-
- Konu Sahibi Littlestar
2 oğlum var teyzesikac cocuk var? bnde erken evlendm aslında ayrıldım döndüm yolun basından
vaov maşallah sana
İyidir tatlım çocuklarla uğraşıp duruyorum senden
Hosbuldumm
Hosbuldumm
şaka yapıyorsun hahaha
doğum yılında 90 değil herhalde
bn 93 dogumluyum telden grıyorum hepsını teker teker cevaplayamadım evlılıgım gercekten kotuydu bende btrdım2 oğlum var teyzesi
Kötüyse dönmen iyi olmuş
yavru kus sende yaz nıe oyle bakıyosunKızlaaar napıyonuz can sıkıntsından şiştim patlicam birazdanmesajlarınzı takip ediyorm kim kime yazmş die
Kız bnde telden giriyom bilgisayarı kim kaybetmiste ben bulimbn 93 dogumluyum telden grıyorum hepsını teker teker cevaplayamadım evlılıgım gercekten kotuydu bende btrdım
Kız valla senin tipini çooook merak ettim yaayavru kus sende yaz nıe oyle bakıyosun
hahaha kocısıne soyle sana alsınKız bnde telden giriyom bilgisayarı kim kaybetmiste ben bulim
nıye kıKız valla senin tipini çooook merak ettim yaa
yoo ozelden yaz facen varsa eklıyım senı gorursunNe bilemm hıhh yasakmı
Hahahah borç zaten çok kızhahaha kocısıne soyle sana alsın
gulu seven dıkenıne katlanır bebısım bısey olmazHahahah borç zaten çok kız
varda dondurdum eşimle ikimizin vardı eşim girmeme izin vermiyo gizliden giriyodum geçende gördü kıyametler koptuyoo ozelden yaz facen varsa eklıyım senı gorursun
Buraya niye koymuyo kimsevarda dondurdum eşimle ikimizin vardı eşim girmeme izin vermiyo gizliden giriyodum geçende gördü kıyametler koptu
ayy kotu olmus o zaman bak kendı resmımı koyuyorum profıle hmn kaldrcamvarda dondurdum eşimle ikimizin vardı eşim girmeme izin vermiyo gizliden giriyodum geçende gördü kıyametler koptu
Gözükmez hemn kaldrma interntim cok yavas iki dakka bakim biiiayy kotu olmus o zaman bak kendı resmımı koyuyorum profıle hmn kaldrcam