- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.673
-
- Konu Sahibi Littlestar
Kuzum benim yaa bu yaşta o kadar mı bozdular psikolojini24 aman be canm herşey kafada bitiyo benim bakma sen piskolojimi fena bozdular ailem kocam çok piskoloklara gittim ben
Sana yaşadıklarımı anlatsam ohaaa dersin inanmassın hatta inanki abartmiyom bi allah biliyo o kadar iğrenç seyler yaptlarki bana o kadar diyim canm.Kuzum benim yaa bu yaşta o kadar mı bozdular psikolojini
Anlatmk istersen her zaman dinlerim özelden de yazabilirsin.Ama bak geride kalmış o günler daha güzel günler görürsün görürüz inşallahSana yaşadıklarımı anlatsam ohaaa dersin inanmassın hatta inanki abartmiyom bi allah biliyo o kadar iğrenç seyler yaptlarki bana o kadar diyim canm.
İlerde anlatmak isterim şimdi bi anda eşim gelir falan görür bide silmeden onun için insallh canm tüm çabalarm bu yüzden yeni bi hayat istiyorum ama kocam zerre kadar takmiyo halbuki o bana bi adım gelse ben ona bin adım gitcemAnlatmk istersen her zaman dinlerim özelden de yazabilirsin.Ama bak geride kalmış o günler daha güzel günler görürsün görürüz inşallah
tamam canım ne zaman istersen dinlerim yalnız sana tavsiyem seni takmayanı sende hiç takma boşverİlerde anlatmak isterim şimdi bi anda eşim gelir falan görür bide silmeden onun için insallh canm tüm çabalarm bu yüzden yeni bi hayat istiyorum ama kocam zerre kadar takmiyo halbuki o bana bi adım gelse ben ona bin adım gitcem
Elimde dilki hayatm.ben bi insanı takmamam için o insanı zerre kadar sevmiyor olmam lazm.tamam canım ne zaman istersen dinlerim yalnız sana tavsiyem seni takmayanı sende hiç takma boşver
gunaydın kızlar_Sitare_ yaaaa çık sevindim bende çok üzülmüştüm burda soyledim de canın kaldı diye Bol bol ye şekerim ooh miss
noldu yavru kus bı sıkıntımı varElimde dilki hayatm.ben bi insanı takmamam için o insanı zerre kadar sevmiyor olmam lazm.
gunaydın canım erkencısınız bugunGünaydınlaaaar sabah şekerlerim siz tatilin keyfini çıkarın ben oğluşumla sabh 7den beri çılgınlar gibi eğleniyorumHepinize kocamannn öpücükler sevirem siziii
heyy noldu sana canın mı sıkkınBen daha yeni uyandımgünaydın kızlaar
Yok canm genel can sıkıcı kocam bazen beni delirtiyorheyy noldu sana canın mı sıkkın
bosver keyfıne bak takmaYok canm genel can sıkıcı kocam bazen beni delirtiyor
Oğluşumun tatillere zaafı vargunaydın canım erkencısınız bugun
Öyle canımbosver keyfıne bak takma
Benimkide gece 1 bucukda uyuduBenim ki hla uyumadı
Bende geldim:) evliyim ve bende kocaeli deyim :)Hoşgeldinnn sefalar getirdin
Bende evliyim 4 aylık bir oğlum var Kocaeli'ndeyimKışı pek sevmem ilkbahar yaz candır benim için Burcumda yayyy
Hoşgeldin şekerimmmmBende geldim:) evliyim ve bende kocaeli deyim :)
Bizde ikide uyudukkBenimkide gece 1 bucukda uyudu