruyorum fit ve güzel bakımlı bir anne olmayı düşlüyorum..
Netten öncesi ve sonrası resimlere bakıyorum , zayıflama hikayeleri okuyorum.. Biraz motive oluyorum..
Umarım sizde başarirsiniz..
inş cnm bende denıcemVericez ben motivasyon olsun diye vidyolar izliyorum iyi geldi vallaha kendime geldim![]()
canım bende bir türlü başlayamıyorumof baslayamıyorum dıyete bana yardım edecek kımse yokmu birbirimizi gaza getırelim nasıl vermısım o kıloları ben![]()
Ya napicaz boyle nerde o eski azmimizcanım bende bir türlü başlayamıyorum![]()
aynenYa napicaz boyle nerde o eski azmimiz
Ah cnm onceden ben bunu diyet degil yasam sekli yapmistim ve cok guzel gidiyordu ne zamanki kahvalti yapmayi atladim kilo almaya basladim o yuzden ilk hedefim erken uyanmak bunu basarirsam kilo verebilecegimi biliyorum.Selam kızlar diyet konusu birazaman zor bir konu malesef aliskanliklarimiz damak tadlarimiz çok zor bırakılıyor ama bende dukan diyetiyle başladım ve sporla birlikte umarım sizlerde biranevvel başlarsınız. Sevgiler
Evet cnm bugun erken kalkamadim ama yediklerime dikkat edicem ayrica platese baslicamAynen canım öğünler ve erken kalkmak çok önemli umarım tekrar baslayabilirsin
Platesi tavsiye ederim cnm cok guzel sikilastiriyor oldugundan daha zayif gorunuyorsunBen spor salonuna başladım ama hep aklımda plates de kalıyor çok yapmak istiyorum biraz daha kilo vereyim platese basliycam bende