• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

___

vah vahh evde kaldın tabi.. senin bu yaşta boyunca çocukların olmalıydı biliyon mu:delphin:
forumda annen yaşında bekarlar var az düşün öyle konu aç:mymeka:

Evde kalmışsın evet,hiç istemeye falan da gelmediler mi,vah vah..
kesin bir kusurun var yoksa 20 yaşında kıza kısmet çıkmaz mı hiç.
bundan sonra da ümitlenme 20sini geçen kızı kimse almaz..!

yakında yaşım 15 ,evde mi kaldım diye konu açarlarsa hiç şaşırmıcam.Arkadaşları nişanlanmış,evlenmiş... peh

Sonradan olayı ''hayatımda kimse yok''olarak değiştirse de , topic konusu evde mi kaldım olunca, yanılmalar olabiliyo..

20 yaşına kadar hiç çıkma teklifi almaman da ilginç hakikaten, haklısın yani..ınsan bozulur bu duruma, böyle giderse evlenemem ben diye de düşünür belki ama herşeyin vakti zamanı var işte.

Biraz yumuşak yüzlü ol erkeklere karşı sen de, konuşkan ol, korkmasınlar senden belki de duruşun bakışın vs çok sert olduğu için, soğuk bir izlenim uyandırıyorsun ve de çekiniyorlar senden..

Azıcık değiş bakalım onlar da değişecek mi?

hihoyyyt:teytey::dance::sm_cool::roflol:delikafaduldenalkisalkisalkissositososito kandırmayın kızı kalmış tabiii allah allah napçan sen şimdi yaaa offff içim parcalandı bakkk şakkıdı

bir derdim var köşesini okuyormuşsun madem, buraya onunla bununla çıkıp her haltı yiyip hamile miyim konusu açanları görmüşsündür. öyle olacağına böyle temiz kal. tek olsun, tam olsun, nasipse evleneceğin adam olsun. derdin bu olsun yani. erkekler sert görünüşlü kızlara yaklaşamazlar. evde kalmak için de yaşın çok ufak. ben 20 yaşımda çocuk gibiydim ay kaydirigubbakcemile3

hehe boşver arkadaşım bak bende 21 yaşındayım üni. öğrencisiyim ama böyle şeyleri takmıyorum kafama derslerini tak gelecek planlarını tak ama bunu takma kaydirigubbakcemile4 ama arkadaşım dediğin doğru benimde arkadaşlarım sözlü nişanlı ne bu acele anlamıyorum :uhm: daha görülecek çok şey var hayatta :lepi:

saka mı bu??ben 25 yaşındayım nişanlı bile değilim!!!asıl ben evde kaldım herif almıyor beni!!!
kızım Yasin daha 20 farkindasin di mı?erkek arkadasın olmaması problem değil!!ztn beğendiğin kafanın dengi biri karsına cikamis olsaydı bı adım atardin herhalde demek ki hala o kişiyle karsilasmassin ne var bunda??ben de doğduğum gibi erkek arkadas edinmedim herhalde :))) herseyin bı zamanı var!!!bekarligin tadını çıkar!!böyle erkek muhabbeti yapcagina ders çalış kendini gelistir kitap oku gündemi takip et vs boş bunlar boooooooooos

ay çok komiksin sen yakaydirigubbakcemile3
bulursun bi koca sen merak etme
seni duyanda 30 oldun sanar
ne aceleniz var anlamıyorum kii
bende 21 im ama hiç evlenip yuva kurucak olgunlukta hissetmiyorum kendimi

Son düzenleme:
ay çok komiksin sen yakaydirigubbakcemile3
bulursun bi koca sen merak etme
seni duyanda 30 oldun sanar
ne aceleniz var anlamıyorum kii
bende 21 im ama hiç evlenip yuva kurucak olgunlukta hissetmiyorum kendimi

arkadaş kocasızlıktan yakınmamış cnm
mesajları okursan zaten okulunu bitirmeden evlenmeyi de düşünmüyor

pekı sen bırılerının gelıp senı bulmasını mı beklıyorsun?
hıç hoşuna gıden, işte bu kışıyle iyi bı çıft olabılırdık dediğin olmadı mı?
olduysa sen bı adım at (:
sevgılı hayatta bır renktır bence. olsa hıç fena olmaz derim ben.. sositososito

bıraz bak bakalım çevrene. ve bı de çok sert olma yahu, belkı kımseye pas vermedığın ıçın bı sevgılın var sanıyolardır ;)

Bazı arkadaşlar sadece başlığa bakıp yorum yazmışlar.ama ben senin ne demek istediğini gayet iyi anladım.20 yaşında bir genç kız beğenilmek ister tabiki.
Şunu merak ettim senin hiç beğendiğin biri olmadı mı ?böyle birisi varsa,biraz belli et istersen.ondan hoşlandığını belki cesaret edip yaklaşamıyordur.

ya oldu elbette simdiye kadar hoslandigim kisiler...
bazi kisilerinde bendne hoslandigini hissediyorum... ama diyorumya
hicbirsey gelismedi simdiye kadar... ya ben onlari yanlis anliyorumdur yada sizin dediginiz gibi beni pas vermiyo zannediyolar ciddi durusumdan dolayi.

kismetde ne varsa o olur.. ama adim atmak icin cekingenim galiba :)

gelincik seni döverim. değil bizim ahırın eşeği, civar köylerin bütün eşekleri sudan gelse gene bırakmam döverim. duyuyonmu?

Back