- 24 Şubat 2013
- 928
- 84
- 73
- Konu Sahibi tarantula9812739
Canım bugünümü anlatsam yazık sana diye oturur ağlarsın. Benim kız varya resmen çıldırmıştı bugün, evde kendini sokmadığı tehlike, kırmadığı bardak, dökmediği şey kalmadı, bütün gün suyun içindeydi ellerim, şimdi öyle acıyolar ki açamıyorum bile tam, bu arada bildiğin gerçekten iyi nemlendirici krem var mı canım ya, evi krem doldurdum ama malesef halen ellerim zımparakağıdını andırıyo
normal kremler acısını bile almıyor öyle olunca bilirim bnmde çamaşır suyu sabum öyle yapıo(( bepantane krem kullanıyorum ben öyle olunca birebir gelio valla o şuan mevcut değilse vasaline bunların dışındaki kremler kimyasal çk yoğn içerdiğinden hiç işe yaramıyor
maşallahı varmışş prensesimizin bgün bnm yeğene benzio cadııı bizimki de bir fena sorma gitsin ama tatlılığı dünyaya bedel yarn ablama gideceğim misafirleri varmışş bende bgün ona takviye hamurişleriyle uğraştım..dönüşte yeğenimi alıcam bende haftasonunu onunla geçirmek istiyorum
şimdi seni çok yordu ya cadımız annesi git bak uyurken o masumiyette herşeyi unutuyor insan :)