- Konu Sahibi Littlestar
Yok bana gözükmiyo yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
attım ozeldenYok bana gözükmiyo yaa
Kız çok kolay ama mevcut avatarı sile bas dosya yukleye bas o kadarayy kotu olmus o zaman bak kendı resmımı koyuyorum profıle hmn kaldrcam
sana attım canım sende atarmsn bnaKız çok kolay ama mevcut avatarı sile bas dosya yukleye bas o kadar
Kız takmaz olur muyum aşkolsunEeee sen beni takmeyoonnnn halbuki ben karpuz suyunu severim yaa
bebe napıyo bakımKız takmaz olur muyum aşkolsun
Ben hiç çıkmıyorum bileaynenn bende hayat enerjim yukseliyor yaz ilkbaharda... kış ayında dogmama rağmen çok Üşürüm hep eve atmak isterim kendimi biân önce
cıkma zaten bebeyı usutmeBen hiç çıkmıyorum bile
Kız takmaz olur muyum aşkolsun
Aynen ablam çıkmıyorum şu anda çılgınlar gibi ellerini yiyoocıkma zaten bebeyı usutme
Yaaaa bende seni görmek isterim banane banane yarın koyduğunda ben burda olayım göreyim bakcıkma zaten bebeyı usutme
ben onun ellerını yerım süt kokuyodur sımdı yavruşAynen ablam çıkmıyorum şu anda çılgınlar gibi ellerini yiyoo
özelden atıyorum sanada kuzum sende atsana bebeyle kendı resmını banaYaaaa bende seni görmek isterim banane banane yarın koyduğunda ben burda olayım göreyim bak
Kokuyor teyzesi yaaa grlde kokla birgün:))ben onun ellerını yerım süt kokuyodur sımdı yavruş
Beeen gördüm taş gibiii hatuuun sen görmeYaaaa bende seni görmek isterim banane banane yarın koyduğunda ben burda olayım göreyim bak
kar kıs bıtsın gelırım kı bı otobuse bakarKokuyor teyzesi yaaa grlde kokla birgün:))
bız senı goremedık yavru kusBeeen gördüm taş gibiii hatuuun sen görme