• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

95 Kilo ile DİYET SERÜVENİME START VERİYORUM...

arasveannesi

boy 1.68 /10.1.2020Kilo100 / GÜNCEL 89 / hedef 67
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
312
740
103
43
10.1.20
Merhabalar bu benim azimle başlangıcını yapıp istikrarlı şekilde yol almak istediğim diyet topiğim olsun..ama bana katılmak isteyen arkadaşlarada ihtiyacım var .. katılmak isteyenlerle rekabette güzel olacaktır...:halay: sabah kahvaltım: iki kepekli ekmek arası sandviç yapıp ( küçük domates.peynir maydonoz ve az tereyağından oluşan ) ve yanında yeşilçay içecem..
arada sütlü tüürk kahvesi.
öğlen : iki yumurta haşlayıp salataya doğrayıp ardından yeşilçay içecem.
akşam 16.00 da 1 kase yoğurt içine 2 yk chia tohumu ve 1 tane kivi doğrayıp yiyecem. ardından limonlu yeşilçay...

yapacağım diyeti 1 gün öncesi planlayıp buraya yazacam.ertesi gün harfiyen uyacam...
yeşilçayın kilo vermede etkisi çok iyi, o yüzden 3 fincan tüketecem...
şu an kilom 95 ve haftalık pazartesi tartılıp buraya yazacam.
hedefim 22 temmuzda düğünümüz var ve 70 olmak istiyorum.
hadi bismillah dedik, başarmaya doğru yol alalım..:KK55::KK5:

:KK36::KK49:bugun tam anlamiyla diyete uydum.saat 16 da yogurt yiyip gunu kapatacam bol su icecem.. biraz zorlasada kendimi daha iyi hissediyorum. daha sonra gunlerde ekmegide tamamen kesip isvec diyetine baslamayi dusunuyorum...sabir ve azimle kilo vermeyi basaracam ben

şükür bugünüm akşam itibariyle rahat geçti.. birazdan yeşilçayı mı içip .. yarının planını oluşturdum sayılır..
sabah kahvaltım: küçük domates.peynir.zeytin maydonoz ve az tereyağından oluşan iki çavdar ekmeği arası sandviç yapıp ve yanında yeşilçay içecem..
arada sütlü türk kahvesi.
öğlen : 200 gr tavuk haşlayıp salataya karıştırıp ardından yeşilçay içecem.
akşam 16.00 da 1 kase yoğurt içine 2 yk chia tohumu ve 1 tane salatalık doğrayıp yiyecem. ardından limonlu yeşilçay...

Sana bu meşakkatli yolda başarılar dilerim menülerin çok güzel inşallah sağlıkla biran önce istediğin kiloya düşersin...

Sana bu meşakkatli yolda başarılar dilerim menülerin çok güzel inşallah sağlıkla biran önce istediğin kiloya düşersin...
teşekkür ederim. planı akşamdan canım ne isterse o şekilde uygulamak sanki daha iyi hem gözüm yemekte olmuyo hemde akşam hafif beslenmek daha dinç tutuyo beni... umarım 19 mayısa kadar bi 10 g gider....sanada başarılar dilerim ..

teşekkür ederim. planı akşamdan canım ne isterse o şekilde uygulamak sanki daha iyi hem gözüm yemekte olmuyo hemde akşam hafif beslenmek daha dinç tutuyo beni... umarım 19 mayısa kadar bi 10 g gider....sanada başarılar dilerim ..
Evet yarın ne yiyeceğini bilmek gerçekten yardımcı oluyor çok iyi yapmışsın. Şimdi yeni başladığın için ilk 4 kg falan çabuk gider. Teşekkür ederim

şimdi baktımda sen 15 kg ne zaman verdin.kilolarımız aynı sayılırmış ve ne uyguladın soylermisin..
Çok başlayıp bıraktım, ama tam ekim ayıydı sanırım 95 ile diyetisyene başlayıp yıl başında 85,7 yi gördüm sonra 3 ay malesef yapamadım 3 kg aldım. Şimdi onu da verip devam ediyorum bu sefer bırakmadan 69 a kadar devam.
Diyetisyene gidiyorum bi de yüzme ve zumba yapıyorum. Yemeklerimi 1 gün önceden pişiriyorum bende ne yiyeceksem.
Genel olarak neredeyse hiç ekmek yemiyorum. Diğer herşeyi dengeli veriyor eti bakliyatı sebzesi.
Bol su içiyorum bi de tane karabiberi 2-3 dk kaynatıp onunla yeşil çay demleyip içiyorum faydasını gördüm. Tavsiye ederim.

