• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

___

Yani 20 yaşında evdemi kaldım demeniz bana ninelerimizin gençlik zamanlarında anlattıklarını anımsattı...
Ha onlar döneminde yaşasaydık evde kalmış olabilme ihtimalini düşünebilirdik..Malum o zamanlar daha 15 yaşlarında evlilik yaptıkları için 20 yaş onlar için geç sayılıyor olabilir.. :)
Ama hangi çağda yaşıyoruz yani :) Ki bana 20 yaş evlilik için erken geliyor..
Biraz sabret elbetteki her insanın ruh eşi vardır... Seninde hiç ummadığın bi anda karşına çıkıcaktır..

20 yasinda evdemi kaldim diyorsunuz bu devirde...akannehir
aceleniz ne...evlendikten sonrada dersinizki keskem 30 yasina kadar evde kalsaydim...

üstüme gelmeyinnn :D

evde kaldim demiyorumki.... problem simdiye kadar hicbir iliski yasamamam.belkide ben abartiyorumdur bilmiyorum...

tabiki hemen simdi evlenmek istemiyorum ama en azindan bir iliskimin olmasini isterdim...

sizde naber?

evde kaldım demıyor arkadas... neden kımse bana ılgı duymadı bugune kadar, sevgılım olmadı..
cırkın de degılım.. sorun nedır sızce dıyor :)

Canim mutlaka begenen olmustur seni, yada vardir.
Sert ve agirbasli duran kizlara fazla yaklasamazlar buda var.
Ama sen bu tavrini korumaya devam et bence.
Kimseyle muhattap olmamak daha iyi, basin agir kulagin sagir:)
Nasil olsa zamani gelince o kisi seni buluyor. Kaderinde olan kisi. Ve nasil olsa onla evlenecen, teklifler gelmis, güller basindan asagi yagmis napacan bosver:)

Allah sana hayirli, söyle özü sözü bir bi delikanli nasip etsin.. ama simdi degil.. sonra;)

öptüm canim benim, mutlu ol..

şimdi senin yerinde olmak için nelerim nermezdim bugünlerinin kıymetini bil bence aprısız başın işte daha ne istiyorsun

canlrim cvaplariniz icin sagolun

zatem cok problem yapmiyorum rahatimdan sikayetci degilim :) ama insan sadece özeniyor
buda dogal sanirim... tabiki en basta herseyin hayirlisi.

herşeyin yeri zmanı wardır güselimm. seninde alnına yazılmış biri wardır mutlaka.zamanı geldiğinde herşeyi doya doya yaşarsınn.allah hayırlılarla karşılaştırsın.:Saruboceq:

20 yaş oooy oooyyy kıyamam.
dur hele bakalım daha önünde çok uzun yıllar var.evlilik için 20 çok erken.
erkenden evlenipte nolacak bu yaşların TADINI ÇIKAR BENCE.

canım benim sıkma canını arkadaşlarında dediği gibi allahım nasip ettikten sonra önüne çıkar zaten...
ben evlendimde noldu:(
boşwer en güzeli ....
ben seni kardeşime alayım mı kız...
bu zamanda seni gibi kız bulmak zor valla...
ne dersin?

çok saçma....insan 20 yaşında niye kendini evde kalmış hissetsinki.. siz çevrenizdeki arkadaşlarınzdan etkilenmişsiniz galiba. ünv. öğrencisiymişsiniz boşverin ya yiyin için gezin keyfinize bakın, evlilik olur nasıl olsa.......evlenicem diye saçma bir evlilik yapıp burdaki dert köşesinde daha sonra boşanıyorum diye yazacağına keyfinize bakın

çok saçma....insan 20 yaşında niye kendini evde kalmış hissetsinki.. siz çevrenizdeki arkadaşlarınzdan etkilenmişsiniz galiba. ünv. öğrencisiymişsiniz boşverin ya yiyin için gezin keyfinize bakın, evlilik olur nasıl olsa.......evlenicem diye saçma bir evlilik yapıp burdaki dert köşesinde daha sonra boşanıyorum diye yazacağına keyfinize bakın

ya canim yanlis anladiniz. benim derdim bu yasta evlenip coluk cocuga karismak degil. meslegimi elime almadan düsünmüyorum zaten =)

olursa hayirlisi olsun.

