90 + için geç mi kaldım?

terliksi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
92
94
Merhaba arkadaşlar,
2016 KPSS ye hazırlanmaya karar verip işten çıktım. 2014 puanım 85 küsür çevre mühendisiyim ve maalesef atanamadım. Son atamadanda çok umudum yok açıkçası. Hedefim 90 puanı geçmek. Hatta 92 yi geçmek. Çok mu geç kaldım sizce. Siz nerelerdesiniz? Motivasyona ihtiyacım var.
Hepinize iyi çalışmalar. Allah hepimizi Mutlu sona ulaştırır umarım.

Günlük çalışmalarımı burada paylaşcam bakalım 90 ı geçmeme yetecek mi?
İlk olarak coğrafyadan başladım. İhtiyaçtan konu çalışıp Data soru bankasından soru çözeceğim dersleri ilk bu şekilde bitireceğim. Dün akşam Coğrafi Konum çalıştım ve 170 soru çözdüm.
Bugünki hedefim TR nin fiziki özellikleri, iklim bitli örtüsü ve nüfus konularına çalışmak + 700 soru. Gece bitirdim diyerek burda olurum umarım.
İyi çalışmalar hepinize arkadaşlar. Hedeflerimize hep beraber ulaşalım

geç kalmamışsın

matematik yaparsın

çoğu kişiden 30 öndesin

biraz da türkçe garanti desek 50 eder

vatandaşlık çalış, atlama sakın

standart sapma yüksek geliyormuş

coğrafya daha rahat çalışınca yapılır

tarihe bir şey diyemiyorum, alan geniş ama çalışınca olur

moral yüksek olsun yeter

hadi güzel çalışmalar

geç kalmamışsın

matematik yaparsın

çoğu kişiden 30 öndesin

biraz da türkçe garanti desek 50 eder

vatandaşlık çalış, atlama sakın

standart sapma yüksek geliyormuş

coğrafya daha rahat çalışınca yapılır

tarihe bir şey diyemiyorum, alan geniş ama çalışınca olur

moral yüksek olsun yeter

hadi güzel çalışmalar
Teşekkür ederim. Doğru Türkçe matematik pek sorunum yok. Diğerlerini de hatırlayacak gibiyim.
Bu yıl olacak. İnşallah.

Çok şükür coğrafyayı bitirdim hastalıklarla boğuşarak. Tarihin ilk konusu da bitti.
Dün aldığım kitaplarla birlikte elimde yaklaşık 17 bin soru var. 1 ay kalana kadar bunları bitirip, son ayda deneme çözersem olur bu iş.
Ben ders ders gidiyorum. Kafam daha rahat oluyor öyle.
Hepinize başarılar arkadaşlar hayallerimize kavuşmamıza 5 aydan az kaldı:KK55:

Çok şükür coğrafyayı bitirdim hastalıklarla boğuşarak. Tarihin ilk konusu da bitti.
Dün aldığım kitaplarla birlikte elimde yaklaşık 17 bin soru var. 1 ay kalana kadar bunları bitirip, son ayda deneme çözersem olur bu iş.
Aynen bende oyle calismayi seviyorm, bi baslayabilsem)

Geçmiş olsun öncelikle. maşallah konuları nasıl çalışıyorsunuz ? bende başlamaya karar verdim her ne kadar geç kaldığımı düşünsemde :KK43: tarih ve coğrafya için özet yada not çıkararak mı çalışıyorsunuz ? çalışma yönteminizdende bahseder misiniz ?

Merhaba arkadaşlar,
2016 KPSS ye hazırlanmaya karar verip işten çıktım. 2014 puanım 85 küsür çevre mühendisiyim ve maalesef atanamadım. Son atamadanda çok umudum yok açıkçası. Hedefim 90 puanı geçmek. Hatta 92 yi geçmek. Çok mu geç kaldım sizce. Siz nerelerdesiniz? Motivasyona ihtiyacım var.
Hepinize iyi çalışmalar. Allah hepimizi Mutlu sona ulaştırır umarım.
85 puanla temeliniz var yaparsiniz insallah.
Bende 87 ile 90 ni hedefliyerek calismaya basladim temelime guvenerej ama 11 aylik bebegimle zor oluyor. Elimden geleni yapiyorum yinede

85 puanla temeliniz var yaparsiniz insallah.
Bende 87 ile 90 ni hedefliyerek calismaya basladim temelime guvenerej ama 11 aylik bebegimle zor oluyor. Elimden geleni yapiyorum yinede
İnşallah yapabiliriz ya da yapmamıza gerek kalmadan ocak şubat gibi atanırız inşallah.
Çok geriyor beni yeniden hazırlanmak

X