Çok başlayıp bıraktım, ama tam ekim ayıydı sanırım 95 ile diyetisyene başlayıp yıl başında 85,7 yi gördüm sonra 3 ay malesef yapamadım 3 kg aldım. Şimdi onu da verip devam ediyorum bu sefer bırakmadan 69 a kadar devam.
Diyetisyene gidiyorum bi de yüzme ve zumba yapıyorum. Yemeklerimi 1 gün önceden pişiriyorum bende ne yiyeceksem.
Genel olarak neredeyse hiç ekmek yemiyorum. Diğer herşeyi dengeli veriyor eti bakliyatı sebzesi.
Bol su içiyorum bi de tane karabiberi 2-3 dk kaynatıp onunla yeşil çay demleyip içiyorum faydasını gördüm. Tavsiye ederim.
yesilçaya pul biber konup içildiğini duymustum..karabiberide deneyecem..tesekkürler

merhaba günlük bugünümde güzel geçti.akşam menüm chialı yogurdumu daha yemedim.. yiyip ardından yeşilçay içecem... kilo verme hızım umarım haftalık iyi olur.pazartesini bekliyorum...yarın ki menüm oluşsun bakalım.

sabah kahvaltım:1 kase yoğurt içine 1 yk chia tohumu ve 1 tane salatalık doğrayıp yiyecem. ardından limonlu yeşilçay...
öğlen : 2 yumurtadan ve yeşillikten oluşan çavdarlı sandviç ardından yeşilçay içecem.
akşam 16.00 da 1 kase yoğurt içine 1 yk chia tohumu ve 1 tane salatalık doğrayıp yiyecem. ardından limonlu yeşilçay...

yumurtayı sevdiğim için sorun değil hatta hergün yiyebilirim... niye bu kadar iştahlıyım ben yaaa:kk77::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

basarmaya doğru yol aldım ve mutlulukla 22 temmuza 70 kg olmaya odaklanıp; diyet psikolojisi ile değil sonuca odaklanıp ... guzel 2 gün geçirdim.. asla ne yiyecem diye düşünmemek en iyisi... bi gün önce pc başında o an çok düşünmeden menümü oluşturmak iyi geldi.. çünki bedenimi dinleyip ihtiyacı o an ne ise onu tüketiyorum...tavsiye ederim..:super:

Merhaba canimmm kolay gelsin nasil gidiyor
çok iyi gidiyo canım . şimdi sade yoğurt kaşıklamak zorunda kaldım :) oğlum önce istedi sonra yemedi .geri koymak yerine yedim ama bitki çayıda içiyodum o yüzden bişe olmaz bu seferlik dii mi :KK51: sen kaç kilosun

çok iyi gidiyo canım . şimdi sade yoğurt kaşıklamak zorunda kaldım :) oğlum önce istedi sonra yemedi .geri koymak yerine yedim ama bitki çayıda içiyodum o yüzden bişe olmaz bu seferlik dii mi :KK51: sen kaç kilosun
Yogurtdam bisicik olmaz afiyet olsun❤

Ben 92.7yle basladim yeni yeni 91.2dim pazar gunu ama sonra hastalandım canim grip bogazlarimda enfeksiyorn olustu makarna disarda ekmek arasi falan yedim yemek yapcak halim yoktu osekilde beslenmek zorunda kaldim biraz iyilesym yeniden baslicam :(

Yogurtdam bisicik olmaz afiyet olsun❤

Ben 92.7yle basladim yeni yeni 91.2dim pazar gunu ama sonra hastalandım canim grip bogazlarimda enfeksiyorn olustu makarna disarda ekmek arasi falan yedim yemek yapcak halim yoktu osekilde beslenmek zorunda kaldim biraz iyilesym yeniden baslicam :KK43:
iyi olda gel beraber devam edelim.

öncelikle pazartesiden PAZARTESİYE tartılcam diyip bu konuda sözümü tutamadım 95.1 kg ile 23. nisanda yeme düzenimi oluşturdum ve 26.04.2017 sabahı tartıda 93.1 i gördüm yani 2 kg verdim. ve sonuç daha güzel gözümde midemde aç kalmadan kilo verdim..bu güzel yazıdan sonra yarın ki menüm gelsin...:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

sabah kahvaltım: 2 yumurtadan ve yeşillikten oluşan çavdarlı sandviç ardından limonlu yeşilçay...
öğlen :2 tane kıymalı kabak dolmanın üstüne yoğurtlu sos döküp yiyecem ardından yeşilçay içecem.
akşam 16.00 da 1 kase yoğurt içine 1 yk chia tohumu yiyecem. ardından limonlu yeşilçay...:KK68:

günaydın bana ve herkese.. bugün çok mutluyum 92.4 çıktım tartıda... valla ne güzelmiş akşam çok yemeyip sabah dinç uyanmak.. meğer yemekler beni ne hantallaştırıyomuş bugün farkı daha bi gördüm... mutlu uyanmayalı uzun zaman olmuştu...sebebi yemekler tatlılar un bence.. tuz çok kullanan biri değildim zaten.... durmak yok bu tempo ile devam...

bugunum guzel gecmedi cunki kacamak yaptim. 1 dilim kek ve yarim tost hatirladiklarim... su an aksam oldu uykudan uyandim... sanirim ekmek ve seker beni sersemletip hantallastiriyo ve depresif yapiyo.cunki su an tam olarak hissettiklerim bu ve de cokca pismanlik

yoldan sapsamda toparlanıp yeniden yola devam etmek gerek:işsiz:
hadi bakalım yarın sıkı sıkıya uyacağım menüm gelsin
sabah kahvaltım: küçük domates.peynir.zeytin maydonoz ve az tereyağından oluşan iki çavdar ekmeği arası sandviç yapıp ve yanında yeşilçay içecem..
arada 1 fincan sütlü şekersiz türk kahvesi.
öğlen : 200 gr tavuk haşlayıp salataya karıştırıp ardından yeşilçay içecem.
akşam 16.00 da 1 kase yoğurt içine 2 yk chia tohumu ve 1 tane salatalık doğrayıp yiyecem. ardından limonlu yeşilçay...

Back