Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kız pek yakışmışsınız.inşallah uzun soluklu olur.almanyadaki ailelerin kendilerini bulundukları ülkede yalnız hissetmelerinden dolayı daha muhafazakar olduklarını ve ev halkına daha otoriter davrandıklarını duymuştum.bu çocuk almanyaya döndüğü ilk hafta seni eğer ailesinden biriyle görüştürürse korkma..ama saklı gizli devam ederse....inşallah sonu hayırlı olur senin için...

kız muteee başka takımlarda gezme kız dön yuvana...:9: yada gez tüyoları al da bizede söle.

:60: geldim kız, tüyolarımı nevimden aldım geldim :))

günaydın kzılarrr

mute çok geçmiş olsun cnm,nasıl oldu oğluşun? akşam yemek nasıl geçti,zahmetsiz olmuştur umarım,eltinlerde kalmamıştır inş.bende gıcık oluyorum aynı şehirde oturupta yatıya kalanlara:47::47::47::47:
annemle konuşucam bakalaım ban gelebilecek mi,içim rahat etsin bi göreyim de:2:eşim nöbette bu akşam yok,kuuzlarla baş başayım,gece buralarda olurum canı sıkılan olursa gelsin:31::31:

evi toplayayım burdayım yine,biraz dişim ağrıyor 2 gündür puff:75:

teşekkür ederim.Yemek iyiydi, Allahtan kalmadılar :60: eşim kalın falan dedi, ben hiçbişi demedim :60: 12 yi geçiyordu gittiler.Sen nasılsın annen nasıl oldu? Okudum yorumları.. Allah şifa versin..

2 gündür benim de misafirim vardı..kendi başımayken bile az yemek için mücadele ediyordum..misafire hazırladığım onca şeyi yememek için kendimle cebelleştim resmen...millet hapur hupur yerken..olmuyor ya...salatayla çorbayla oyalanmaya çalıştım...ama beni gören ne kadar incelmişsin diye tepkiler verince de...pek mutlu oldum...:52::52::52:

ay ne güzel ya.. ben bu hafta hiç adapte olamadım..regl den diyorum.Hiç diyet havasında değilim :(((

günaydın kızlar bende 5 te yattım 9 olmadan da kalktım. uyuyamadım nedense.

dün nelr yedim yazmamışım .dün regl olduğum için karıştı biraz menüler hem sahur yapmış hemde gün boyu yemiş oldum yane.
iftardan önce 1 bardak süt içtim
peynir yedim
iftarda 100 gr kadar et
yarım bardak yoğurt(yulaf kepekli)

oruç tutmayım sahur yapmam dedim ama arkadaşalr emrivaki yapıp sahura götürdüler. bebekte deniz manzaralı sahurumuzu yaparken ısrarlara rağmen paçanga vs. yemedimmm. hani alkışımmm..
kızarmış hellim, yarım dilim kaşar,1 dilim köy peyniri yedim.çay içtim şekersiz.
yaa oruçmuşum gibi geliyo adapte olamadım.:9:

bu arada çok fecii sancım var. evlenince geçer dediler ama geçmiyor her ay reglim işknece gibi geçiyo ateş basıyo sıkıntı sivilce stres sancı ne ararsan yapıyo üff.

:46: :46: :46: :46: banada doktor evlenince gecer dedi ama geçen başka bişi oldu :60: :60:

UOTE=edda1985;20519558]haftasonu cumartesi arkadaşa davetliydik
dünde annemdeydik iftarda
dünkü menüm

iftarda:
çorba
makarna vardı (yemedim)
fırın köfte (patateslerinden yemedim köfte yedim 4 tane)
balık yemiyorum yıllardır ama demir eksikliğim aşırı oldugu için zorlada olsa yemeye başladım azar azarr oda sıcak yiyemiyorum soguk ancak )
soguk balık ekşili yedim biraz

tatlı olarak fındıklı un helvası yaptı annem 1 tek yedim
1 tekde tulumba tatlısı

bol su

kola birşey içmedim meyveli soda içtimm

buarada müsli aldımm muteee ama yapmaya fırsat bulamadım bugün belki çorba yerine onu yemeyi düşünüyom bide sahurda
[/QUOTE]

edda işte bu... süpersin :46: bir an önce müsliyede başla canım :)