sirf sevgilim olsun diye bi niyetim olsaydi olurdu elbet. birazde secicimiyim ne :D

sagolun kizlarrrr

canım benim sıkma canını arkadaşlarında dediği gibi allahım nasip ettikten sonra önüne çıkar zaten...
ben evlendimde noldu:(
boşwer en güzeli ....
ben seni kardeşime alayım mı kız...
bu zamanda seni gibi kız bulmak zor valla...
ne dersin?

sagol ablam. simdi düsünmüyorummm korktum birden:lepi::roflol:

bu işler kısmet canım senin de çıkacak elbet karşına biri
yaşın daha çok genç üniversite hayatının tadını çıkar
herşey gönlünce olsun

Selam kizlar,

uzun süredir bu siteyi takip ediyorum ama dert kösesini hic görmemistim :) bu güne nasipmis. Ilk önce uzun uzun sizin dertlerinizi okudum ve bende paylasmaya karar verdim . tabi bi cogunuz bu dert degil diyecek bundan eminim:)

kizlar ben 20 yasinda üniversite ögrencisiyim. cirkin biri sayilmam. bakiliyim güzelim. simdiye kadar cok ortamlara girdim ama hic bir erkek bana cikma teklifi etmedi. tanismak istyenler bile olmadi. sebebini anlamis degilim. acaba problem bendenmi kaynaklaniyor? arkadaslarim nisanlandi evlendi.... ama bende bir tanisma fasli bile olmadi henüz. yavas yavas komplekslere girmeye basladim. kafamda sürekli bu var. acaba evdemi kalicam bu gidisle. inanin cok özeniyorum... isterdim benimde bir kafa dengi sevgilim olsun onunla hersyi paylasayim. isyan etmiyorum elbette. bu aslinda dertde degil nedir bilmiyorum :) allah büyük slklntilardan korusun bizi.... bilmiyorum bir eksiklik iste
yarim elmami bulamadim. cok olgun ciddi durusum var erkeklerle slkl flkl degilim... yani öyle olmayida istemiyorum ... sulu sulu konusmam yapim böyle. begenilmek icin illa simarikmi olmak gerekiyor kizlar ???? Off ya anlamiyorum...

cok merak ediyorum acaba benden hoslanan varmi diye

görüslerinizi bekliyorm tatlilar :)):dance:

canım benim bir kaç sene önceki halimi anlattın =)
bir an kendimi gördüm yazdıklarında.
19 yaşımdaydım ve o güne kadar hiç erkek arkadaşım olmamıştı ta ki hayatımın aşkı karşıma çıkana kadar. Hep derdim arkadaşlarımın hemen hemen hepsinin sevdiği var
benim neden yok diye çok üzülürdüm =) onlar da bana sabret hiç ummadığın bir anda senin de karşına biri çıkacak derdi =) o kişi 19 yaşımda ünv.deyken bulmuştu beni hem de
okuldan biri değildi =) Allah'ıma her gün hamdediyorum onu bana verdiği için. Hayatımın ilki, ilk sevdiğim, ilk aşkım, herşeyim olan insanla 23 yaşımda mezun olur olmaz evlendim. İşte kısmet olunca bir yerlerden illa ki çıkageliyor =)
Hiç takma kafana bunları =)
Rabbim gönlüne göre birini çıkarsın karşına inşallah canım opuyorumnanaktan

ben sevgilimle üniversite son sınıfta tanıştım yalnız değilsin :D

canım mesajında yazmışsın zaten sorunun cevabını

çoookk olguuunnn cidddiii duruşum var diye.

erkekleri ürkütende bu zaten. benimde çok olgun ciddi duruşum var. :)

Back