• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

___

dur yaw şimdi güme gitmiyim. şaka dediydim alınma :))
konunu da okudum, 20 yaşında senin derdin beğenilmek değil derslerin olmalı. ve illaki bir beğenen vardır ama sana tavsiyem üni bitene kadar bu işlere bulaşmaman. bu olay güzellikle alakalı değil, biraz mesafeyle alakalı. mesafeli biri olabilirsin.. bu iyi bişi.. herkese yapışan tipler sana yapışamaz mesela. devam et derim böle.

dur yaw şimdi güme gitmiyim. şaka dediydim alınma :))
konunu da okudum, 20 yaşında senin derdin beğenilmek değil derslerin olmalı. ve illaki bir beğenen vardır ama sana tavsiyem üni bitene kadar bu işlere bulaşmaman. bu olay güzellikle alakalı değil, biraz mesafeyle alakalı. mesafeli biri olabilirsin.. bu iyi bişi.. herkese yapışan tipler sana yapışamaz mesela. devam et derim böle.

yok canim yanlis anlamadim :)
mesafemi koruyorum zaten... düsüncelerin icin cok sagol.
suan zaten benim icin sadece derslerim önplanda..

mesafeli duranlara pek yaklaşamıyor erkekler,
bundan olabilir.
ama bu iyi bişey canm, ilerde ciddi bir ilişkin olduğunda geçmişinle ilgili karşına gelebilecek birşey olmaz.
erkekler biriyle flört etsen bile bunu sonuçta o kişi olmuş hayatında diyebiliyorlar.
bence sabret :)

aslinda muhakkak birilerinin ilgisini cekiyorsundur ama etrafina ordugun kalin duvarlardan gecebilen yokturyerimseniben uzulme dogru insan ciktiginda o duvarlari asip sana ulasacaktir emin ol
kendinden asla taviz verme

Canım ben de 30 yaşındayım ve 28.5 yaşında evlendim zaten artık insanlar geç evleniyorlar, sen daha yolun başındasın, önce ayaklarının üzerinde dur, çalış aynı zamanda elinden geldiğince gez, toz, hayatını yaşa, çünkü inan evlendikten sonra bunları ister istemez kısıtlıyorsun, ben geç evlendiğim için hiç pişman değilim, Allah sana hayırlı kısmetler verir inşallah, dediğim gibi hiç kafana takılacak bir durum değil çok gençsin ve yaşa hayatını sonra zaten kafana uyan biri varsa evlenirsin :teselli:

20 yaş ve sonrası ilişkiler için en idal yaş bence.
zaten faha evvelinde olsaydı şimdiye baya sevgili eskitirdin ve yıpranırdın.
ciddi de olsan huysuzda olsan biri vardır muhakkak ama dah karşına çıkmamıştır.
misal ben huysuzum ama 19 umdan sonra buldumkaydirigubbakcemile3
neyse diyeceğim oki olur merak etme aslıl senin yaşında evlenmişler acele etmişler sen normalsin.
sabırlı ol önce okuluna önceliği ver gerisi girdiğin ortamlarda olur elbet.
bu şey zorlamakla olmuyor.
Allah hayırlısını nasip etsin de biriyle çıkıp ayrılıp üzüleceğine gerçek kişiyi bulana kadar kimse olmasın daha iyi.
benim görüşüm bu

ağırbaşlılar her zaman daha caziptir bence ...
belki de senden yüz bulacaklarını sanmadıkları için en iyisi hiç yaklaşmayalım diyolardır =)

emin ol seni çok beğenen ama senin onu begenmeyeceğini düşünen senden çekinen ne hoş akıllı düzgün bi insan ama benimle olurmu hiç diyen birileri mutlaka vardır..
hissettiklerin o kdr normalki, böyle hissetmemen bir problem oluştururdu asıl bence =) ama ben olsam bu düşüncelere kulak asmaz doya doya yalnız yapabileceklerimin tadını çıkarırdım.. o kdr çok şey varki aslında.. mutlaka bi gün bi yerlerde özlediğin insanı bulacaksın şimdiden mutluluklar =)

Back