Günaydın kızlar :)))

Herkese mutlu ve ıyı bır hafta dılıyorum.Bütün pazar evde malak gıbı yatıp yatıp ıse gelen ve kendını hasta gıbı hısseden benden bugun pek bı verım alamazsınız sankı :)))

Topıge bı haller oldu nazarfamı geldık ne...Mute 2 oku uflede duzelelım hastalık pesımızı bırakmıyo bu aralar...

kız üfürükçü müyüm ben :60: Dur okiim: Elem tere fiş, kem gözlere şiş tü tü tü :60:

evlenince geçecek olan tek şey var.:4::4:. o da malum:9::9: kem küm. ne hemen yanlış anlıyonuz yaa yalnızlık yani geçiyo onu demk istedim:9: :9:

dııııııtttttt.... :60: kırmızı nokta :))

Mute gelmedi :6::6::6::6:sanırım eltisi evi istila etti. Ay geçen benim görümce itiraf etti.2-3 gün gülçine gideyim az kafa dinleyim demiştim ama mustafa izin vermedi diyo yaa.kocası izin verse gelecek. Acayipp yaramaz çocuğu var geldiği zaman kalır elini bişeye sürmez çocuğuda salar ortaya ellerinde meyveler.off offf bide utanmadan diyo gitsemde dinlensem diye tatil köyü ya gülçinin evi.:41::41::41::41:

geldim geldim, benimde bir görümcem var seninki gibi.sorumsuz ,pis, iğrenç, birisi :))
diğerlerini çok severim ama bunu hiç sevmiyorum.buhaftasonuda onlar gelicek
:47:

oooooooooo bazen bi gaza geliyorumda 3 günde 2 kitap bitirdiğim oluyo ama buraya yazmayı unutuyorum ,ben tam bi kitap bağımlısıyım :37:

:46: artık menünde yazarsın o zaman :))

Evt cnm daha once o topıklerde cok gezdıgım ıcın kıl tuy mevzularından okumustum onu ama ben zaten agda ozurlu bırı olaraktan epılasyon makınasıyla goruyodum ısımı.Yaaa tamamen bır işkence kıl sorunu bıde benım gıbı asrı kıllıysan .3 gun daha dursam maymun gıbı cıkacakmısım dısarı o evredeyım yanı...Ama sımdı cok memnunum yuzum ve koltuk altım tamamen bıttı bacaklarım ve kollarımda eskıye gore %70 azalma var bence cok ıyı bır sonuc bu tabı maddı olarak bıraz sarsıcı ama tuylerden kurtulmak ıcın herseyı yaparım o derece yanı.Kesınlıkle eger benım gıbı tuy sorunun varsa lazer tavsıye ederım yaptır

yine kıl tüy muhabbeti :60: :60:

