Premature Bebekler 900 gr prematüre bebeğim lütfen yardım :(

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

M_atruska

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2015
10.085
36.662
598
Kızlar 3 gün önce 28 haftalık 900 gr bebeğim doğdu.yazarken bile şoktayım hala.ne yapacağım yavrum tutunur mu hayata korkuyorum canım acıyor.dr umutsuz gr az ve küçük diyorlar.aynı durumu yaşayanlar lütfen yardım edin.cok korkuyorum daha kokusunu duymadığım yavrum miniminnacık ona bişi olmasın duaya ihtiyacım var :(

Benik kizimda 55 gündür kuveste senin bebegin gibi dogan bi bebek vardi oda 900 gr dogmus 2 kiloya kadar gelmisti taburcu olackti doktr dedi inanmiyodk ama 2 3 gune taburcu ederiz inan sukret ve dua et sakin isyan etme inşallah rabbim buyuk sana bagislar korkma 250 gr dogan bebek bile yasamis

Benik kizimda 55 gündür kuveste senin bebegin gibi dogan bi bebek vardi oda 900 gr dogmus 2 kiloya kadar gelmisti taburcu olackti doktr dedi inanmiyodk ama 2 3 gune taburcu ederiz inan sukret ve dua et sakin isyan etme inşallah rabbim buyuk sana bagislar korkma 250 gr dogan bebek bile yasamis
Haşa isyan değil aksine çok inanıyorum oğlum tutunacak hayata ama bir yandan öyle bir boşluktayım öyle korkuyorum ki.Rabbim senin yavruna da şifa versin inşallah canım.nasıl durumu bide kaç haftalık doğdu yavrun kaç kilo.

Senin yine haftasina göre iyi benim bebeğim 32 haftlk doğdu karnimda 1 ay geri kalmisti hic kilo almamis 1245 dogdu 1000 kiloya kadar dustu 5 gun hic kilo almadi 55 gun kaldi 30 gun durumu stabil kaldi cok şükür 9 aya girince tepki verdi allah büyük umitini kesme

Senin yine haftasina göre iyi benim bebeğim 32 haftlk doğdu karnimda 1 ay geri kalmisti hic kilo almamis 1245 dogdu 1000 kiloya kadar dustu 5 gun hic kilo almadi 55 gun kaldi 30 gun durumu stabil kaldi cok şükür 9 aya girince tepki verdi allah büyük umitini kesme
Benim yavrumda hala ciğeri kanıyor 5.gün oldu ve durumu stabil.inşallah onunda hayata tutunduğu tepkilerini görürüm.şu an evde bakmak nasıl peki.

Canım benim şimdi okudum.. Dualarımdasın. .
Rabbim ŞAFİ İSMİYLE ŞİFA VERSİN inşallah..
Erken doğumu tetikleyen ne oldu?
Umudunu kaybetme, haftası iyi..
İnşallah paşanla birlikte döneceksiniz evinize..
Buna inan, içini ferah tut. .

Canım benim şimdi okudum.. Dualarımdasın. .
Rabbim ŞAFİ İSMİYLE ŞİFA VERSİN inşallah..
Erken doğumu tetikleyen ne oldu?
Umudunu kaybetme, haftası iyi..
İnşallah paşanla birlikte döneceksiniz evinize..
Buna inan, içini ferah tut. .
Allah razi olsun canım.hayır herşey yolunda gidiyordu hatta 4 gün öncesinde görünmüştüm dr.ciğeri kanıyor lütfen dua et kuzumu Rabbim bana bağışlasın :(

Maalesef şimdi dr ile konuştum ciğeri kanıyor hala gülüm.ve solunum cihazına bağlı.canım o kadar acıyor ki anlatamam
Canım dualarım bebişinle.
Akciğer en son olgunlaşan organ olduğu için orda sıkıntı oluyor maalesef :KK43:
Bir de anladığım kadarıyla senin doğum aniden olmuş ciğer geliştirici fırsatı da olamamıştır.
Ama toparlayacak inşallah inanıyorum buna.
Bir arkadaşımın bebeği de 25 haftalık mı ne doğmuştu ve minicikti, şimdi 5 yaşını bitirdi maşallahı var :)
İnşallah senin oğluşun da öyle olacak.

