- 14 Kasım 2014
- 1.237
- 993
- Konu Sahibi Littlestar
Hemen bakiyoruuuumİnanmış gibi yapmayaceğenn inaneceğenn sayfa 37 ye bakk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen bakiyoruuuumİnanmış gibi yapmayaceğenn inaneceğenn sayfa 37 ye bakk
Yaaa keşke beni de kaldıran olsa EstrellaMorente nazar değirdi iki haftadır iş yapamıyomAma ben tenizlik yapmaya kalkicim temizlik topiginde maratin var
Bak bakaaaayımmmHemen bakiyoruuuum
Ooof bende daha kaffaltı yapamadım sıpam durmuyorDiyetteyim açlıktan ölüp kalacam burda kizlarrr. Gidip bisiler yeyim bari
Aboww iki hafta miiii ben iki gun yapmasam benim herif evin agzina tukurur vallaYaaa keşke beni de kaldıran olsa EstrellaMorente nazar değirdi iki haftadır iş yapamıyom
ay kiz valla baktimta bulamadim yaa.Bak bakaaaayımmm
Oyy minnak sipa mi var sendeOoof bende daha kaffaltı yapamadım sıpam durmuyor
Yokk qıu abartayım dedimmm @nutellikek daha da suçlu olsun diye en son dün yapmıştımAboww iki hafta miiii ben iki gun yapmasam benim herif evin agzina tukurur valla
Oooy hadi bi tabak bana da koy sıpamı koydum arabaya geliyorumay kiz valla baktimta bulamadim yaa.
ayrica benim nazarim degmez bi kereeem!
bugun evdeyim simdik kendime krallar gibi kahvalti hazirliycam
Hahahakorktum bi an anacimYokk qıu abartayım dedimmm @nutellikek daha da suçlu olsun diye en son dün yapmıştım
Var kzuum 4aylıkOyy minnak sipa mi var sende
HahahaHahahakorktum bi an anacim
Ay keske olsanda gelsen kuzum benimmm neler hazirlarim neler ama sefam cok surmeyecekOooy hadi bi tabak bana da koy sıpamı koydum arabaya geliyorum
Tamam apla kızmaa : Sen yorulma kıyamam ben fururumnArkamdan konuşma namissiz furirim
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel müsait olduğunda geleyim o zamanAy keske olsanda gelsen kuzum benimmm neler hazirlarim neler ama sefam cok surmeyecek
Is gorusmem var ona gidicem insallah orada calisicam bundan sonra
Gutintah sörGur morninkkkkk