- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.985
- Konu Sahibi Littlestar
- #1.661
Menüde ne vRSağol kuzucuğummm Teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Menüde ne vRSağol kuzucuğummm Teşekkür ederim
Hemen sayayım efenimmm kahvaltılıklar kıymalı börek patates kızartması yumurtalı ekmek havuç tarator menemen közlenmiş biber Gel buyur şekerim sende koydum tabağını bardağınıMenüde ne vR
Ooo hemen geleyim o zaman begendim menüyüHemen sayayım efenimmm kahvaltılıklar kıymalı börek patates kızartması yumurtalı ekmek havuç tarator menemen közlenmiş biber Gel buyur şekerim sende koydum tabağını bardağını
Gel şekerim gel buyurOoo hemen geleyim o zaman begendim menüyü
Şu fırından tatlılar çıksın şerbet döküp tatlılarla geliyorumGel şekerim gel buyur
Oyyy bayılırım şerbetli tatlılaraŞu fırından tatlılar çıksın şerbet döküp tatlılarla geliyorum
BendeeeOyyy bayılırım şerbetli tatlılara
Bebiş emziriyorum şuanAy napiyosunuz acabasi
Kahvaltıya gelen misafirlerimle çay içiyoruz siz napıyorsunuzAy napiyosunuz acabasi
Neeeeeeyyyyy daha gitmediler miKahvaltıya gelen misafirlerimle çay içiyoruz siz napıyorsunuz
Yok kuzummmm annemlerde gelmişti misafirlerle onlargitti annemler kaldıNeeeeeeyyyyy daha gitmediler mi
Hmm anladım afiyet olsun canımcımYok kuzummmm annemlerde gelmişti misafirlerle onlargitti annemler kaldı
Bebiş emziriyorum şuan
Kahvaltıya gelen misafirlerimle çay içiyoruz siz napıyorsunuz
Sen napıyon nutellaaOyş afiyet olsun, yarasin minige
Kiz gece oldu gece yeter 24 saat kahvalti mi veriyosun misafire
Napayim kizanimi uyuttum tv falan izliyorum :)Sen napıyon nutellaa
Nutellammmmm Bugün biraz oyle oldu qıı şimdi gittiler sen nasılsınOyş afiyet olsun, yarasin minige
Kiz gece oldu gece yeter 24 saat kahvalti mi veriyosun misafire