Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Anaaa akşamı 16 damı kapatıyon cnm akşam acıkmıyomusun
Sabah geçmi yedinde öğlen yok
Bide ne çorbası onuda yazalım
Evet haftasonu akşamları erken yiyoruz sabah geç kahvaltı ettiğimiz için. Ama evde olsaydım mutlaka bişeyler yerdim, dışarıdan gelince de çok geçti:). Mercimek çorbasıydı, 1 kaşık yağla pişirdim ve üstüne de yağ kavurmadım sadece baharat ile tatlandırdım:-) çok açıkladım sanırım bu defa da:)

Son düzenleme:
Cok guzel canim teskekurler,peki nasil tazesinin suyunumu sıkıyosun diyetisyenmi onerdi
Kuru kök zencefil almistim ben aktardan marketlerde de baharat reyonunda var 1 avuc kadar paketlerde satiliyo ben bas parmagim kadar kirip 1 br kaynar suyun icinde 10 dk yakin bekletiyorum 2. Br da ayni demledigim zencefili koyuyorum 1 kere yapip atmiyorum canim cunku tadinin 2. Br dagada ciktigini farkettim bosa gotmesin diye su niyetine iciyorum bakalim bu aralar insallah faydasi olur

Menücümmm

9.45
2 incir

10.30
1 yumurta omlet
Peynir
4-5 y.zeytin
Maydonoz
1 tb baget ekm.dışı

Alışverişte çok acıktım çantamda boğaz şekeri vardı, şekersiz 1 tane ondan attım ağzıma

Misafir olunca akşam geçe kaldı

20.00
1 çupra yağsız tavada
Yeşil salata 1 tb
Bi parça soğan
( misafirlere kırmızı beyaz lahana vs.li salata yaptım. Lahana şişlik yapmasın diye kendime yeşil salata )

Su 3 lt

Spor
2 mil leslie 29 dk *3= 87
100 hoplama = 5
92 puan

@Pnrrr-20
Pınar dün unutmuştum
50 de hoplama vardı cnm
2 puan verirsin :))
Harikasın abla misafir telaşında bile diyetten ödün vermiyosun;)

77 olana kadar yediklerine say :KK70:
Hmile gibi aşeriyorm rüyama girecek kesin çiko:KK8:
:63: sen Kacla mezun olmuştum poni de bakiyim bana :lülülü: yediktepasta mı yedik aklıma gelseydi yerdim ama niye gelmedi ki niye hhatirlatmadiniz hiç :kızgın:
Merhaba hanımlar, bugün menümü yazmak geç vakte kaldı, birkaç tane hastane ziyareti vardı epey zaman aldı:KK43:.
Sabah
2 yumurta, 1 k.k. Kadar beyaz peynir, domates, salatalık, biber, yarım tatlı turp, yarım dilim esmer ekmek.
12:00 1 armut
16:00 1 kase çorba, 4 kaşık bezelye yemeği, salata ( evde yoğurt kalmamış, ondan ekleyemedim yanına)
18:00 1 sade kahve, 1 kare bitter çikolata
3 lt su

Okuyup eksiklerimi söyleyin arkadaşlar, ona göre düzene sokmaya çalışıcam.
Spor eklenirse iyi olur ilk etapta çok yüklenme zamanla artır canım
Ayrıca bezelye patates havuç pişmiş kereviz bunların gilisemik indexleri yüksek olduğu için diyette olmasa iyi olur kilo sorunu olan çoğu kişide zaten inusilin direnci oluyor bu saydıklarım daha da tetikler birden azaltma bence zamla azaltmak menülerde daha iyi sağlıklı doğru porsiyon ilk etapta senden ikişer ikişer götürür
Sabah yediğim ot mot ondan çok görünmüştür ellam
Hacı seni yenmek uğruna salatayı da keseriz sıkıntı yok:KK66:
:KK45:bencede kes sen salatayi cikoya başla nasılsa yenemeyeceksin beni tartı kaç dedi bakayım :KK53:
1kase süte 3 kaşık chia birazda kakao koyuyorum 3,4 saat bekletince jelimsi bir kıvam oluyor ben severek tüketiyorum kakao olması tatlı ihtiyacimida gideriyor
Dip not ,bol protein içerdiğinden uzun sürede tok tutiyor chia ve süt ikilisi:KK66:
Chia yüksek protein kaynağı 2yk silme günlü miktari üç çok canısı :duduk:
Teşekkür ederim:). Sporu daha düzene oturtamadım maalesef. Yeşil çay midemi kaldırıyor:KK43:, genellikle kahve tercih ediyorum.
Yesilcay ben ilk etapta bergomat aromalı poset ile başladım şimdi direk büyük yaprak içiyorum zamanla seviyorsun canım
Fırın kebabını kuzu tandırla karıştırdım