Şükürler olsun foruma yazabiliyorum. Hani demiştim ya aşık oldum diye.. Tatildeyken tanıştık, o bizim kaldığımız apartın yanında yaşıyor, yazlığı var. Ama normalde Almanya'da yaşıyor :( Bu sene yalnız gelmiş yazlığa, ve hatta şu an Antalya'ya gitti. Aslında kız arkadaşıyla geleceklermiş hem yazlığa hem Antalyaya.. Ama Mart'ta ayrılmışlar. (OH CANIMA DA DEĞSİN =D ) Ben sürekli onu bahçeyi sularken ve kumsalda görüyordum. Annem sigarayı bırakmaya çalışıyor bu aralar, o yüzden paket almıyor ve etrafındaki kişilerden otlanıyor =D Bu çocuktanda bir gün sigara istemişti, iyiki istemiş, muhabbetimiz bu şekilde başladı. Sonra benim kankam geldi yanıma İstanbul'dan.. İyiki gelmiş. Çünkü ben çok utangacımdır, o çocukta çook utangaç =D Tek başımıza olsak şu an bu konumda olmazdık. Kankam çok girişimci ve cesur bir kız. Sağolsun muhabbetimizi ilerletti, akşam dışarı davet etti çocuğu. İyiki gelmiş diyorum tekrardan:)) Sayesinde artık o çocuk dediğim kişi sevgilim ve uzun zamandır böyle şeyler hissetmiyorum. Erkekler ya sapık çıkıyor farklı emelleri oluyor, ya da gerçek sevgi olmuyor. Bu çok farklı işte.. Çok saf ve temiz bir insan, kendimi çok şanslı hissediyorum. Yalnız büyük zorluklar çekilecek çünkü Almanya'da yaşıyor ve Türkiye'ye seneye kadar gelemeyecek, işi çok yoğun. Bu nedenle bir fırsatta benim gitmem gerek. Ama maddi sorunlar var ve nasıl olacak hiç bilmiyorum :((((
Onu kaybetmek istemiyorum çünkü bu ilişkinin kesinlikle bir geleceği var buna adım gibi eminim. Dün İstanbul'a geldi çünkü Antalya'ya uçağı vardı. Şu an Antalya'ya varmış.. Bütün gün beraberdik, çok güzeldi..

Şimcik yorumlarınızı alayım:) Var mı aranızda long distance relationship yaşayan ya da önceden yaşamış olan??

Bir de artık her gün yazmaya devam edeceğim, bu aşk meselesi yüzünden döndüğümden beri yazamadım. Konu başkanımız beni tekrar listeye alırsan memnun olurum:) Şu anki Kilom 71.2

inş. hakkında hayırlısı olur.seni geçen hafta listeye aldım zaten.Aşık oldun diye buralara boşlama kız :20: Allah gönlündekini hakkında hayırlı, hakkkında hayırlı olanı gönlüne nasib etsin canım..

mursh artık senin de bi tatil yapma zamanın gelmedi mi ....şöööyle sizin de fotolarınıza baksak...:69::24:

mursh artık senin de bi tatil yapma zamanın gelmedi mi ....şöööyle sizin de fotolarınıza baksak...:69::24:

ben bu on yargıyla yanıma erkek sınek bıle sokmam:))) Bi cocukcaz vardı ılgılenıyodu benle sevgılım oldugunu duyunca gorusmeyı kesmıstı benle duymus sımdı ayrıldıgımızı arıyo bıseyler yapalım fılan.Ben dırek bahane makınası gıbı uyduruyomda uyduruyom:))Gecen sey dedı bu ayrıldıgın eskı sevgılın sana ıyı gelmemıs fabrıka ayarlarına gerı donsen artık felan dedı.Ama ole olmuyo ıste guvenemıyorum kımseye bu bole baya surecek sanırım.Yanı benım fotolarımı daha beklersınız cokkkkk :)))

kız pek yakışmışsınız.inşallah uzun soluklu olur.almanyadaki ailelerin kendilerini bulundukları ülkede yalnız hissetmelerinden dolayı daha muhafazakar olduklarını ve ev halkına daha otoriter davrandıklarını duymuştum.bu çocuk almanyaya döndüğü ilk hafta seni eğer ailesinden biriyle görüştürürse korkma..ama saklı gizli devam ederse....inşallah sonu hayırlı olur senin için...

