9 HaftaLık Olan ??

pinartemur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
55
0
ArkadaşLar ben 9 hafta 2 günLük hamiLeyim :) miğde bulantılarım,kusmalarım hala devam etmekde.
yemek yiyemiyorum iki seferde kusarken boğazımdan kan geLdi şu an çok şükür yok,doktorum eylülden sonra düzelir dedi
9 hafta olan arkadaşlarım sıkıntılarını paylaşabilirlermi..birde ne zaman cinsiyetini öğreniriz.

bende 9. haftadayım canım aynı sorunlar bendede var hergün bulantı ve kusmalarım devam ediyooo inş biran önce düzeliriz cinsiyet konusundada 16. hafta diyolar:)

sizi bulduguma sevindim:) simdi dr.dan geliyorum, 9h 2gunluk benimki de. en baslarda bir kac kez kustum onun disinda bi sikayetim olmadi
umarim hepimiz icin hersey yolunda gider.

14-15 haftalık olana kadar bulantılarınız surebılır hıc bellı de olmaz daha erkende bıtebılır.
dr nın ultrason goruntusu son duzeyse 11-12-13. haftalar arasında kontrole gıttıgınde cınsıyetı soyleyebılır...

kızlar bende 9 hafta 2 günlüğüm sabah bulantıları, baş ağrısı, tansiyon düşüklüğü bende de çok oluyo ama çok şükür daha hiç istifra etmedim. Zaten normal şartlarda da kolay kolay istifra edebilen biri değilimdir. ınşallah da böylece biter bu haftalar.

Slm kızlar bende bugun gırdım 9+0 bas agrısı kasık agrısı bel agrısıdan baska bısı hıssetmıyorum cok sukur tabı bunlarda her zaman yok.ama bende asırı derecede acıkma oluyor cok sey yemek ıstıyorum ama ıkac lokmada tıkanıorum cok sukur sımdılık hersey yolunda rabbım hayırlı saglıklı evlatlar versın cumlemıze

X