Şükürler olsun foruma yazabiliyorum. Hani demiştim ya aşık oldum diye.. Tatildeyken tanıştık, o bizim kaldığımız apartın yanında yaşıyor, yazlığı var. Ama normalde Almanya'da yaşıyor

Bu sene yalnız gelmiş yazlığa, ve hatta şu an Antalya'ya gitti. Aslında kız arkadaşıyla geleceklermiş hem yazlığa hem Antalyaya.. Ama Mart'ta ayrılmışlar. (OH CANIMA DA DEĞSİN =D ) Ben sürekli onu bahçeyi sularken ve kumsalda görüyordum. Annem sigarayı bırakmaya çalışıyor bu aralar, o yüzden paket almıyor ve etrafındaki kişilerden otlanıyor =D Bu çocuktanda bir gün sigara istemişti, iyiki istemiş, muhabbetimiz bu şekilde başladı. Sonra benim kankam geldi yanıma İstanbul'dan.. İyiki gelmiş. Çünkü ben çok utangacımdır, o çocukta çook utangaç =D Tek başımıza olsak şu an bu konumda olmazdık. Kankam çok girişimci ve cesur bir kız. Sağolsun muhabbetimizi ilerletti, akşam dışarı davet etti çocuğu. İyiki gelmiş diyorum tekrardan:)) Sayesinde artık o çocuk dediğim kişi sevgilim ve uzun zamandır böyle şeyler hissetmiyorum. Erkekler ya sapık çıkıyor farklı emelleri oluyor, ya da gerçek sevgi olmuyor. Bu çok farklı işte.. Çok saf ve temiz bir insan, kendimi çok şanslı hissediyorum. Yalnız büyük zorluklar çekilecek çünkü Almanya'da yaşıyor ve Türkiye'ye seneye kadar gelemeyecek, işi çok yoğun. Bu nedenle bir fırsatta benim gitmem gerek. Ama maddi sorunlar var ve nasıl olacak hiç bilmiyorum

(((
Onu kaybetmek istemiyorum çünkü bu ilişkinin kesinlikle bir geleceği var buna adım gibi eminim. Dün İstanbul'a geldi çünkü Antalya'ya uçağı vardı. Şu an Antalya'ya varmış.. Bütün gün beraberdik, çok güzeldi..
Şimcik yorumlarınızı alayım:) Var mı aranızda long distance relationship yaşayan ya da önceden yaşamış olan??
Bir de artık her gün yazmaya devam edeceğim, bu aşk meselesi yüzünden döndüğümden beri yazamadım. Konu başkanımız beni tekrar listeye alırsan memnun olurum:) Şu anki Kilom 71.2