Ailesi ayrıymış, annesi babası ayrı ve babasının kz arkdşı falan varmş.. Teşekkürler bu arada:))) Tanıştırsın valla benim için hava hoş:)) ama şey diyo mesela, türkiyede yaşayamam diyo..

canım bende çokk yakıştırdım maşallah sen daha güzelsin daha dikkat çekiyosun. o yüzden bulmuş senin gibi fıstığı kaçırmak istemez...gerçekten hele şapkalıya bayıldımm. ilk fotoyada bayıldım profesyonel fotoğrafçı çekti sanırım.tek kelimeyle harika. 71 kilo olduğumda bende böle olacammı ya sanırım snein bboyun uzun. boyun kaç bebek ona göre kendimi hayal edecem nasıl olurum diyede?:9: ya bide sevgülün akıllı efendi birine benziyo,tabiri caizse zübbe birine benzemiyo.olur olur...ben bu işi hayra yordum.

mürşide menünü yaz bakim dünki.kaynattın arada?yazdında ebnmi bulamadım. hepberanın inadına dukanı yalan yapmaycam yaaa:9::9:dukan yalan oldu deme sakın.

Kesinlikle öyle oluyo zaten cnm malesef yaşadığım kötü tecrübelerle kımseye guvenemıyorum herkesle aynı seyı yasıcam sankı ama malesef ıcım bole kandıramıyorum kendımı...Umarım gecıcı bır tranvadır ve kendımı harap edıp durmam. Ama bole dusunuyorum malesef :(
...................... :((((

ben bu on yargıyla yanıma erkek sınek bıle sokmam:))) Bi cocukcaz vardı ılgılenıyodu benle sevgılım oldugunu duyunca gorusmeyı kesmıstı benle duymus sımdı ayrıldıgımızı arıyo bıseyler yapalım fılan.Ben dırek bahane makınası gıbı uyduruyomda uyduruyom:))Gecen sey dedı bu ayrıldıgın eskı sevgılın sana ıyı gelmemıs fabrıka ayarlarına gerı donsen artık felan dedı.Ama ole olmuyo ıste guvenemıyorum kımseye bu bole baya surecek sanırım.Yanı benım fotolarımı daha beklersınız cokkkkk :)))

ÖNCELİKLE ÖĞLE ARAMDA EVE GİTTİM YARIM SAAT UYUDUM GELDİM :60::60:

MURCHH DÖVECEM SENİ SAÇMALAMA NEDEN GİRMİYOMUŞ ERKEK SİNEKK. ÖYLE BİR GİRERKİ SEN BİLE ANLAMAZSIN SADECE ESKİ ESKİ SEVGİLİNİ TAMAMEN AKLINDAN ÇIKARMAN VE ONUNLA İLGİLİ İYİ ANILARI ASLA HATIRLAMAN LAZIM.. KÖTÜ NE YAŞADIYSAN ONLARI DÜŞÜN.. BUNLARI HAKETMEDİM DE... ÇEVRENE BAKIN... BAK NE OĞLANLAR DOĞURMUŞ ANALAR GÖRECEKSİNNNN :31: :9::9::9:

Şükürler olsun foruma yazabiliyorum. Hani demiştim ya aşık oldum diye.. ......................
Şimcik yorumlarınızı alayım:) Var mı aranızda long distance relationship yaşayan ya da önceden yaşamış olan??

Bir de artık her gün yazmaya devam edeceğim, bu aşk meselesi yüzünden döndüğümden beri yazamadım. Konu başkanımız beni tekrar listeye alırsan memnun olurum:) Şu anki Kilom 71.2

RESİMLERİNİZ ÇOK GÜZEL BİKİNİ GİYECEK DURUMA GELDİYSEN TAMAMDIR ZATEN :65:
İÇİMİZDE KISA ZAMANDA EN FAZLA VEREN SENSİN.. GELDİĞİNDE 80 LERDEYDİN BAK ARAMIZDA ŞUAN 3 KİLO VAR VE SEN EMİNİM BENİDE GELİR GEÇERSİNNNNN BEN YERİMDE SAYARIM :60::60:

