900 gonalf çok cok uygun fıyatdan ıhtıyacı olana

xsxafak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2007
82
21
88
Kayseri
merhaba elımde tup bebek tedavıs ıcın alınmıs olan ve baska bır sıkıntının cıkması ıle bırlıkte kullanamadıgımız kullanılmamış durumda 2 kutu gonal f 900/ 1.5 ml ılac var son kullanma ekım başı 2009 bu surec ıcerısınde işine yaracak kısıye eczanelerde kutusu 650 tl olan ılacın 2 kutusunu 400 tl ye verecegım, ılgılenenler acele yazsın arkadaslar...

benim bildiğim kadarıyla ilaç satmak yasak arkadaşım

çok bılmıs zeyra arkadas ılac mumesıllı felanmısın arkadasım kalkmıssın ılac satmanın yasak oldugundan felan bahsedıyorsun eger oyle ıse ıhtıyacı olan arkadasların ve benım tup bebek ılaclarımızı satmadan hayrına felan karsılarmısın...
burada ılac ıle ılgılı konuların tıcarı amacla yapılmadıgını goremıyormusun yok goremıyorsan hangı amacla ne için yapıldıgını anlıyamıyorsan bu sıtede ne işin var acaba ?

konuşurken biraz daha sakin olmaya davet ediyorum seni kardeşim yasak ilaç satmak sen bunu iddaa edemezsin bana eczacımısın ikincisi ben kendi artan ilaçlarımı hastaneye verdim açmadığım ilaçlarımda içinde olduğu halde alamayan birine verin diye hemşirelere teslim ettim lütfen konuşurken biraz saygıya davet ediyorum ben bir laf ettim sen bin tane cvb yazmışsın çok komik

arkadasım sanamı kalmıs burdakı kısllerın bırbırıne ılac vermesı benım ısıme karısırsan ben cevabımı verırırım, ısın gucun yhokmu da ılac satmak yhasak gıbısınden laf edıorsun burdakı kısılerın sıkıntısını bılmıymrusun, burda TICARET yok halen anlamdınmı

bak kardeşim konuşma tarzını düzelt halada söylüyorum reçetesiz ilaç satmak yasakkkkk ticaret yok diyosun ilaç satmaktan bahsediyosun çok komik valla bende bu yollardan geçtim ve ilaçlarımı ben bedava verdim benimle bu konuda kesinlikle tartışamazsın haaa sen vermezsin o senin bileceğin iş ama yasakkkkkkkkk bunu aklına sok canım ok

sen buranın avukatı felanmısın hher ılac mevzusunda bu yazıları yazıyorsun, sanamı kaldı ılac verecekler satacaklar alacaklar senmı bılıoyhrsun tek bu işi, sanamı kaldı burda bu platformda ılac satmak yhasak demek senmısın bır tek dogru, her konu acıldıgında herkesın konusuna aynı seyı yazmıssın, doktorm usun eczacımı ılac mumessılımı herkes ısını baksın sende bu sıtede kımlerın ne amacla bulundugunu halen ogrenemedı ısen bunuda ogrenıver.

yasak mı bilemiyoum ama buradan daha önce de satan oldu ben de perş memorial a gideyim o gonal f veriyordu burada başlık açacagım gonalf vermek isteyen var mı diye. inşallah çıkar ve ucuza alabilirim. ben nisandan beri çok sıkı takip ediyorum pek çok kişi verdi elindeki ilacı. bence iki taraf için de faydalı bir iş ticaret değil. para verdik alırken de biz o ilçları çöpe atacağımıza ihtiyacı olan birine bedava veye ucuza veririz bize kalmış

yok denızcım arkadasa anlatamıyorum kı yazıp duruyor karısıp duruyor bırde uste cıkıyor yanı sanamı kalmıs yasak yada degıl ne alaka yanı işine baksana herseye maydonoz olmanın ne anlamı var dedıgın gıbı dunyanınn parasını verdık sımdıde uygun fıyatdan verılıyor herkes faydalanıyor o yuzden bu tur ıslere fala mudahalecı olmamamak gerekır..

2 kutu gonalf 900 acılmamıs durumda pıyasa fıyatı 1400 tl ve ben cok cok uygun ve hemen ıhtıyacı olana 400den verecegım...
uygun kosullarda saklanmıstır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…