Ben konyada etliekmekten başka bişey yemem :KK70:

Ödülünü yarın kullanabilirsin cnm
Hakettin :KK70:

Normalde detokslarda hiç içilmez ama ben içiyorum cnm
Sen bilirsin

Allah mecbur etmesin hiç yapamıcağım bişey

Zaten pide yiyebilirsin demiştim cnm

Zeyno olduğunu düşününce kadayıfı çok ça ye diyesim gelşyor
Amaaaa listedesinnnn :sinirli:

Akşam baya erken olmuş cnm tek salatayla doydunmu
Kötü değil ama baştan bu kadar azaltma
Bi yemekde olabilirdi sanki

Anam senin kocada tırtmış :))

Ben beğendim cnm haftasonu dolu dolu ye :))

Yumurtam sıcakkkk :KK70:

Sonucunu merak ediyorum amazonum :))
vayyy spora bakkk :halay:

Menüde güzel bence
Tabi tek salata biraz az geldi

Hepsi güzel olmuş canom

Bende aynı böyleyim işte :KK43:

Sporrrr çok güzel :halay:
sabah güzel ama salatana mısır koyma cnm
Bende severim :))
Ispanağı niye az yedinki daha fazla yiyebilirdin
Patates seni doyurmaz aksine acıktırır ondanda vazgeçelim

Iremmm yazdığımı okudunmu
Bu hafta min.- 1.2 gelecekkkk :sinirli:
biraz boğazını tutarsan o - 2 bile olur :rolleyes:
Ne mi olacakkkkk :KK11:
sanki bizim canımız istemşyor amazon hanımcım :sinirli:

Vayyyy spor yapılmış bugün :KK73:
menüde güzellll

Tam zamanında listeye girmişin :KK70:
yoksa haftaya direk 80 olurdun :KK70:

Neden doymadın
Çünkü yemeğin yanında salata yoğurdun yok

Sporda yok

Ayyy hadi inşallah :dua:

Anaaa akşamı 16 damı kapatıyon cnm akşam acıkmıyomusun
Sabah geçmi yedinde öğlen yok
Bide ne çorbası onuda yazalım
1.gun -600 getirdi abla bakalım bugün ne getirecek
Evet hiç hesaplamasim ben bu yıldönümlerini vs yoksa bı hafta sonra 80 le girerdim :oha:

Sabah 11.00
  • 1 kk köy peyniri
  • 4 zeytin
  • Sekersiz cay
Öğle 16.00
  • 1 kase manda yogurdu ev yapımı
Akşam 18.30
  • 3 tavuk
  • Yarım patates kadar actifryda kızartma
  • Bir iki çatal salata( canım istemedi)
23.00
  • Bir çatal kek

02.40

• Yeşilçay

1. Su 2 lt
  2. 8 bardak şekersiz çay

Kuzu ilk başta bu kadar a yeme sonra nasıl kisacaksin metobolizmani yorma tatlım çok önemli kahvaltı
Cok begendim afiyet olsun. Normal bir tencere yemegi 1 tatlı kasıgı yağıyla yapmak gerekirmis sanırım kişilik oluncada dogru yag miktarı oluyor

Spor kalp kalp ben :))

Yumurtalaaar :cool:

Afiyet olsun bol bol süt olsun :KK66:

Oooo süper tebrik ederim afiyet olsun

Oyy cikolatalarrr soslarrr ban birseyler oluyor :)))

Cok cok afiyet olsun

Benimde subat sonu halim gibi 1 hafta arayla benim esimin kızımın dogum günü + kuzenimin nisanı

Dengelenmesi gereken bir menü olmus insallah yarını dengeli kacamaksız gecirirsin