YURTDIŞINDAN Bİ SEVGİLİM VARDI.. Kİ O BENİM YILLARIN PİLATONİĞİYDİ SEVİYODUM VE YİNEDE BANA GELEN O OLMUŞTU SEVDİĞİM İSTEDİĞİM İNSAN BANA GELMİŞTİ ONA DUYGULARIMI BİLMEDEN... DİYCEĞİM OKİ.. OKDAR SEVMEME RAGMEN UZAKLIKLA YAPAMADIM Kİ İLERİYİ DÜŞÜNDÜM İLERDEDE YAPAMAM DİYE AİLEDEN UZAKTA EVLENİP ORAYA GİDEMEM DİYE VE KENDİMİ ÇEKTİM ŞUANKİ EŞİME DÖNDÜMM VE 8 yıl beraberlik ardından EVLENDİM ve şimdi iyiki diyebiliyorum...

ben de murch gibi dşünüyorum zaten sevgili ve nişanLılıkta yaşadıkalrın çok özel şeyler.. insan beraber birşeyler yaşamak istiyor.. uzaktan ayda yılda bir olunca olmuyorr.. yaşadım çünkü çok iyi biliyorum... AMA İNŞALLAH GELİP GİTME DURUMU OLURSA SÜRDÜRÜRSÜNÜZ.. ZORU BAŞARMAK GİBİ BİRŞEY BU.. VE ANCAK ARADA ÇOK BÜYÜK BİR AŞK VARSA OLURR ..

canım bende çokk yakıştırdım maşallah sen daha güzelsin daha dikkat çekiyosun. o yüzden bulmuş senin gibi fıstığı kaçırmak istemez...gerçekten hele şapkalıya bayıldımm. ilk fotoyada bayıldım profesyonel fotoğrafçı çekti sanırım.tek kelimeyle harika. 71 kilo olduğumda bende böle olacammı ya sanırım snein bboyun uzun. boyun kaç bebek ona göre kendimi hayal edecem nasıl olurum diyede?:9: ya bide sevgülün akıllı efendi birine benziyo,tabiri caizse zübbe birine benzemiyo.olur olur...ben bu işi hayra yordum.

Yok kız ne uzunu, 1.65 boyum var :47::47:

Çok teşekkürler, tabiiki ben daha güzelim :emir_bebek: :D hahahahha

Ben profesyonel fotoğrafçıyım, makinamı arkadaşımın eline verdim çekti :D O da anlar fotoğraftan..

Evet bende züppelerden nefret ederim, böyle adam akıllı birini bulmuşken bırakmam:) İnşallah hayra gider canım:)

MURCHH DÖVECEM SENİ SAÇMALAMA NEDEN GİRMİYOMUŞ ERKEK SİNEKK. ÖYLE BİR GİRERKİ SEN BİLE ANLAMAZSIN SADECE ESKİ ESKİ SEVGİLİNİ TAMAMEN AKLINDAN ÇIKARMAN VE ONUNLA İLGİLİ İYİ ANILARI ASLA HATIRLAMAN LAZIM.. KÖTÜ NE YAŞADIYSAN ONLARI DÜŞÜN.. BUNLARI HAKETMEDİM DE... ÇEVRENE BAKIN... BAK NE OĞLANLAR DOĞURMUŞ ANALAR GÖRECEKSİNNNN :31: :9::9::9:

İÇİMİZDE KISA ZAMANDA EN FAZLA VEREN SENSİN.. GELDİĞİNDE 80 LERDEYDİN BAK ARAMIZDA ŞUAN 3 KİLO VAR VE SEN EMİNİM BENİDE GELİR GEÇERSİNNNNN BEN YERİMDE SAYARIM :60::60:

