96'dan 70'e gidiyorum. Gelmek İsteyen Var mı?

merhaba bayanlar dün giremedim menüleri bugün yazıcam
dün:
sabah:müsli
öğle:1 sinitzel, salata, 1 ekmek, 1kase çorba
akşam:6-7 adet mücver, 5 zeytin, 1 şekersiz cay

bugün:
sabah:müsli
öğle:2 tane biber dolması, havuç salatası, 1 kase çorba, 1 dilim ekmek
akşam:1 kase çorba, 3-4 kaşık tavuk döner

vee bol bol su :)) bugün çok yorucu bir gündü..

Arkadaşlar selamlaaarr :)

kimsinnsen kimsinnsen hoşgeldin aramıza :)

kızlar menülerimi yazamıyorum düzenli ama dikkatle devam ediyorum, sizler ne alemdesiniz? Bir de cumartesi şehir dışındaydım bildirim yapamadım. Bugün bildirimlerimizi yapalım mı?

yeni gelen arkadaşlar da yaş, boy, başlangıç kilosu, son kilosu ve hedeflerini yazarlarsa süper olur. tablomuzu güncelleyelim :)

Öpüldünüz benim diyetgillerim :KK49:

kızlar benımde kılom cok fazla 102 kıloyum boyum 1.72 dıyete basladım oyle cok kılolu sırıtan bır kılom yok dogumdan sonra aldım ama vermek ıstıyorum dıyet yapamıyorum help me :KK17::KK17::KK17::KK17:.....:rolleyes::rolleyes:

Arkadaşlar selamlaaarr :)

kimsinnsen kimsinnsen hoşgeldin aramıza :)

kızlar menülerimi yazamıyorum düzenli ama dikkatle devam ediyorum, sizler ne alemdesiniz? Bir de cumartesi şehir dışındaydım bildirim yapamadım. Bugün bildirimlerimizi yapalım mı?

yeni gelen arkadaşlar da yaş, boy, başlangıç kilosu, son kilosu ve hedeflerini yazarlarsa süper olur. tablomuzu güncelleyelim :)

Öpüldünüz benim diyetgillerim :KK49:
canım ben 27 yaşında 174 boy 98,5 kiloyum hedefim 70 :cool: inşallah ulaşabilirim

kızlar benımde kılom cok fazla 102 kıloyum boyum 1.72 dıyete basladım oyle cok kılolu sırıtan bır kılom yok dogumdan sonra aldım ama vermek ıstıyorum dıyet yapamıyorum help me :KK17::KK17::KK17::KK17:.....:rolleyes::rolleyes:
sen yine iyisin canım ben doğum yapmadan bu kilodayım.kimbilir hamile kalsam ne hale gelirim.tüp bebek için çalışmalara başladık.kısmet olurda olursa diye şimdi kilo vermem gerek...

diyete basladım kızlar sabah ac karnına lımonlu su perıyodık yogurt oglen sebze yemeklerı aksamıda tutsammm verecem ıyıce gun ıcınde bol tarcınlı su hadı hayırlsı :KK70:

ayy kızlar yaa ben iyice ipin ucunu kaçırdım gaza gelmem lazım :)

kilo da veriyorum ama çok dikkat etmediim için yavaş gidiyor. normalde haftada bir-iki kilo vermem lazım ben iki haftada ancak iki kilo verebiliyorum. beni biraz azarlayın. Bu arada kimse bildirim yapmadı sanırım ama ben bildiriyorum an itibariyle 8'leri gördüm. 88,2 'deyim :)

tebrik ediyorum yine de 90a çıkmamaya çalış canım o kadar yol gittin SAKIN bu emeğini anlık mutluluklar için değişeyim deme!
Mesela ara sıra kaçamakların olur ama yiyeceğin ağır bir tatlı sana o an haz vericek sonra yerini pişmanlığa bırakacak o kadar sabrettin işin sonunu görmelisin :)

Bu arada ben Ayça Kayanın 5333 diyetine başladım iyi gidiyor şimdilik

tebrik ediyorum yine de 90a çıkmamaya çalış canım o kadar yol gittin SAKIN bu emeğini anlık mutluluklar için değişeyim deme!
Mesela ara sıra kaçamakların olur ama yiyeceğin ağır bir tatlı sana o an haz vericek sonra yerini pişmanlığa bırakacak o kadar sabrettin işin sonunu görmelisin :)

Bu arada ben Ayça Kayanın 5333 diyetine başladım iyi gidiyor şimdilik

çokk teşekkür ederim :)) 5333 diyeti nedir anlatsana biraz?

