- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende iyiyim cok sukur . Valla canim askerlik hasta geciyo sesi gitmis oksuruyo nefes darligida var cok zorluyo onu kutahya gibi soguk degilmis ama yine de usutuyo bizde durumlar bu sizde nasil
Allaha Şükür bizim hastaligimiz yok smdi. Egitim yapiyolar bnm hala az kaldi kavusmamiza yaa geri sayim yapiyoruz:) daha kutahyada bnm yarim.
Aman canim olmasin ya zor oluyo hastalik . Hala devam ediyor demek egitimleri allah kolaylik versin ay canim kavusun insallah bir an once doya doya saril yarine
Ins bakalim canım yaa iki ay olcak nerdese gormedigim ikimizede iyi gelcek Allah nasip ederse. Sen gidebilcenmi kayseriye ara ara napcaksin
Valla canim bilmiyorum ki kayinpederim giderim diyor iş icin ordanda gorurum diyo eger onun pesine takilirsam giderim diyecegim ama pek emin degilim tek de gidemem kaldik boyleyol cok uzun burdan orasi 10 saat suruyormus
şafak 86 kızlar :) plakalara geldik allah hepimize sağ salim kavuştursun askerlerimizi sizde bu sayıları görüceksiniz inş![]()
Ayy canim ne güzel yaa bzimde zaman hizla gecsede görsek o gunleriiii:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Baya uzakmis ya nasil gitcenki tek,birileri daha giderse o zmn daha iyi olur senin icin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Iste gidemicem goremicem daha safagimiz bitene kadarcok zor ya acemiligimiz kolay ve cabuk gectide bu usta birligi bitermi bilmiyorum
Iste gidemicem goremicem daha safagimiz bitene kadarcok zor ya acemiligimiz kolay ve cabuk gectide bu usta birligi bitermi bilmiyorum
canımın içiii dün teslim olduu onu çook özledm bennn:26:![]()
Canm Allah kavustursun, zor olsada geciyor zaman hem sizin kisa donemdi sanirim daha erken kavuscan ne güzel:)
malesef caım uzun dönem :2:
Ne sessiz bi topic burası yahu :44:
evet ya bi ara baya yoğundu ama kimse gelmiyor artık.bi bn kaldm sanırım burda![]()