90 lar.....

Cinsiyet ayrımı yoktu oyun oynarken hep BİZ dik demi ben hatırlamıyorum

Yakar top ebelemece bunları hep oynardık koca mahallenin çocukları sabahtan akşam ezanına kadar disardaydik .... :)
O dönemlerde yediğimiz içtiğimiz yiyecekler ve içecekler bile daha lezzetliydi,25 kuruş yada 250 binlira diye mi geçerdi herşeyi alırdık en sevdiğim şey simit gazozdu sanki kola,gazoz bile daha güzeldi o dönem.

Hala var her öğretmen istiyor mu bilmem oğluma almıştık 1. Sınıfta :)
Evet var ama sonradan onları yassı yaptılar. Herhalde dizince daha düzgün dursun diye. Kardeşim okula başladığında yassılaşmıştı. Bizimkiler tombik tombikti. Çok seviyordum. İçim bir tuhaf oldu şimdi. :KK33:

O dönemlerde yediğimiz içtiğimiz yiyecekler ve içecekler bile daha lezzetliydi,25 kuruş yada 250 binlira diye mi geçerdi herşeyi alırdık en sevdiğim şey simit gazozdu sanki kola,gazoz bile daha güzeldi o dönem.

Kardeşimin tostunu ısırıverirdim
o yemezdi sinirlenirdi ben yerdim
:-)
Heyy gidi günler

Evet var ama sonradan onları yassı yaptılar. Herhalde dizince daha düzgün dursun diye. Kardeşim okula başladığında yassılaşmıştı. Bizimkiler tombik tombikti. Çok seviyordum. İçim bir tuhaf oldu şimdi. :KK33:
Bizim fasülyeler iriydi :) birde renkli el işi kağıtlarımız olurdu bol bol tabi birde o dönem bol bol kullandığımız uhu :)

Bizim fasülyeler iriydi :) birde renkli el işi kağıtlarımız olurdu bol bol tabi birde o dönem bol bol kullandığımız uhu :)
Biz uhu yüzünden mi böyleyiz :KK70:

Hiç unutmuyorum ojeye ozenip tüm tirnaklarima sürmüştü m pırıl pırıl parladı sonra onları uzatan uzata çıkartmak çok zevkliydi

Herkes birbirine güvenirdi ki
Şimdi güven yok
Zaman kötü

Biz sokakta oynadık
Şimdiki çocuklar evde
Bı teyze vardı saat 12 biz dışarda saklambac oynuyoruz tabi gördüm görmedim kavgası filan

Bagirirdi gidin evinize diye rahmetli de diyemiyorum anarken hala yaşıyor :KK70:

Anneler hep başımızdan durmazdi biz birbirimize sahip çıkardık yahu

Ve kimse zarar vermezdi birbirine

X