Allah sifa versin Allah yar ve yardimcin olsun.insallah biran once toparlar bebisinde saglikla kucagina alirsin.sen moralini yuksek tut.

Canım dualarım bebişinle.
Akciğer en son olgunlaşan organ olduğu için orda sıkıntı oluyor maalesef :KK43:
Bir de anladığım kadarıyla senin doğum aniden olmuş ciğer geliştirici fırsatı da olamamıştır.
Ama toparlayacak inşallah inanıyorum buna.
Bir arkadaşımın bebeği de 25 haftalık mı ne doğmuştu ve minicikti, şimdi 5 yaşını bitirdi maşallahı var :)
İnşallah senin oğluşun da öyle olacak.
Doğum başlamış olmasına rağmen yaptılar iğneyi canım.umarım düzelir tek dileğim bu :( sizde duanızı eksik etmeyin lütfen

Doğum başlamış olmasına rağmen yaptılar iğneyi canım.umarım düzelir tek dileğim bu :KK43: sizde duanızı eksik etmeyin lütfen

Dualarim seninle canim, ablamin bebegi dogdugunda cigerlerinde iltihap vardi ve gelismemisti. Hergun durumunu sordugumuzda heran hersey olabilir diyorlardi, hic pozitif konusmiyordu doktorlar. uzun zaman bebek antibiotiklere cevap vermedi, cigerleri tamamen islevini yitirdi, ama allaha sukur bebegim bugun 6 yasinda. 1 ay kadar hastanede kaldi ama allaha sukur birdaha hastaneye gitmesine bile gerek kalmadi. Baska bir arkadasiminda oglu 28 haftalik dogdu, bugun 5 yasinda. Bol bol dua et canim, allah yardimcin olsun bu surec gercekten cok zor.

Dualarim seninle canim, ablamin bebegi dogdugunda cigerlerinde iltihap vardi ve gelismemisti. Hergun durumunu sordugumuzda heran hersey olabilir diyorlardi, hic pozitif konusmiyordu doktorlar. uzun zaman bebek antibiotiklere cevap vermedi, cigerleri tamamen islevini yitirdi, ama allaha sukur bebegim bugun 6 yasinda. 1 ay kadar hastanede kaldi ama allaha sukur birdaha hastaneye gitmesine bile gerek kalmadi. Baska bir arkadasiminda oglu 28 haftalik dogdu, bugun 5 yasinda. Bol bol dua et canim, allah yardimcin olsun bu surec gercekten cok zor.
Böyle mutlu haberler beni daha da umutlandırıyor.umarım benim bebeğim de sıkı sıkı tutunur hayata ve ciğerdeki kanama durur sağlıkla kucağıma alırım.sende bebişini vaktinde ve sağlıkla kucağına al inşallah canım.

Allah bu hayırlı günlerin hatrına Hz.muhammet ve onun ehli beyti hurmetine rabbim senin benim ve tum etken dogum yapan annelerim yardımcısı olsun ve evlat larını bagislasin ben inanıyorum hersey dua ile olur bol tesbih cek allah sesini duyacktr bn bu süreçte hep tesbih cekerek sabir sahibi oldum inşallah iyilesir evladin

Allah bu hayırlı günlerin hatrına Hz.muhammet ve onun ehli beyti hurmetine rabbim senin benim ve tum etken dogum yapan annelerim yardımcısı olsun ve evlat larını bagislasin ben inanıyorum hersey dua ile olur bol tesbih cek allah sesini duyacktr bn bu süreçte hep tesbih cekerek sabir sahibi oldum inşallah iyilesir evladin
Amin canım benim. Evet yer gök Dua üzerine kurulu inşallah Rabbim evlatlarımızı bağışlasın.

Allah razi olsun canım.hayır herşey yolunda gidiyordu hatta 4 gün öncesinde görünmüştüm dr.ciğeri kanıyor lütfen dua et kuzumu Rabbim bana bağışlasın :KK43:

Dualarım sizinle canım oğlun çok güçlü..
İnan bana bugünler geçicek zamanla..
Sadece biraz sabır ve dua. . .

Rabbim bu süreci kolaylaştırsın. Bebeğinize güç kuvvet versin.

Doğumun erken olacağına dair dr hiç birşey demiş miydi

Back
X