94/1 yarenleri buraya :)

Canım nişanlının zayıfladığını söylemişsin. Acemilikte çoğu asker zayıflıyor, örnek benim nişanlım 60 kiloyla gitti. 50 kilo olmuştu. Askerden döneli 3,5 hafta oluyor. Şuan da 72 kilo :17: O yüzden bu durumu pek takma yani, elinde sonunda her yerin yemeklerine alışıp yiyorlar :34:
Allah kavuştursun :72:

amin canım....biliyorum kuzum inş bitirip bizimkilerde gelir...sivil hayatına döndükten sonra eski kilosuna muhakkakki dönecektir .)

amin canım....biliyorum kuzum inş bitirip bizimkilerde gelir...sivil hayatına döndükten sonra eski kilosuna muhakkakki dönecektir .)

Gelecekler Allahın izniyle.. :31:
Sivil hayattan önce usta birliğine gittiğinden 2-3 ay sonrasında başlıyorlar kilo almaya canım :17:

94 2ler sımdıden bellı olmaz cnm seninki 94 1 tertiptir geç gidenlerden:)
erzincan iidir acemi olark ama doguda yolluyor erzıncan onu bılıyorm tatlım arkdsm orda acemılıgını yapıp tuncelıye dustu
hayırlısı cnm hakkınızda..

doğrudur canım pek bilgim yok bu konularda daha saol bilgilendirdiğin için :)

Aynen canim cabuk geciyo nasil gecti yemintoreniniz .
Bende birsey anlamadim ama cok duygulu anlar yasadik

Cok guzeldi heyecan mutluluk gurur huzun hepsini bi arada yasadm sonra iki gun birlikteydik yedik ictik gezdik bol bol sarildik :-) hic bitmesin istedim ama maalesef :-(

çok iyi vir yer olduğu söylenemez canım ama genel anlamda kötüde sayılmaz en azından seni çok rahat arar...ben daha dün yemin töreninden döndüm gördüm oraları...çok büyük bir yer baya kalabalık...benim nişanlım yemeklerini hiç sewmiyor şirket yemeği geliyomuş temiz olmuo fln diyo...ilk gittiğinde devamlı çök kalk yapcak sürüncek onlar yoruyo tabi :( benim nişanlım baya bi zayıfladı 1 ayda 7 kilo vermiş :((( ama bunlar dışında üstünü bilirse rutinde giderse sıkıntı yok... bide düşceği bölük çok önemli...bölüklerinin isimleride var benim nişanlım 3 bölük sosyete bölüğünde (zamanından alişanda onun bölüğünde askerlik yapmış :) ) hiç üzülme zaman bi şekilde geçio galiba nişanlım devre kaybı olarak gitcek? inşallah hakkınızda hayırlısı olur benim nişanlımın orada son 16 günü dağıtıma gelcek 16 gün sonra... eğer orda kalma durumu olmazsa manisa için son 16 diyebiliriz :) senide şimdiden Allah kavuştursun canım benim martın kaçında teslim olcak?

21 inde teslm canim kac gun suryyr acemlgi.ewet tecil bozp gttigi icn devre kaybi oldu. Bnde cok cok fazla olumsz yorum gormedm ama tabi askkrye sncta.. ne bekliyoruz. Nisanlin sofor mu canm ustasi nereye dustu. Ay ne guzell versn bnmkinin bi gobegi var o dA gutmis olur :)) bnde naspse gidip gorecegim manisayi.. sizin il neresu cnm bu arada ayy cook sru sordum k.bakma:)

21 inde teslm canim kac gun suryyr acemlgi.ewet tecil bozp gttigi icn devre kaybi oldu. Bnde cok cok fazla olumsz yorum gormedm ama tabi askkrye sncta.. ne bekliyoruz. Nisanlin sofor mu canm ustasi nereye dustu. Ay ne guzell versn bnmkinin bi gobegi var o dA gutmis olur :)) bnde naspse gidip gorecegim manisayi.. sizin il neresu cnm bu arada ayy cook sru sordum k.bakma:)

seni çok iyi anlıyorum canım o yüzden istediğin kadar soru sorabilirsin :) hem 30 günlük hem 45 günlük olabilio kuzum o gittikten bi 20 gün snra belli olur... biz ankaralıyız canım sizin il neresi ? bu arada ustası daha belli değil bi hafta 10 güne belli olcak nişanlım 45 günlük yani yemin töreninden snra orada kaldı. yaklaşık 10 gün snrada usta birliği belli olcak... ama %99 şoför kuzum hakkımızda hayırlısı olsun hepimizi için

