- Konu Sahibi pembegelincik
-
çok saçma....insan 20 yaşında niye kendini evde kalmış hissetsinki.. siz çevrenizdeki arkadaşlarınzdan etkilenmişsiniz galiba. ünv. öğrencisiymişsiniz boşverin ya yiyin için gezin keyfinize bakın, evlilik olur nasıl olsa.......evlenicem diye saçma bir evlilik yapıp burdaki dert köşesinde daha sonra boşanıyorum diye yazacağına keyfinize bakın
canım benim sıkma canını arkadaşlarında dediği gibi allahım nasip ettikten sonra önüne çıkar zaten...
ben evlendimde noldu
boşwer en güzeli ....
ben seni kardeşime alayım mı kız...
bu zamanda seni gibi kız bulmak zor valla...
ne dersin?
Selam kizlar,
uzun süredir bu siteyi takip ediyorum ama dert kösesini hic görmemistim :) bu güne nasipmis. Ilk önce uzun uzun sizin dertlerinizi okudum ve bende paylasmaya karar verdim . tabi bi cogunuz bu dert degil diyecek bundan eminim:)
kizlar ben 20 yasinda üniversite ögrencisiyim. cirkin biri sayilmam. bakiliyim güzelim. simdiye kadar cok ortamlara girdim ama hic bir erkek bana cikma teklifi etmedi. tanismak istyenler bile olmadi. sebebini anlamis degilim. acaba problem bendenmi kaynaklaniyor? arkadaslarim nisanlandi evlendi.... ama bende bir tanisma fasli bile olmadi henüz. yavas yavas komplekslere girmeye basladim. kafamda sürekli bu var. acaba evdemi kalicam bu gidisle. inanin cok özeniyorum... isterdim benimde bir kafa dengi sevgilim olsun onunla hersyi paylasayim. isyan etmiyorum elbette. bu aslinda dertde degil nedir bilmiyorum :) allah büyük slklntilardan korusun bizi.... bilmiyorum bir eksiklik iste
yarim elmami bulamadim. cok olgun ciddi durusum var erkeklerle slkl flkl degilim... yani öyle olmayida istemiyorum ... sulu sulu konusmam yapim böyle. begenilmek icin illa simarikmi olmak gerekiyor kizlar ???? Off ya anlamiyorum...
cok merak ediyorum acaba benden hoslanan varmi diye
görüslerinizi bekliyorm tatlilar :)):dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?