- Konu Sahibi Littlestar
Be de çıksam iyi olacak benim çocuklar didişiyor yine herkese hayırlı geceler öpüldünüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ben bi bu gece konişim o konuyu kocişimlemBen hamileyken 2sınava girdim sıkıntıda olmadı liseyi bitirip kurs açmayı düşünüyorum halk eğitimde falan düşün bence sen
İyi gecelerrr bnde kaçtm yarn görüsürzBe de çıksam iyi olacak benim çocuklar didişiyor yine herkese hayırlı geceler öpüldünüz
kader arkadaşım haha azıcık aşım dertsiz başımaaa bnmde oyle
Kız bende varım ya 90lı
muhasebecıyım bende canım
hosgeldın canım ozelden yazmadın banaNabersiniz, benim _Sitare_ yüzünden uğrayayım dedim topiğe
cok tesekkur ederım hepımız ıcın guzel seyler olsun hep mutlu olalımohh ne güzel mis gibi işin var.
dilerim neşen hiç bitmez.
hayatının bundan sonrası hep güzel olur.
tabı kızım hazır dogmus bunun tasıması ayrı dert dıgurması ayrı hıc çekemem ıse gdp gelırken vallaAhhaha hazır doğmuş diyosun
yok yok sen ver bana ben bakarım işe de gorururumhayata erken atılsın yavrucakbez parasını cıkarsın belese yasamak yokSen çalısiyon uyu sen ya ben bakarm ona
Cevap yazdım tatlım mesajına :)hosgeldın canım ozelden yazmadın bana
Oooooh yok kız dert değiltabı kızım hazır dogmus bunun tasıması ayrı dert dıgurması ayrı hıc çekemem ıse gdp gelırken valla
Kızz çok iyi bi fikirrr zira kocişim iflas bayrağını çekecek bu sıpanın poku yüzündenyok yok sen ver bana ben bakarım işe de gorururumhayata erken atılsın yavrucakbez parasını cıkarsın belese yasamak yok