Bir tarifte bende vardı bulursam paylasacagım
1kg yemeğe 1corba kaşığı canım
Sen takımın kurallarını bilmiyonmu :sinirli:
Pazar günü diyetmi yapılır :KK70: :KK70: :KK70:
Ablaonu listeye alca ya iyi giderse ne diyorsun yahu :skandal:
Gelelim banaaa
Valla söz vermiş olmasam gecenin 2 sinde ,bide bukadar yorgunken Merkel gelse bana spor yaptıramazdı :KK70: :KK70: :KK70:

Fazla değil ama en azından günü boş geçmemiş oldum :KK6:
Evdekilerin mutfak ziyaretleri eşliğinde :))
Eşim kalktı 2 lahmacun 1 tb çekirdek
Oğlan kelogs yedi
Evettt bu saatte :KK70:
Oğlanda beni spor yapıyor görünce kafa sallıyor :KK70:
Maşallah o saatte ben olsam cemkirririm :KK62:
Menücümmm

9.45
2 incir

10.30
1 yumurta omlet
Peynir
4-5 y.zeytin
Maydonoz
1 tb baget ekm.dışı

Alışverişte çok acıktım çantamda boğaz şekeri vardı, şekersiz 1 tane ondan attım ağzıma

Misafir olunca akşam geçe kaldı

20.00
1 çupra yağsız tavada
Yeşil salata 1 tb
Bi parça soğan
( misafirlere kırmızı beyaz lahana vs.li salata yaptım. Lahana şişlik yapmasın diye kendime yeşil salata )

Su 3 lt

Spor
2 mil leslie 29 dk *3= 87
100 hoplama = 5
92 puan

@Pnrrr-20
Pınar dün unutmuştum
50 de hoplama vardı cnm
2 puan verirsin :))
2puanin hesabını mı yaptı abla ya :D
Gunaydin 9. Takimin guzel hatunlari :KK36: mutlu keyifli pazarlariniz olsun :KK200:
Günaydın zeynalarin başı :p
Gunaydin bebekler :KK200::KK200::KK200:
Günaydınnnn edacim
Bitanem kok zencefil suyu ne ise yariyorki
Miktari abartma san süper hem direnci artırıyor hastalıklardan koruyor hemde tok tutuyor şeker isteğini bastırıyor ve yağ yakımına yardımcı
Ben bı ara her sabah ılık suya parmak ucu kadar rendeleyip çubuk tarçın atıp limon sıkıp içiyordum
günaydın pinarcim

Günaydın, mutlu pazarlar hanımlar...
dünkü menümü yazayıp geçmişe döneyim.

09:15 1 dilim peynir, 5 zeytin, 1 ince halka sucuk, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 çay kaşığı bal
15:00 1,5 silme yemek kaşığı az şekerli irmik helvası
17:30 1 kase şehriye çorbasının suyu, 2 yk kaşığı döğme pilavı ve bol salata

2 litre su içildi
500 ip atlama 50 puan
40 dk tempolü yürüyüş*2=80
130 puan @Pnrrr-20

Çikolata yiyememek, aslında yenilir menü planı yapılırsa. Ben hafta sonu çok plan yapamıyorum, olanı kendime uyarlıyorum.

Kaşlarımı aldırdıktan sonra tartıya çıktım aynı, ağırlık yapmıyormuş. Oysaki alındıktan sonra kafamda bir hafiflik hissi vardı :KK70::KK70:

Çiko yemedim helva mı yedin:KK22:neyse ödül yapmamıştın hak etmişti sen ama aramızda bak diğerlerine deki çok kizdilae çok pişmanım tövbeler olsun yemiycem diye böyle goy goy yap :KK70::ıslık:
Kahvaltıdan önce görseydim bu yazını tartılıp spor yapardım bak :))) ama ben genelde artı görünce düşer diye elli kere çıkıp iniyorum :)))

Canım ablacım çok yoruldun, belin ayakların çok ağrıyor ama bu ağrılara iyi gelecek tek şey spor yapmak. Spor yaptıktan sonra görmüşsündür ki aslında hiç yorgun değilmişsin :KK70::KK70:

Spor ve menü çok güzel. Kız sen şekersiz boğaz şekerini bile yazmışsın menüye. Ben 10 gündür ballı su, ballı bitki çayı, pastil yiyip duruyorum iyileştirsin diye
aboo bal yaİlmaz mı ki kalori o hep :KK20:

