- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.802
- 248
- 35
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
- #1.741
Bundan kardesiminde vardi hatirlamadigim icin benimde vardi diyemiyorumEki Görüntüle 2172611
Kızsa pembe erkekse mavi alinirdi :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bundan kardesiminde vardi hatirlamadigim icin benimde vardi diyemiyorumEki Görüntüle 2172611
Kızsa pembe erkekse mavi alinirdi :)
İstanbul a olanın kötü yanı bize vuruyor hep İstanbul'a nolsa biz ayazini çekeriz mesela kisin
Nedir bendeki bu İstanbul düşmanlığı![]()
Evdeki 2 şemsiyeyi de eşim aldı götürdü. Geri getiremiyor unutuyor, sonra da yağmur başlayınca telefon acıyor sakın dışarı çıkma diyeTam dışarı çıkacaktim.. iyi ki cikmadim yoksa sırılsıklam olurdum
Evdeki 2 şemsiyeyi de eşim aldı götürdü. Geri getiremiyor unutuyor, sonra da yağmur başlayınca telefon acıyor sakın dışarı çıkma diye![]()
Birini aldı gitti akşam unuttu sonra ötekini de aldı :))) güneş açtı ama yağıyor kız nasıl gelcemm vapurla geçeyim bari beni kadıköyden al :))) biraz uzak ama olsunikisinide alip gitmek nedir
pogaca yapcam gel
![]()
Yaa çok uzağa gitmicektim kapimin dibinde ki markete. Sırılsıklam olmama yeterdi yani. Neyse gittim geldim şükurEvdeki 2 şemsiyeyi de eşim aldı götürdü. Geri getiremiyor unutuyor, sonra da yağmur başlayınca telefon acıyor sakın dışarı çıkma diye![]()
İyi maşallah canım :)Yaa çok uzağa gitmicektim kapimin dibinde ki markete. Sırılsıklam olmama yeterdi yani. Neyse gittim geldim şükur
Uskudara gel eonra bir otobusle burdasin uzatma yoluBirini aldı gitti akşam unuttu sonra ötekini de aldı :))) güneş açtı ama yağıyor kız nasıl gelcemm vapurla geçeyim bari beni kadıköyden al :))) biraz uzak ama olsun![]()
Tamam o da olur :) ama otobüs beni boğuyor yaUskudara gel eonra bir otobusle burdasin uzatma yolu![]()
Ozel arabam yok bende otobusle gelip alacaktimTamam o da olur :) ama otobüs beni boğuyor ya![]()
Ben de hiç kıskanç olmayan bir koca var aynı seninki gibiOzel arabam yok bende otobusle gelip alacaktim![]()
Anadolu canım.. sancaktepede oturuyorum..Psikolojik Deliii sen nerdesin anadolumu avrupa yakasindami
Hee aynen oyle hic kiskanmazlar bizimkilerBen de hiç kıskanç olmayan bir koca var aynı seninki gibitek başıma gezmeme hiç bişey demez
İstanbul'un bir ucundan bir ucuna geziyorum
![]()
Yakiniz:)))Anadolu canım.. sancaktepede oturuyorum..
Senin oğlan büyüsün onunla gelirsin banaHee aynen oyle hic kiskanmazlar bizimkiler![]()
Nerde oturuyorsunYakiniz:)))
Hiç kıskanmadımmmYakiniz:)))
Ben de hiç kıskanç olmayan bir koca var aynı seninki gibitek başıma gezmeme hiç bişey demez
İstanbul'un bir ucundan bir ucuna geziyorum
![]()