Bebek İkinci El 9aylık kızım için markalı sesli oyuncak vb.arıyorum(uygun fiyata mümkünse)

Aden25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
895
346
53
kızım için dikkatini çekecek oynayacagı sesli ışıklı emekleme oyuncgı vb mumkunse markalı uygun fıyata oyuncaklar arıyorum kargo parası olucak bıde 2.el bunları göz önunde bulundurarak ltfen elınde olan ve satmak ısteyen bana ulassın.İzmir olursa daha iyi olur...

Son düzenleme:
Bunlar var bende.İkisininde tusları farklı seslerde.

Eklentiler

• 002.JPG
    002.JPG
    42,4 KB · Görüntüleme: 74
  • 003.JPG
    003.JPG
    52,3 KB · Görüntüleme: 70
Yorum yazan ıkı uyeye tesekkur ederım buradan bır arkadasla ozelden konustuk ve oyuncak alısverısmz tamamlandı . Ama yenı modeller ve f&r gogo penguen kedı vb ve egıtıcı oyuncak modellerınızden onerebılrsınz almaya devam edecegım.

Burada ismini verip kendisini küçük dusurmek ıstemıyorum bır arkadas bana ozelden f.r gogo ve penguen ıcın mesaj gonderdı ıkısınınde tek olarak sıfır fıyatları 250.280 arasında bende tanesını 100e verırım dıye fakat kendısı burada bır arkadasın konusuna yorum yapmıs daha 1ay once bende arıyordum ıkncı el bebecruzda buldum dıye yanı kendısı zaten bu urunlerı ıkncı el almıs kım bılr belkı ondan oncede el degstrdı yanı bayan kımbılr kacıncı el bana sıfırından bahsdp kacıncı el oyuncagı yuksek fıyata satmaya calısıyo bu tarz seyler ıstemıyorum mumkunse 3.4 el degl 2.el oyuncaklarınızı ıstıyorum

Artı bu urunlerın sıfırları kargo ucretsız ınternette bılınen bır oyuncak sıtesınde 180tl burada kensnı akıllı sanıp ınsanı kazıklamaya calısanlar var bu hıc hos degıl yapmayn ltfn

canım ben de izmirdeyim bende de bunlar var..mavi eşek çıngıraklı titreşimli çek bırak, diğerleri ise düğmelerine basınca sesler çıkarıyor...tanesini 10 tl ye üçünü alırsan 25 e veririm...

Eklentiler

• IMG_1923.JPG
    IMG_1923.JPG
    98,2 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_1924.JPG
    IMG_1924.JPG
    68,2 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_1925.JPG
    IMG_1925.JPG
    68,3 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_1926.JPG
    IMG_1926.JPG
    46,2 KB · Görüntüleme: 65
Tesekkür ederim bugun bır bayandan eğitci köpek ve emekleme yardımcısı yengec aldım suan olan param onlara gıttı suan hemen baska oyuncak alamayacgım ama yuklenenlere bakıp begendıklerımı almaya calısacagım bu tarz kücük oyuncakları cok var ama dıkkatını cekmıyor 9aylık emeklemıyo daha emeklemeye yardımcı top hareket eden oyuncak tarzı bıseyler arıyordm sımdlk hallettık tesekkr ederımm sızede

Tertemiz ciziksiz hatta eglenceli bi oyuncak

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 60
  • image.jpg
    image.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 75
kızım için dikkatini çekecek oynayacagı sesli ışıklı emekleme oyuncgı vb mumkunse markalı uygun fıyata oyuncaklar arıyorum kargo parası olucak bıde 2.el bunları göz önunde bulundurarak ltfen elınde olan ve satmak ısteyen bana ulassın.İzmir olursa daha iyi olur...
Canim benim caillou oyu cagi var ayaginda tuslari bar hikaye anlatiyor sarki soyluyor col guzel fiyati 30 tl dusunursen

Eklentiler

• Screenshot_20160109-185739.png
    Screenshot_20160109-185739.png
    165,4 KB · Görüntüleme: 28
Kıyafet için ilanima bakabilirsiniz bnde bayaa kıyafet var. Gerçi oyuncakta vardida :))) nasip dihelim. Ayakkabi filanda var

Kıyafetımız cok cok fazla var.benımkılerın coguda satısta zaten tesekkurler.ayakkabı ıcın henuz erken daha emeklemıyoruz bıle ve ıkncı el ayakkbı kullanmıyorum tesekkr ederım

Back