şöyle günlük limitlerin var mesela 5 tahıl hakkın 3 et 3 süt 3 meyve 3 yağ hakkın var bunu istediğin gibi harcıyorsun
1 porsyon süt-yoğurt-ayran-cacık vb. tükettiğinde 1 süt hakkın gidiyor yerine gün içinde kullanabileceğin 2 süt hakkın kalıyor
5 tahıl yani 5 dilim ekmek demek 2 yemek kaşığı pilav yediğinde 1 dilim ekmek yerine geçiyor.
Değişimleri de kullanarak günün sonunda tüm hakkımı tüketiyorum 4 gün oldu başlayalı bakalım ama zorlanmıyorum :)

Kızlar s.a bende size katılabilir miyim sayfanizi okudum hoşuma gitti bende iki çocuk annesiyim boyun 1.63 kilom 72.60 olmak istiyorum nasipse

Bide eğer kabul ederseniz aranıza birşey sormak istiyorum tartilma günü falan varmi

şöyle günlük limitlerin var mesela 5 tahıl hakkın 3 et 3 süt 3 meyve 3 yağ hakkın var bunu istediğin gibi harcıyorsun
1 porsyon süt-yoğurt-ayran-cacık vb. tükettiğinde 1 süt hakkın gidiyor yerine gün içinde kullanabileceğin 2 süt hakkın kalıyor
5 tahıl yani 5 dilim ekmek demek 2 yemek kaşığı pilav yediğinde 1 dilim ekmek yerine geçiyor.
Değişimleri de kullanarak günün sonunda tüm hakkımı tüketiyorum 4 gün oldu başlayalı bakalım ama zorlanmıyorum :)

aa bunu benim hocam yapıyor aslında ama benim becerebileceğim birşey deil ya sürekli onu say bunu say :KK70: nasıl gidiyor peki?

Bide eğer kabul ederseniz aranıza birşey sormak istiyorum tartilma günü falan varmi

hoş geldin aramıza :) aslında tartıma günümüz vardı ama bu aralar herkesin işi gücü okulu yoğun sanırım kimsecikler pek uğrayamıyor. normalde hergün öğünlerimizi yazıyorduk. ben bir kaç haftadır pek sık takip edemiyorum. güzellikler de yavaştan çekildiler.

Ne zamandır bildirim yapamıyorum çünkü aktif değildim. Ramazan da gelince sporu ve diyeti bırakmak zorunda kaldım haliyle ama hala dikkat etmeye devam ediyorum.

Ramazan geldiğinden beri iftarlarda normal yemek yiyroum pidemi de pilavımı da etimi de eksik etmiyorum. Mutlaka en a 2-3 lt su içmeye çalışıyorum. Sahurlarda oturup yemek yemek yerine sadece meyve ve su ile bitiriyorum. Gün içerisinde hem ağırlık olmuyor hem de sağlıklı beslenmiş oluyorum. Kesinlikle tavsiye ederim, hoş ramazan da bitti ama :) En son bildirim yaptığımda kilom 91,8 idi. Bu sabahki kilom 86,7. Ramazanda da yavaş yavaş kilo vermeye devam ediyorum kısacası. Ramazan'dan sonra tam gaz spor, su ve diyet devam edeceğim. 70'i görmeden durmak yok yola devam :KK55:

Ne zamandır bildirim yapamıyorum çünkü aktif değildim. Ramazan da gelince sporu ve diyeti bırakmak zorunda kaldım haliyle ama hala dikkat etmeye devam ediyorum.

Ramazan geldiğinden beri iftarlarda normal yemek yiyroum pidemi de pilavımı da etimi de eksik etmiyorum. Mutlaka en a 2-3 lt su içmeye çalışıyorum. Sahurlarda oturup yemek yemek yerine sadece meyve ve su ile bitiriyorum. Gün içerisinde hem ağırlık olmuyor hem de sağlıklı beslenmiş oluyorum. Kesinlikle tavsiye ederim, hoş ramazan da bitti ama :) En son bildirim yaptığımda kilom 91,8 idi. Bu sabahki kilom 86,7. Ramazanda da yavaş yavaş kilo vermeye devam ediyorum kısacası. Ramazan'dan sonra tam gaz spor, su ve diyet devam edeceğim. 70'i görmeden durmak yok yola devam :KK55:
canım maşallah çok güzel vermişsin bende senin durumundayım ramazanda sadece 2 kilo verdim güncel kilom 71 , 50 olana kadar durmak yok :KK70:

canım maşallah çok güzel vermişsin bende senin durumundayım ramazanda sadece 2 kilo verdim güncel kilom 71 , 50 olana kadar durmak yok :KK70:

maşallah senin de baya gitmiş. bana herkes sen kilo mu verdin ne kadar güzelleştin filan demeye başladı ya çok mutlu oluyorum :KK51: sen de alıyor musun geri dönüş :KK51:

X