Abla zor oldu 7 de 1 bardak sut ictim,yine disardaydim yiyecekelrimi evde hazirlayip yanima aldim o yuzden ,sutude markette ictim zaten:KK30: kucuk kutu sutlerden,bide donuste 1.5 saat kadar asansorde kaldik ailecek,dis kapisini acmak icn servis beklediler rezil olduk bildiginiz
Ay çok geçmiş olsun benim oğlan apartmanı yıkardı galiba öyle olsa :mad:
Kizlar ya ben kahvaltida ipin ucunu biraz kacirdim gun icinde nasil toparlayabilirim yedikten sonra cok pisman oldum ama is isten gecti malesef
ne yedin canım yazda toparlayalim bide saat kaçta yedin :confused:

Kuru kök zencefil almistim ben aktardan marketlerde de baharat reyonunda var 1 avuc kadar paketlerde satiliyo ben bas parmagim kadar kirip 1 br kaynar suyun icinde 10 dk yakin bekletiyorum 2. Br da ayni demledigim zencefili koyuyorum 1 kere yapip atmiyorum canim cunku tadinin 2. Br dagada ciktigini farkettim bosa gotmesin diye su niyetine iciyorum bakalim bu aralar insallah faydasi olur
Tazesini dene çok daha lezzetli :KK68:
Gunaydin aslan parcalarii bugun kasiklarimda feci agri var ya ne gecicir acaba temizlik yapacam ya zor olacak :KK35:
bence usutuyorsun İrem bak büyükler ne der çocuğun olmaz :-) saka bı yana tatlım evde leslie yap çok soğukta yürüme :KK35:

:63: sen Kacla mezun olmuştum poni de bakiyim bana :lülülü: yediktepasta mı yedik aklıma gelseydi yerdim ama niye gelmedi ki niye hhatirlatmadiniz hiç :kızgın:

Ayrıca bezelye patates havuç pişmiş kereviz bunların gilisemik indexleri yüksek olduğu için diyette olmasa iyi olur kilo sorunu olan çoğu kişide zaten inusilin direnci oluyor bu saydıklarım daha da tetikler birden azaltma bence zamla azaltmak menülerde daha iyi sağlıklı doğru porsiyon ilk etapta senden ikişer ikişer götürür

:KK45:bencede kes sen salatayi cikoya başla nasılsa yenemeyeceksin beni tartı kaç dedi bakayım :KK53:

Yesilcay ben ilk etapta bergomat aromalı poset ile başladım şimdi direk büyük yaprak içiyorum zamanla seviyorsun canım

Evet hiç hesaplamasim ben bu yıldönümlerini vs yoksa bı hafta sonra 80 le girerdim :oha:

Kuzu ilk başta bu kadar a yeme sonra nasıl kisacaksin metobolizmani yorma tatlım çok önemli kahvaltı

2puanin hesabını mı yaptı abla ya :KK70:

Günaydınnnn edacim

Miktari abartma san süper hem direnci artırıyor hastalıklardan koruyor hemde tok tutuyor şeker isteğini bastırıyor ve yağ yakımına yardımcı
Ben bı ara her sabah ılık suya parmak ucu kadar rendeleyip çubuk tarçın atıp limon sıkıp içiyordum
günaydın pinarcim

Çiko yemedim helva mı yedin:KK22:neyse ödül yapmamıştın hak etmişti sen ama aramızda bak diğerlerine deki çok kizdilae çok pişmanım tövbeler olsun yemiycem diye böyle goy goy yap :KK70::ıslık:
Tartimi yavaş ama emin adımlarla ilerliyor canısı
Çikolata yi yiycemm ama ne zaman cuma günü kutlama yaparken ;)

Günayddınnnnn kraliçe aslanlar :KK36:

Güzel bir pazar ve hafta sonu diliyorum

Bugün ne var ne yok planlarda
Mefkuşum ya temizlik var planda ama saat 2 olmus biz daha yeni kahvaltıdan kalktık :(
Diyete gelince spor akşam yapılacak sıkı bir kahvalti yaptım 7 gibi kabak çorbası salata ile günü bitirecem sonuç yarın tartıda eksiler eksiler Amazon kadini:)

Günaydın, mutlu pazarlar hanımlar...
dünkü menümü yazayıp geçmişe döneyim.

