• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabakızlar sız 1 gun ara verıyomusunuz
1 gün aralar diyetini bozar canım. çok sıkı diyet yapmazsan hiçbir şeye hasret kalmazsın. 1 gün ara vermeye de gerek kalmaz. çünkü o 1 günler insan acayip bozuyor. tavsiye etmem.
bak bir önceki mesajımda 74FRİDA ya yazdım. karbo yemeyecektim ama akşam 3 lokma yedim. ama onu yemeseydim aklım hep o mısır ekmeğinde kalacaktı. ertesi gün 2-3 dilim yemek isteyecektim. gece aklımda olacaktı. ama beni tatmin etti. bitti.

1 gün aralar diyetini bozar canım. çok sıkı diyet yapmazsan hiçbir şeye hasret kalmazsın. 1 gün ara vermeye de gerek kalmaz. çünkü o 1 günler insan acayip bozuyor. tavsiye etmem.
bak bir önceki mesajımda 74FRİDA ya yazdım. karbo yemeyecektim ama akşam 3 lokma yedim. ama onu yemeseydim aklım hep o mısır ekmeğinde kalacaktı. ertesi gün 2-3 dilim yemek isteyecektim. gece aklımda olacaktı. ama beni tatmin etti. bitti.
Bende gerı vaz gectım kacırırsam dıe cunku herseyı yemek istiyorum:))

Ben de kilo bildirimi yapiyorum. Yediklerimize dikkat etmeye Pz.tesi günü başladık. Dün çok olaylı bir gündü. Bugün ancak yazabiliyorum maalesef.

11 Ocak 97
15 Ocak 94.6

Dünün menüsü
1 humus-kraker 380 kalori
2 tane parmak peynir
Tahıllı kraker
2 mandalina
1 küçük latte.
Sallama çay ve yeşil çay.
pek su içmedim.

Çok keyifsizdim akşam yemeği yiyemedim

Bizde sabah şimdi. Daha yemeye başlamadım. Sabah tiroid ilacımı içtim. Akşam yazarım artık. Yine de hiç keyfim yok. Yorganı kafaya çekip ölmeyi beklemek istiyorum :(

Ben de kilo bildirimi yapiyorum. Yediklerimize dikkat etmeye Pz.tesi günü başladık. Dün çok olaylı bir gündü. Bugün ancak yazabiliyorum maalesef.

11 Ocak 97
15 Ocak 94.6

Dünün menüsü
2 tane parmak peynir
Tahıllı kraker
2 mandalina
1 küçük latte.
pek su içmedim.

Bizde sabah şimdi. Daha yemeye başlamadım. Sabah tiroid ilacımı içtim. Akşam yazarım artık. Yine de hiç keyfim yok. Yorganı kafaya çekip ölmeyi beklemek istiyorum :KK43:
Rabbim sıkıntını feraha çıkarsın canım. dua et.

İyi akşamlar 🍀 Hastayım biraz. İlaçların etkisiyle uykuyla uyanıklık arasında geçirdim günü. Girdim ara sıra buraya ama yazacak enerjiyi bulamadım. Biraz toparlayınca döneceğim. Hepinize sağlıklı günler diliyorum 🍀

Yorganı kafaya çekip ölmeyi beklemek istiyorum :KK43:

Kimsin nesin bilmiyorum daha yazdıkça alışır tanışırız elbet. Ama okurken acıyı hissetmek var.
Neden bunu yazdın anlat istersen.

Ölücek gibi olsakta inan geçebiliyor.
Bi ölüm geçmiyor sadece.
Ölümün olduğu bi dünyada hiç birşeye değmez.

11 Ocak 97
15 Ocak 94.6

Dünün menüsü
2 tane parmak peynir
Tahıllı kraker
2 mandalina
1 küçük latte.
pek su içmedim.

Bizde sabah şimdi. Daha yemeye başlamadım. Sabah tiroid ilacımı içtim. Akşam yazarım artık. Yine de hiç keyfim yok. Yorganı kafaya çekip ölmeyi beklemek istiyorum :KK43:
Evet bazen insan yok olmak istiyor. Ama yok olduğunda ne değişecek, sence birşey değişecek mi? Değişmeyecek...

bugün amacım 0 karboydu. ama evde pırasalı mısır ekmeği yapıldı. mis gibi koktu mu, bir de uzun zamandır yapmamıştık. canım çekti valla ne yalan söyleyeyim. gün içinde mutfağa gittim geldim. ama yok dedim fulya. daha ilk günden pes edemezsin. ağzına aldı mı bir parçayı devamı gelir. akşam da yemeyecektim ama dedimki sınırlı kalmayı bilirsen 3-4 lokmalık al ağzına o kadar. masadan kalktığımda toktum ama aklım ondaydı hala. hızla uzaklaştım mutfaktan ve elimi ağzımı yıkmaya banyoya gittim. salona oturdum. isteğim geçti.
yani yesek bile planımızı bozmayalım. yanına 1 ya da 2 yk alırdın. tamamen yeme. azimli ol.
Ben mısır unlu pırasayı diyet yemeği olarak değerlendiriyorum, glutensiz olduğu için şişkinlikte yapmıyor. zararlı yiyecekleri lokma ile tadımlık ye diyorsun tamam anlaştık :KK19:

11 Ocak 97
15 Ocak 94.6

Dünün menüsü
2 tane parmak peynir
Tahıllı kraker
2 mandalina
1 küçük latte.
pek su içmedim.

Canını sıkan problemin herne ise kısa zamanda çözüme ulaşır umarım ...

Kimsin nesin bilmiyorum daha yazdıkça alışır tanışırız elbet. Ama okurken acıyı hissetmek var.
Neden bunu yazdın anlat istersen.

Ölücek gibi olsakta inan geçebiliyor.
Bi ölüm geçmiyor sadece.
Ölümün olduğu bi dünyada hiç birşeye değmez.
Cocuklarimla ilgili problem yasiyorum. Profesyonel yardım almaya başlayacağız. Onlar iyi olmayınca dünyada geri kalan hiçbir şey anlam ifade etmiyor. Ruh halim de depresif. Hiç iyi gelmiyor problemler. Biraz yorgunum sanırım.

Gübaydın ❤
Mutlu pazarlar ❤

tumblr-nfeoqakaj11tl6lelo1-500.gif

Cm.tesi
Gunduz öğünü
1 büyük avokado
2-3 parça somon füme
7 tane zeytin
1 dilim tam buğday ekmek

Ara
Türk kahvesi sade
2 mandalina

Akşam
2 küçük parça kızarmış soğan halkası
1 büyük tabak lahana sote az yağla

Gece de şekersiz 0 kalori kola buldum markette stevia ile onu içmeyi düşünüyorum.

Bu arada eşimin kilosunu da not düşeyim. Kendisi de doğal olarak benimle sağlıklı besleniyor, gerçi bugün çocuklara yaptığım soğan halkası ve kurabiyelerden attı ağzına :)

11 Ocak 110
16 Ocak 107.7

Back
X