- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
5 kuruşa ekmek aldığım günler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var mı hiç görmedimHala var ama tadı güzel değil sanki :/
Benim oğlanlar sayesinde keşfediyorumVar mı hiç görmedim
O dönemlerde yediğimiz içtiğimiz yiyecekler ve içecekler bile daha lezzetliydi,25 kuruş yada 250 binlira diye mi geçerdi herşeyi alırdık en sevdiğim şey simit gazozdu sanki kola,gazoz bile daha güzeldi o dönem.Cinsiyet ayrımı yoktu oyun oynarken hep BİZ dik demi ben hatırlamıyorum
Yakar top ebelemece bunları hep oynardık koca mahallenin çocukları sabahtan akşam ezanına kadar disardaydik .... :)
Evet var ama sonradan onları yassı yaptılar. Herhalde dizince daha düzgün dursun diye. Kardeşim okula başladığında yassılaşmıştı. Bizimkiler tombik tombikti. Çok seviyordum. İçim bir tuhaf oldu şimdi.Hala var her öğretmen istiyor mu bilmem oğluma almıştık 1. Sınıfta :)
Benim oğlanlar sayesinde keşfediyorum
Geçen yaz da hani içine su koyuyorduk ya ufleyince kuş sesi çıkıyordu onlardan almıştık eşimle ben bile üfledik
Var yine hatta bir ara aldım :) ama eski tadı yokMeybuz vardı ya onu özledim
O dönemlerde yediğimiz içtiğimiz yiyecekler ve içecekler bile daha lezzetliydi,25 kuruş yada 250 binlira diye mi geçerdi herşeyi alırdık en sevdiğim şey simit gazozdu sanki kola,gazoz bile daha güzeldi o dönem.
Çocukluk ya işteVar yine hatta bir ara aldım :) ama eski tadı yok
Bizim fasülyeler iriydi :) birde renkli el işi kağıtlarımız olurdu bol bol tabi birde o dönem bol bol kullandığımız uhu :)Evet var ama sonradan onları yassı yaptılar. Herhalde dizince daha düzgün dursun diye. Kardeşim okula başladığında yassılaşmıştı. Bizimkiler tombik tombikti. Çok seviyordum. İçim bir tuhaf oldu şimdi.
Para çikolatası vardı :) altın gibi dışı cinoyuda çok severim :)
Biz uhu yüzünden mi böyleyizBizim fasülyeler iriydi :) birde renkli el işi kağıtlarımız olurdu bol bol tabi birde o dönem bol bol kullandığımız uhu :)
Sıdıka :)Kaygısızlar Dizisi
Çılgın bediş,baskül ailesi,mahallenin muhtarları,küçük ibo,böyle mi olacaktıKaygısızlar Dizisi
Eskiden kapı pencere kitlemezlerdi belki şimdi kapıyı kitlemeden insan uyuyamıyor bile.
Çılgın bediş,baskül ailesi,mahallenin muhtarları,küçük ibo,böyle mi olacaktı
Bı teyze vardı saat 12 biz dışarda saklambac oynuyoruz tabi gördüm görmedim kavgası filanHerkes birbirine güvenirdi ki
Şimdi güven yok
Zaman kötü
Biz sokakta oynadık
Şimdiki çocuklar evde