- 25 Ağustos 2018
- 3
- 2
- 1
Hepinize merhabalar :)
18 yaşındayım. Kendimi bildim bileli o sınıfın kilolu kızı oldum. Boğaziçi Üniversitesi istiyorum, bu yüzden mezuna kaldım yani bir sene daha sınava hazırlanacağım. Bu sefer sınıfın en kilolu kızı olmak istemiyorum.
Spor salonuna hemen yazılmayı düşünmüyorum. Çünkü en başta motivasyonum düşük olduğu için spor salonu beni strese sokuyor ve hızlıca bırakıyorum, ödediğim paraya acıyorum. Bir 10 kilo verdikten sonra salona başlamayı düşünüyorum. İlk 10 kiloda haftada 3 gün dışarıda 60 dakikalık yürüyüş, 3 gün de Leslie 3 mile (45 dakika olan) yapmak istiyorum. İlk on kiloda sarkacağımı düşünmüyorum, Leslie baya sıkılaştırıyormuş, yürüyüş de öyle. Görüşlerinizi dinlemek isterim bu konuda.
Beslenme düzeni olarak bir diyet listesi ile ilerlemek istemiyorum. Sadece bazı sınırlamaları koymak gerekiyor malum, onlar da şöyle;
Görüşlerinizi, önerilerinizi, desteğinizi bekliyorum.
TARTI TABLOSU
1 Eylül: 90.3
8 Eylül:
15 Eylül:
22 Eylül:
29 Eylül:
-
6 Ekim:
13 Ekim:
20 Ekim:
27 Ekim:
-
3 Kasım:
10 Kasım:
17 Kasım:
24 Kasım:
-
1 Aralık:
8 Aralık:
15 Aralık:
22 Aralık:
29 Aralık:
18 yaşındayım. Kendimi bildim bileli o sınıfın kilolu kızı oldum. Boğaziçi Üniversitesi istiyorum, bu yüzden mezuna kaldım yani bir sene daha sınava hazırlanacağım. Bu sefer sınıfın en kilolu kızı olmak istemiyorum.
Spor salonuna hemen yazılmayı düşünmüyorum. Çünkü en başta motivasyonum düşük olduğu için spor salonu beni strese sokuyor ve hızlıca bırakıyorum, ödediğim paraya acıyorum. Bir 10 kilo verdikten sonra salona başlamayı düşünüyorum. İlk 10 kiloda haftada 3 gün dışarıda 60 dakikalık yürüyüş, 3 gün de Leslie 3 mile (45 dakika olan) yapmak istiyorum. İlk on kiloda sarkacağımı düşünmüyorum, Leslie baya sıkılaştırıyormuş, yürüyüş de öyle. Görüşlerinizi dinlemek isterim bu konuda.
Beslenme düzeni olarak bir diyet listesi ile ilerlemek istemiyorum. Sadece bazı sınırlamaları koymak gerekiyor malum, onlar da şöyle;
- Aburcubur, fast food, gazlı içecek vb. yok!
- Günde 2-3 dilim tambuğdayı ekmekten fazla ekmek yok.
- Seçimlerini sağlıklı olandan yana kullan! (Kaşar yerine beyaz peynir gibi...)
- Meyve günde 1 porsiyonu geçme.
- Kuru yemişleri çiğ tercih et. Miktarlarını kısıtlı tut.
- İki bardak form kayısı (kabızlık sorunu için), iki bardak yeşilçay tüket.
- Günde 3 litre su iç.
Görüşlerinizi, önerilerinizi, desteğinizi bekliyorum.
TARTI TABLOSU
1 Eylül: 90.3
8 Eylül:
15 Eylül:
22 Eylül:
29 Eylül:
-
6 Ekim:
13 Ekim:
20 Ekim:
27 Ekim:
-