09:15 1 dilim peynir, 5 zeytin, 1 ince halka sucuk, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 çay kaşığı bal
15:00 1,5 silme yemek kaşığı az şekerli irmik helvası
17:30 1 kase şehriye çorbasının suyu, 2 yk kaşığı döğme pilavı ve bol salata

2 litre su içildi
500 ip atlama 50 puan
40 dk tempolü yürüyüş*2=80
130 puan @Pnrrr-20
helva senin star ödülün olsun
Zaten 2 öğün yemişin gibi diğerleri çok değil

Abla gece 3 de spor mü yaptın sen .maşallah diyorum daha da bişey demiyorum.
Mefkurem Mefkurem
Yok 2 de :))

Canım ablacım çok yoruldun, belin ayakların çok ağrıyor ama bu ağrılara iyi gelecek tek şey spor yapmak. Spor yaptıktan sonra görmüşsündür ki aslında hiç yorgun değilmişsi
yok valla çok yorgunmuşum :))) bacaklarımın ağrısından baya uyuyayamadım

Abla zor oldu 7 de 1 bardak sut ictim,yine disardaydim yiyecekelrimi evde hazirlayip yanima aldim o yuzden ,sutude markette ictim zaten:KK30: kucuk kutu sutlerden,bide donuste 1.5 saat kadar asansorde kaldik ailecek,dis kapisini acmak icn servis beklediler rezil olduk bildiginiz
Offf kötü olmuş cnm yaa
Bide asansör korkusu olmasın
Kizlar ya ben kahvaltida ipin ucunu biraz kacirdim gun icinde nasil toparlayabilirim yedikten sonra cok pisman oldum ama is isten gecti malesef
Sıfır karbon prolu öğün ve spor cnm

Evet haftasonu akşamları erken yiyoruz sabah geç kahvaltı ettiğimiz için. Ama evde olsaydım mutlaka bişeyler yerdim, dışarıdan gelince de çok geçti:). Mercimek çorbasıydı, 1 kaşık yağla pişirdim ve üstüne de yağ kavurmadım sadece baharat ile tatlandırdım:-) çok açıkladım sanırım bu defa da:)
Ben normaldede üstüne yağ koymam :))

Gunaydin aslan parcalarii bugun kasiklarimda feci agri var ya ne gecicir acaba temizlik yapacam ya zor olacak :KK35:
Reglimi yakın yoksa üşütüyonmu cnm ayaklarını sıcak tut

Harikasın abla misafir telaşında bile diyetten ödün vermiyosun:KK66:
sağol bebişimde getirisi yok
Heralde yorgunluktan

Anaaa ben arada kalıyom ama yaaa :KK47:
Zeynolara ne diceğimi şaşırıyom :confused:

Maşallah o saatte ben olsam cemkirririm
Bizimkilerin herzamanki hali :))

2puanin hesabını mı yaptı abla ya
Tabi yaparım :63:
emek veriyom ben o puanlara :KK45:

Ay çok geçmiş olsun benim oğlan apartmanı yıkardı galiba öyle olsa :mad:
ne yedin canım yazda toparlayalim bide saat kaçta yedin :confused:

Tazesini dene çok daha lezzetli :KK68:
bence usutuyorsun İrem bak büyükler ne der çocuğun olmaz :-) saka bı yana tatlım evde leslie yap çok soğukta yürüme :KK35:
Yuh oha diyip beni sopalayabilirsiniz. Bir simit ve 1 yumurta ile patatesli yumurta digerleri kalorisizdi kozleme biber patlican peynir filan ama simiti sozde yarim yiyecektim ne ara hepsini mideye indirdim anlamadim. Aksam sadece salata yiyim diyorum yogurtla birde 1 saat araliksiz eliptik yapacam esime dedim kiza bakacak

2puanin hesabını mı yaptı abla ya :KK70:

Günaydınnnn edacim

günaydın pinarcim

Söylediklerinin hepsini dikkate alıcam , ama bu spor işini daha başlatamadım, onu da ekledim mi inşallah patır patır gider kilolar.

Back
X