90 doğumluysanız...

C

Cruciatus

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi Cruciatus
-Özal'ı hatırlamıyorlar
- Renksiz televizyon diye bir şeyin varlığını hatırlamıyorlar
- Uzaktan kumanda hep vardı
- Oyuncak ve kumandası arasında hiçbir zaman kablo olmadı
- Pek çoğu hayatlarında TRT izlemedi
- Onlar için Erovizyon Şarkı Yarışmasında hep öyle böyle başarılıydık(!)
- Kenan Evren her zaman Marmaris'te resim yapan bir amcaydı
- Commodore 64 ve Amiga'nın futbolcu ismi olduğunu düşünenler var
- VHS ve Beta kaset onlar için birşey ifade etmiyor çünkü onlar hiç kasetten film izlemediler.
- Bakırköy'den Bostancı'ya hep deniz otobüsü ile gittiler
- Michael Jackson'u hep "beyaz" olarak bildiler
- Windows 3.1'i bilmeden 2000 ve XP ile tanıştılar
- Arkadaşlarını ya da sevgililerini hiç jetonlu telefon kulübesinden aramadılar
- Pul kolleksiyonu yapmadılar. mektup yazmadılar. postaneye gidip yurt içi veya yurt dışı pul alıp zarfa yapıştırıp postalamadılar. (yapanlarda var tabi ama çoğu cidden yapmadı.. )
- "TV yayını bitmiştir TV nizi kapatmayı unutmayınız" yazısını görmediler .Akşamüstüne kadar bekleyip Istiklal Marşı ile açılan yayınları izlemediler Perihan abla ve Şevket'in maceralarini bilmiyolar
- Turbo onlar için hız demektir, bizim için ise içinden araba resimleri çıkan sakız.
- Okula giderken hiç siyah önlük giymediler.

>>ALINTI
ben 90 doğumluyum.. yazan kesinlikle haklı

• Konu Sahibi Cruciatus
Bu konuyla ilgili haberlerdede röportajlar yayinlamisti. Doksan dogumlulara sorular sormuslardi, aynende bu yazilanlari söylemislerdi. Ben 87 dogumluyum, ve 90'lilar gibi bende siyah beyaz seyretmedim ama onlar kadarda degilim tabiki..

• Konu Sahibi Cruciatus
:hooray: şeye çok güldüm :Roflol:
"TV yayını bitmiştir TVnizi kapatmayı unutmayınız." :Roflol: komedi yaa :Roflol: ne komik zamanlarda yaşamışsınız senağlama

• Konu Sahibi Cruciatus
düden şelasi resmi varmis bide babam anlatir oturur onu izlerdik diye sırnaşık şey

• Konu Sahibi Cruciatus
vah zavallı 90 lılar maalesef bizim yaşadığımız o 80 lerin güzelliklerini kaçırdılar..

• Konu Sahibi Cruciatus
Michael Jackson'u hep "beyaz" olarak bildiler

haha buna çok güldüm :Roflol:

• Konu Sahibi Cruciatus
vah zavallı 90 lılar maalesef bizim yaşadığımız o 80 lerin güzelliklerini kaçırdılar..

:1shok: 80lerin güzelliği mi :1shok: benim bildiğim 80lerde ortalık kan gölüymüş :1shok: 80de darbe olmadı mı zaten :1shok: sokağın başında tankla nasıl bir güzellik anlayışınız vardı yaw :Roflol: :Roflol:

• Konu Sahibi Cruciatus
ben 91liyim perihan ablayı, jetonlu telefon kulübelerini falan hayal meyal hatırlıyorum :1closedeyes: sırnaşık şey

• Konu Sahibi Cruciatus

:)) canım dediğin doğru ama o ihtilal 80 senesinde olmuş ben o zaman yeni doğmuşum nerden hatırlayım ihtilali..benim bahsettiğim 86 yılları felan ret kit'in ,voltranın,he_man 'ın olduğu yıllar..şimdi nerde bunlar şimdinin çocukları doğmadan bilgisayar öğreniyor..

• Konu Sahibi Cruciatus

o zaman ben yanlış anlamışı canım kusura bakma a.s. her devrin ayrı bir güzelliği var tabi ki yorumun için tşk :1hug:

• Konu Sahibi Cruciatus
cok dogru.bırde şu vardı yayın kopunca (tabıkıde trt de) manzara resmi koyarlardı.bızde oturup izlerdık ailece.sankı bısey cıkacakmış gıbı :Roflol::Roflol:

• Konu Sahibi Cruciatus
cok dogru.bırde şu vardı yayın kopunca (tabıkıde trt de) manzara resmi koyarlardı.bızde oturup izlerdık ailece.sankı bısey cıkacakmış gıbı :Roflol::Roflol:

Komedi yaa! :Roflol: :Roflol: ne koyarlardı şelale falan mı :Roflol:

• Konu Sahibi Cruciatus
talincim popüler olanı kalsın bence:)

• Konu Sahibi Cruciatus
istiklal marşı ile mi yayın başlıyomuş çok tuhaf gerçekten 89 luyum gerçekten çok şanslıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…