Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkametgahınız kiradaki eviniz gözükmüyorsa hakikaten tuhaf. 3 kere ek yerleştirme yapılacakmış. Takip edin yakınınızdaki okulları , boşyer olanlara başvurun.ben karşıyaka da oturuyorum oğuluma Aliağa cıktı bir saat yol var ve tuhaf yanı aliağada okulun yanında kirada evim var şimdi kafam karış tı ne yapacağım.
Boş kontenjanlar bu linkte gözüküyor zaten.gerçi benim baktığım tüm okullarda sıfır gözüküyor ama.http://ozancorumlu.com/2015-2016-e-okul-bos-kontenjan-sorgulama/ Okulların en son kaçtan öğrenci aldığını buradan görebilirsiniz. Pazartesi boş kontenjanlar açıklanacak diyorlar. Sizler nakil yapacakmısınız
Öbür topikte Istanbul erkek lisesini kazandığınızı yazmışsınız, çok tebrik ederim.isttanbuldamı yaşıyorsunuz, yatılı mı gidecek?bu konu artık burada mı olacak yani doğru yerde miyim?
istanbulda Anadolu yakasındayız, marmaray kullanacağız. Teşekkürler.Öbür topikte Istanbul erkek lisesini kazandığınızı yazmışsınız, çok tebrik ederim.isttanbuldamı yaşıyorsunuz, yatılı mı gidecek?
Harika,kaç puanla kapatmış istanbul erkek? 497 nin üstüdür diye tahmin ediyordum ama.istanbulda Anadolu yakasındayız, marmaray kullanacağız. Teşekkürler.
498.0309 son giren öğrenci puanı bu. Şaşırdım doğrusu.Harika,kaç puanla kapatmış istanbul erkek? 497 nin üstüdür diye tahmin ediyordum ama.
Bu yıl çok sayıda tam yapan öğrencî vardı.tüm okullar 3-5 puan yükseldi.Geçen yıl Koç tam burslu ve bahçeşehir fen tek. 497 iken bu yıl 500 tam puanla kapattı.Her geçen yıl daha fazla çalıştırılıyor çocuklar ve puanlar artıyor. Benim birde 6. Sınıfta kızım var, onun zamanında ne olur puanlar diye şimdiden endişeleniyorum.498.0309 son giren öğrenci puanı bu. Şaşırdım doğrusu.
aslında yığılma 494 üzerinde oldu. Benim anlam veremediğim şu ki, özel okul kayıtlarının öne çekilmesiyle birlikte, devlet okulu puanlarının özellikle de yüksek puanla öğrenci alan okulların, yine geçen yılki puanlarda olacağını düşünüyordum. Bir çok arkadaşı oğlumun çok zor durumda kaldı. Gerçekten üstün öğrencilerdi. Hep konuşurduk aramızda, inşallah sınavı kolay yapmazlar da çocuklarımız kaynamaz diye ancak maalesef başımıza geldi. 1 arkadaşımızın daha oğlu İEL e girdi fakat diğer arkadaş çocuklarımız hüsrana uğradı, sevinemedik biz de.Bu yıl çok sayıda tam yapan öğrencî vardı.tüm okullar 3-5 puan yükseldi.Geçen yıl Koç tam burslu ve bahçeşehir fen tek. 497 iken bu yıl 500 tam puanla kapattı.Her geçen yıl daha fazla çalıştırılıyor çocuklar ve puanlar artıyor. Benim birde 6. Sınıfta kızım var, onun zamanında ne olur puanlar diye şimdiden endişeleniyorum.
Evet 495 ve üzeri yapan çok sayıda çocuk olduğu için robert,koç,bahçeşehir vb okullara kaydolanlara rağmen puanlar böyle. Yakında çocuklar 500 ün üzerine çıkmaya başlayacak diye korkuyorumaslında yığılma 494 üzerinde oldu. Benim anlam veremediğim şu ki, özel okul kayıtlarının öne çekilmesiyle birlikte, devlet okulu puanlarının özellikle de yüksek puanla öğrenci alan okulların, yine geçen yılki puanlarda olacağını düşünüyordum. Bir çok arkadaşı oğlumun çok zor durumda kaldı. Gerçekten üstün öğrencilerdi. Hep konuşurduk aramızda, inşallah sınavı kolay yapmazlar da çocuklarımız kaynamaz diye ancak maalesef başımıza geldi. 1 arkadaşımızın daha oğlu İEL e girdi fakat diğer arkadaş çocuklarımız hüsrana uğradı, sevinemedik biz de.
neden mecbur? 7 eylül tarihinin önemi nedir?Evet 495 ve üzeri yapan çok sayıda çocuk olduğu için robert,koç,bahçeşehir vb okullara kaydolanlara rağmen puanlar böyle. Yakında çocuklar 500 ün üzerine çıkmaya başlayacak diye korkuyorum
Siz yinede sevinin, üstelik istanbulda yaşıyor olmanız büyük bir şans, ayrılmak durumunda da kalmayacaksınız. Benimki mecbur yatılı gidecek ve ben 7 Eylül hiç gelmesin istiyorum.
Küçük bir şehirde yaşıyoruz, iyi bir eğitim alması için yatılı gitmesine razı olduk. Zaten okulun tüm öğrencileri yatılı okumak zorunda.Okulu'da 7 Eylül'de başlıyor, o yüzden.neden mecbur? 7 eylül tarihinin önemi nedir?
siz hangi ildesiniz? okulu hangi ilde? hangi okul?Küçük bir şehirde yaşıyoruz, iyi bir eğitim alması için yatılı gitmesine razı olduk. Zaten okulun tüm öğrencileri yatılı okumak zorunda.Okulu'da 7 Eylül'de başlıyor, o yüzden.
Gebze'de Türk eğitim vakfının üstün zekalı ve özel yetenekli çocuklar için bir lisesi var. Biz akdenizdeyiz, yani oldukça uzak, ama 2 yıldır tek hayali bu okuldu, kazanıncada geri çeviremedik.siz hangi ildesiniz? okulu hangi ilde? hangi okul?
nedense tahmin etmiştim, 6.his diyelim :) ben de yıllarca oranın hayalini kurmuştum ancak zamanı geldiğinde maalesef 4-5 mayıs tarihi gibi sınavı vardı ve oğlum Akdeniz mat. olimpiyatları için Antalyadaydı. İletişime geçtik ancak kabul olmadı. Kısmet. :) Akdenizde hangi okuldaydı burada yazmak sorun olmayacaksa ?Gebze'de Türk eğitim vakfının üstün zekalı ve özel yetenekli çocuklar için bir lisesi var. Biz akdenizdeyiz, yani oldukça uzak, ama 2 yıldır tek hayali bu okuldu, kazanıncada geri çeviremedik.
Hayırlısı sizin için böyleymiş demekki.İstanbul erkek harika bir okul. Biraz bu okulların içinde okuması daha zor olanı diye düşünüyorum ama mühendis olmak istiyorsa özellikle Almanya da okuyabilme imkanı muhteşem.nedense tahmin etmiştim, 6.his diyelim :) ben de yıllarca oranın hayalini kurmuştum ancak zamanı geldiğinde maalesef 4-5 mayıs tarihi gibi sınavı vardı ve oğlum Akdeniz mat. olimpiyatları için Antalyadaydı. İletişime geçtik ancak kabul olmadı. Kısmet. :) Akdenizde hangi okuldaydı burada yazmak sorun olmayacaksa ?