gögüslerin hassas mı9gundur adet olmuyorum bir aylık evliyim ilk adetimi evlendikten sonra üç gün sonra oldum o dan sonra gelmedi düzenli adet gören biriyim acaba yeni evlendigim için mi böyle oldu yosa gebelik mi söz konusus anlamadım 4gun önce test yaptırdım tek çizgi çıktı yeniden mi yaptırsam bilemedim
Hayır değil mide bulantım da yok sadece karnım ara ara adet olacakmis hissi oluyo ama olmuyorum kaç gündür bide halsizlik var bel ağrısı da vargögüslerin hassas mı
istersen bir gebelik testi yap varsa çıkarHayır değil mide bulantım da yok sadece karnım ara ara adet olacakmis hissi oluyo ama olmuyorum kaç gündür bide halsizlik var bel ağrısı da var
Yapican da umitlenmiyim diorummcunku 5 günü yaptım birşey çıkmadıistersen bir gebelik testi yap varsa çıkar
şuan çıkar varsa yoksa kadın doğuma gitsen iyi olurYapican da umitlenmiyim diorummcunku 5 günü yaptım birşey çıkmadı
Ama.bense sürekli bı karın ağrısı ve sırt ağrısı oluyo sancı çekiyorum ama olmuyorumİlk evlendiğimde psikolojik olarak sanırım benimde öyle oldu 6 gün gecikti, test negatif çıkınca rahatladım ertesi gün olmuştum.
Tatlım bende 2 aylık evliyim adetim tam 10 gün gecikti en son doktara gittim hormonsal değişiklik için dedi bana9gundur adet olmuyorum bir aylık evliyim ilk adetimi evlendikten sonra üç gün sonra oldum o dan sonra gelmedi düzenli adet gören biriyim acaba yeni evlendigim için mi böyle oldu yosa gebelik mi söz konusus anlamadım 4gun önce test yaptırdım tek çizgi çıktı yeniden mi yaptırsam bilemedim ayrıca adet olacakmsim gibi ağrılarım ilk bı 4 gün falan sürdü şuan çok fazla bir ağrım yok
Hm anladım bende ondan şüphelendim teşekkür ederimTatlım bende 2 aylık evliyim adetim tam 10 gün gecikti en son doktara gittim hormonsal değişiklik için dedi bana
Sizde de karın ağrısı oluyormuyduTatlım bende 2 aylık evliyim adetim tam 10 gün gecikti en son doktara gittim hormonsal değişiklik için dedi bana
Sizde karın ağrısı falan oldu muİlk evlendiğimde psikolojik olarak sanırım benimde öyle oldu 6 gün gecikti, test negatif çıkınca rahatladım ertesi gün olmuştum.
İlişkiyi korunmasız mi yasadiniz ?9gundur adet olmuyorum bir aylık evliyim ilk adetimi evlendikten sonra üç gün sonra oldum o dan sonra gelmedi düzenli adet gören biriyim acaba yeni evlendigim için mi böyle oldu yosa gebelik mi söz konusus anlamadım 4gun önce test yaptırdım tek çizgi çıktı yeniden mi yaptırsam bilemedim ayrıca adet olacakmsim gibi ağrılarım ilk bı 4 gün falan sürdü şuan çok fazla bir ağrım yok
Evet zaten evlendigimizden beri bir kaç kez korundun yani bir aylık evlyimİlişkiyi korunmasız mi yasadiniz ?
Çocuk dusunmuyorsan (ki Allah aratmasın ama biraz cicim aylarinizi degerlendirin.) ilişkinin başından itibaren hep korun. 9 günlük gefikme geç döllenme de olsa çıkardı. Sen her ihtimale karşı kan testi yap yarın saglikocagindan.Evet zaten evlendigimizden beri bir kaç kez korundun yani bir aylık evlyim
Evet evet hemde çok fazlaSizde karın ağrısı falan oldu mu
Çocuk dusunmuyorsan (ki Allah aratmasın ama biraz cicim aylarinizi degerlendirin.) ilişkinin başından itibaren hep korun. 9 günlük gefikme geç döllenme de olsa çıkardı. Sen her ihtimale karşı kan testi yap yarın saglikocagin5 gün
9gundur adet olmuyorum bir aylık evliyim ilk adetimi evlendikten sonra üç gün sonra oldum o dan sonra gelmedi düzenli adet gören biriyim acaba yeni evlendigim için mi böyle oldu yosa gebelik mi söz konusus anlamadım 4gun önce test yaptırdım tek çizgi çıktı yeniden mi yaptırsam bilemedim ayrıca adet olacakmsim gibi ağrılarım ilk bı 4 gün falan sürdü şuan çok fazla bir ağrım yok