- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.381
Oku oku bitmiyor napsınlarMuhabbetin iz sarmış zarrr :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oku oku bitmiyor napsınlarMuhabbetin iz sarmış zarrr :))
Evinin kadını artık o
Oku oku bitmiyor napsınlar
AhahahahZaten patronu hiç gözüm tutmamıştı
Az evvel uğradım kız öyle deme hala geri döncem diye bekliyor garibim ama ne maaş artırmayı düşünüyor ne de sigortaZaten patronu hiç gözüm tutmamıştı
Bizi de mi alacaklar dün eşim diyor ki: "ne güzel hapiste ekmek elden su gölden yan gel yat, keşke bizi de alsalar"Az daha maşallah dersek gideceğiz deli :))
Ahahahah orda nasıl maşallah dedirttiyori lar onlara kim bilirBizi de mi alacaklar dün eşim diyor ki: "ne güzel hapiste ekmek elden su gölden yan gel yat, keşke bizi de alsalar"
Hani la konu üyenin profil bu :/ hangisi irkekBu konu kitlenmis
Ayy Allah muhafaza yaAhahahah orda nasıl maşallah dedirttiyori lar onlara kim bilir
Karısının hesabından girmiş yazmış son sayfalardaki mesajlar adama aitHani la konu üyenin profil bu :/ hangisi irkek
Bizi de mi alacaklar dün eşim diyor ki: "ne güzel hapiste ekmek elden su gölden yan gel yat, keşke bizi de alsalar"
Karısının hesabından girmiş yazmış son sayfalardaki mesajlar adama ait
Didilemedim ama amacı neymiş niye girmişKarısının hesabından girmiş yazmış son sayfalardaki mesajlar adama ait
Ahhdunya miydi nick öyle bişeyHangi koni o ya göremedim ben
Çocuğa tecavüz edip bacağını kıran çeşitli bölgelerinden eziyet eden adamın canına kastetilecegi için hücreye almak akıl karı değilMesaj tekrarı
Az evvel uğradım kız öyle deme hala geri döncem diye bekliyor garibim ama ne maaş artırmayı düşünüyor ne de sigorta