Selam yarenler bos birakmissiniz burayi . Nisanlimi dun ugurladim kayseriye :( bugun oglen teslim oldu komutanlar sertmis bayagi isimiz var dedi onlarla :) ama ust devrelerim iyi dedi cok sukur ortam konusundan sikinti yapiyoduk ama sukur ve cok tanidigi cikti budaha guzel haber bizim icin :) birlikteykn cok guzel vakit gecirdik ama ayrilik yine mahvetti bizi mehtap gorurmuyuz bidaha bilmem :(
Safak - 334

Son düzenleme:
Selam yarenler bos birakmissiniz burayi . Nisanlimi dun ugurladim kayseriye :( bugun oglen teslim oldu komutanlar sertmis bayagi isimiz var dedi onlarla :) ama ust devrelerim iyi dedi cok sukur ortam konusundan sikinti yapiyoduk ama sukur ve cok tanidigi cikti budaha guzel haber bizim icin :) birlikteykn cok guzel vakit gecirdik ama ayrilik yine mahvetti bizi mehtap gorurmuyuz bidaha bilmem :(
Safak - 334

Siz sevdiceklerinizleydiniz yazan olmadi:( Allah kavustursun canim.. tanidiklari fln varmis orda iyi hadi daha güzel olmustr Onun icin ortami onemli zaten. Belki komutanlar yeni geldiler diye sert davraniydr. Izne filan gelir gorursunz yine mehtap tatlim. Bzm mehtap 20 suan daha goremedim sevdigimi:( safak bugun itibariyla 333:(

Siz sevdiceklerinizleydiniz yazan olmadi:( Allah kavustursun canim.. tanidiklari fln varmis orda iyi hadi daha güzel olmustr Onun icin ortami onemli zaten. Belki komutanlar yeni geldiler diye sert davraniydr. Izne filan gelir gorursunz yine mehtap tatlim. Bzm mehtap 20 suan daha goremedim sevdigimi:( safak bugun itibariyla 333:(

O gunlerimi sevdicegimle gecirdim ben ama yetmedi :( sende canim o gunlerini cok iyi degerlendir yetmiyo anlamiyosun nasil gectigini .

Biz daha carsi goremedik malesef bakalim ne zaman olcak

bizimde öyle olcak kesin nasıl geçti anlamıcz.bz bide farklı şehirlerdeyiz ve ben çalışıyorum:( benim aşkım bugün çarşı iznine çıktı artık daha rahat konuşuyrz telde.bugün cepten konuştuk zaten.istediğin an ulaşmak güzelmiş :) sizinkiler gitti ya içerisi azaldı askerler telefnlar boşta tatlım:) daha uzun konuşuyoruz o güzel oldu

bizimde öyle olcak kesin nasıl geçti anlamıcz.bz bide farklı şehirlerdeyiz ve ben çalışıyorum:( benim aşkım bugün çarşı iznine çıktı artık daha rahat konuşuyrz telde.bugün cepten konuştuk zaten.istediğin an ulaşmak güzelmiş :) sizinkiler gitti ya içerisi azaldı askerler telefnlar boşta tatlım:) daha uzun konuşuyoruz o güzel oldu

Ay sizin isiniz daha zor nasil gorusuceksiniz peki bence o firsati yakalayin nisanlimin evi bizim eve 5 dklik yol ben bir hafta hep onlara gidip geldim :) gercekten o duygu guzel istedigin zaman ulasabilmek saatlerce konusabilmek mukemmel :) ohh biz gittik yerimiz size kaldi kutahyadayken en uzun konusmamiz 22 dkydi oda sabah erken kalkiyodu anca oleydi :( azalinca daha iyi oluyo demekki ama orasi cok soguk yemin torenie gittigimizde donduk valla rabbim yardimcilari olsun

Ay sizin isiniz daha zor nasil gorusuceksiniz peki bence o firsati yakalayin nisanlimin evi bizim eve 5 dklik yol ben bir hafta hep onlara gidip geldim :) gercekten o duygu guzel istedigin zaman ulasabilmek saatlerce konusabilmek mukemmel :) ohh biz gittik yerimiz size kaldi kutahyadayken en uzun konusmamiz 22 dkydi oda sabah erken kalkiyodu anca oleydi :( azalinca daha iyi oluyo demekki ama orasi cok soguk yemin torenie gittigimizde donduk valla rabbim yardimcilari olsun

çok zor canım ya hiç sorma iki gün görebilcem anca:( ne güzelmiş senin yanında hemen istediğinde görürsn. evet soğuk orası dün kar yağıyodu dedi hafiften. konuşuyrz şimdi rahatız ya Allah'a şükür..

Back