YURTDIŞINDAN Bİ SEVGİLİM VARDI.. Kİ O BENİM YILLARIN PİLATONİĞİYDİ SEVİYODUM VE YİNEDE BANA GELEN O OLMUŞTU SEVDİĞİM İSTEDİĞİM İNSAN BANA GELMİŞTİ ONA DUYGULARIMI BİLMEDEN... DİYCEĞİM OKİ.. OKDAR SEVMEME RAGMEN UZAKLIKLA YAPAMADIM Kİ İLERİYİ DÜŞÜNDÜM İLERDEDE YAPAMAM DİYE AİLEDEN UZAKTA EVLENİP ORAYA GİDEMEM DİYE VE KENDİMİ ÇEKTİM ŞUANKİ EŞİME DÖNDÜMM VE 8 yıl beraberlik ardından EVLENDİM ve şimdi iyiki diyebiliyorum...

ben de murch gibi dşünüyorum zaten sevgili ve nişanLılıkta yaşadıkalrın çok özel şeyler.. insan beraber birşeyler yaşamak istiyor.. uzaktan ayda yılda bir olunca olmuyorr.. yaşadım çünkü çok iyi biliyorum... AMA İNŞALLAH GELİP GİTME DURUMU OLURSA SÜRDÜRÜRSÜNÜZ.. ZORU BAŞARMAK GİBİ BİRŞEY BU.. VE ANCAK ARADA ÇOK BÜYÜK BİR AŞK VARSA OLURR ..

Yorumun için çok teşekkürler canım, umarım bi geleceği vardır ilişkinin.. gerçekten varsa, zoru başarmış olcaz:) Annemle konuşuyoruz dün, ben giderim almanyaya dedim. Şimdi evlenelim dese yine de 1 saniye bile düşünmeden giderim.. anlicağınız sırılsıklam aşık oldum :69:

Yorumun için çok teşekkürler canım, umarım bi geleceği vardır ilişkinin.. gerçekten varsa, zoru başarmış olcaz:) Annemle konuşuyoruz dün, ben giderim almanyaya dedim. Şimdi evlenelim dese yine de 1 saniye bile düşünmeden giderim.. anlicağınız sırılsıklam aşık oldum :69:

Ahhh eddacım aahhh bende ıstıyorum unutmayı herkeste senın gıbı dıo ama kotu bıseyı gelmıyo aklıma bugun tamı tamına 1 ay oldu ayrılalı artık gecmesı gerekırken hala ılk gunku gıbı neyse buda gececek bılıyorum...Herkez anlına yazılanı yasıyo.Bence cok dogru bı karar vermıssın dedıgın gbıı arada mesafeler varsa aşkın cok buyuk olması gerek...Bende yanı basımda bırını bulurum ıns artık mesafelere goz karartamıyorum korktum sanırım bıraz...Bakalım yasıcaz gorucez...

Bide ben bole konusuyom yaa bakarmısın karsıma gene uzaktan bırı cıksın...Ne gulerım haaa :))))

Bu arada dün sevgilim sayesinde ne kötü şeyler yedim:((((((

Önce burger king'den kocaman bir menü:( Sonra kocaman bir dondurma.. Vah benim halime...

Akşamda annemin yaptığı katmer. yuhunuz:(

Son düzenleme:
mürşide menünü yaz bakim dünki.kaynattın arada?yazdında ebnmi bulamadım. hepberanın inadına dukanı yalan yapmaycam yaaa:9::9:dukan yalan oldu deme sakın.

ııııı uuuuu üüüü şeyyyyy kem kümmmm dukan yalan oldu bacımmm :))) Ama bugun basladım ben sana yazdım ama sen okumadın galıba ben sahur ıcın 2 dılım tam tahıllı ekmek eklıcem dukana olmazmı yaa dun sahurda yedım mesela ole devam edıcem bakalım ıse yarıcakmı ??

Ayyy boşver kızz mesafeyı felan askı yasa doya doya tadını cıkar zamanı geldıgınde dusunursun o seylerı :)))

Back
X