Hayırlı olsun canım ne güzel bir başlık.. Kalbimden geçirmiştim ama sayı 305*305 büyük ebced değeri yüksek olur diye açmamıştım nasipte varmış okumak hayırlı olsun kardeşim sayfanEl-Kadir
Her şeye gücü yeten, her istediğini, istediği gibi sonsuz bir güç ve kudretle yapan, dilerse yapan, dilemezse yapmayan, sonsuz kudret sahibi olan demektir.
El-Kadir : القادر
Yâ Kadîr : يَا قَد۪يرُ
Onlar, gökleri ve yeri yaratan Allah’ın kendileri gibilerini yaratmaya kadir olduğunu görmediler mi? Allah onlar için, hakkında hiçbir şüphe bulunmayan bir ecel belirlemiştir. Fakat zalimler ancak inkârda direttiler. İsra 99.
Evet bizim, onun parmak uçlarını bile düzenlemeye gücümüz yeter. Kıyame 4 .
Allah’ım ben ismin hürmetine senden (hacetlerimi) diliyorum;
Ey (kullarının günahlarını) bağışlayan,
Ey (ayıpları, kötülükleri) örten,
Ey (her şeye) gücü yeten,
Ey (her şeye) galip gelen,
Ey (her şeyi yoktan var eden),
Ey (zalimleri ihtişamını) kıran,
Ey (yaraları) saran, iyileştiren,
Ey (kendisini ananları) anan,
Ey (yaratıkların hallerini) gören,
Ey (dostlarına) yardım eden!
Bütün kusurlardan münezzehsin, Senden başka ilah yok. Eman ver bize...
300 aldım kalan 700369 aldim kalan : 1000
Sayi yuksekken hesaplar genelde karisiyor ozellikle ben bazen ileri bazen geri sayiyorum topik gezerken.Kucuk adimlarla surekli yapalim insallah .Rabbim kalbimizden geçenleri nasip etsin aminHayırlı olsun canım ne güzel bir başlık.. Kalbimden geçirmiştim ama sayı 305*305 büyük ebced değeri yüksek olur diye açmamıştım nasipte varmış okumak hayırlı olsun kardeşim sayfan
Canım 200 okuduysan 1169 olması gerekir200 okudum kalan 1349
Ay evet yaa daha dun demiştim karisiyor diye :))Canım 200 okuduysan 1169 olması gerekir
169 da ben aldım kalan 1000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?