Hadi ya evet herkeste farklıymış kime sorsam öyle diyor insan tedaviyle anne olunca biraz pimpirikli oluyor :) allahim isteyen herkese nasip etsin de ikiz olunca insan daha da korkuyor valla Allah'm sağ salim kucağımıza almayı nasip eylesinHerkeste belirti aynı olmaz. İkizlerimde 12. Haftada başladı mide bulantım. Ama şimdiki hamileliğimde hiç bulantım olmadı.
Herkes aynı belitileri yaşamaz ki ? Ben mesela ilk ay kustum sonra kusmadim, eltim doğuma gidene kadar elinde poşetle dolaştı, kuzenim bırakın belirti yaşamayı sancısını bile hissetmedi maşallah 10 dk da doğurdu. Hayırlısıyla ,sağlıklı dogsunlar. İnşallah da bulantin olmaz.Merhaba hanımlar başlıktan da anlayacağınız üzere 9+2 günlük gebeyim çift yumurta ikizlerime Allah şükürler olsun kalp atışını da duyduk fakat bende uyku dışında bir belirti yok bu güne kadar kusmadim hiç mide bulantısı çok hafif oluyordu geçiyordu kasik agrilarimda regl sancısı gibi oluyordu dünde biraz oldu hatta fakat belirgin başka birsey yok şuan hatta hiç gebe gibi değilim sanki ya ilk gebeliğim birde tüp bebek annesiyim aynı zamanda benim gibi olupta gebeligi sağlıklı ilerleyen var mıdır acaba ??
Aynen benim elimde çok zor geçirdi 9 ay kustu ilaç kullandı hatta inşallah bundan sonra da böyle gider :)Herkes aynı belitileri yaşamaz ki ? Ben mesela ilk ay kustum sonra kusmadim, eltim doğuma gidene kadar elinde poşetle dolaştı, kuzenim bırakın belirti yaşamayı sancısını bile hissetmedi maşallah 10 dk da doğurdu. Hayırlısıyla ,sağlıklı dogsunlar. İnşallah da bulantin olmaz.
Tüp bebek çift yumurta ikizlerime hamileyken hiç göğüslerim büyümedi şişmedi acımadı ağrımadı hassaslaşmadı bende bir sorun var diyip kendimi yiyip durdum saçma olduğunu şimdi anlıyorum endişe etmeyin :)Merhaba hanımlar başlıktan da anlayacağınız üzere 9+2 günlük gebeyim çift yumurta ikizlerime Allah şükürler olsun kalp atışını da duyduk fakat bende uyku dışında bir belirti yok bu güne kadar kusmadim hiç mide bulantısı çok hafif oluyordu geçiyordu kasik agrilarimda regl sancısı gibi oluyordu dünde biraz oldu hatta fakat belirgin başka birsey yok şuan hatta hiç gebe gibi değilim sanki ya ilk gebeliğim birde tüp bebek annesiyim aynı zamanda benim gibi olupta gebeligi sağlıklı ilerleyen var mıdır acaba ??
Allah razı çok güzel anlamışsınız:) evet herkes hersey söylüyor valla ayriyeten hala ilaç kullanıyorum sabah akşam iğne ve progestan fitil kullanıyorum göbeğim artık morardı ve iğne yaptığım yerler sertleşmiş canım yanıyor yine de sabrederek yapıyorum tek çocuklarım iyi olsunda cumartesi günü kontrolüm var tek istegim sağlıklı olduklarını öğreneyim yeter şuan Doğum yaptınız heralde Allah analı babalı büyütsün yavrularımızı cümlemizinTüp bebek çift yumurta ikizlerime hamileyken hiç göğüslerim büyümedi şişmedi acımadı ağrımadı hassaslaşmadı bende bir sorun var diyip kendimi yiyip durdum saçma olduğunu şimdi anlıyorum endişe etmeyin :)
12. Hafta mide bulantım başladı 16. Hafta bitti ikiz belirtiler çok ağır olur x2 dediler hiç belirtim yoktu çok üzülüyordum stres olmuştum. Beni tek zorlayan son haftalarda başlayan belirtiler olmuştu 28 den sonra her şey bir anda belirti vermişti göbeğim hiç çıkmadı gören hamile değil gibisin bu nasıl ikiz kesin bebekler zayıf küçük dediler alakasızca karnım 28 den sonra ben buradayım diyordu ama ikiz gibi yine değildi gören doktor bile şaşırıyordu doğumdan sonra da doktor hiç ikiz doğurmuş gibi değilsin demişti yani belirtiler herkeste farklı sıkmayın canınızı ikiz diye her şey x2 olmuyor
İnşallahAynen benim elimde çok zor geçirdi 9 ay kustu ilaç kullandı hatta inşallah bundan sonra da böyle gider :)
Evet öyleymiş:)Doğuma kadar hiç belirti yaşamadım. Uykuyu da progestan yapıyor zaten
İkizin herşeyi zor ama zor olanda en güzeli var. Ben şimdi iyi ki ikiz olmuşlar diyorum.Hadi ya evet herkeste farklıymış kime sorsam öyle diyor insan tedaviyle anne olunca biraz pimpirikli oluyor :) allahim isteyen herkese nasip etsin de ikiz olunca insan daha da korkuyor valla Allah'm sağ salim kucağımıza almayı nasip eylesin
Allah yardımcın olsun korkma içini ferah tut sağ salim alırsın inşallah kucağına bol bol dinlen uzan gerekirse doğuma kadar yat canım çok zorlu süreçler bunlar anne olmak çok zormuş her anımız kaygı endişeMerhaba öncelikle hayırlı olsun bende 14+4 ikiz bebek bekliyorumdoğal benim bebekler. ilk haftalarda göğüs hassasiyeti dışında başka belirtim yoktu. Ne mide bulantısı ne kusma halada öyle. Sadece bu ara kanama var düşük tehlikesi yüzünden.
Ben hep ikiz istedim doğal yoldan olursa da ikiz olsun istedim tüp bebekte de Allah gönlüme göre verdi inşallah kucağıma da alirim daha yolun çok başındayım biliyorum ama bugünleri de özlerim geçer gider Bi şekilde kazasız belasız doğumlar olsun herkese inşallahİkizin herşeyi zor ama zor olanda en güzeli var. Ben şimdi iyi ki ikiz olmuşlar diyorum.
Evet doğum yaptım şubat ayınca çok şükür darısı başınıza sağlıkla kucağınıza alın inşallahAllah razı çok güzel anlamışsınız:) evet herkes hersey söylüyor valla ayriyeten hala ilaç kullanıyorum sabah akşam iğne ve progestan fitil kullanıyorum göbeğim artık morardı ve iğne yaptığım yerler sertleşmiş canım yanıyor yine de sabrederek yapıyorum tek çocuklarım iyi olsunda cumartesi günü kontrolüm var tek istegim sağlıklı olduklarını öğreneyim yeter şuan Doğum yaptınız heralde Allah analı babalı büyütsün yavrularımızı cümlemizin
Amiin hepimizin Rabbim yardımcısı olsun. Çokta yatabilen birisi değilim ama mecbur yatıcaz artık. Çok zor gerçekten. 6 yaşında bir oğlum var onda da 2 kere kanama yaşamıştım. İşte bı çocukta olunca digerlerinde de oluyor sanırım bu. Allah sağ salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinAllah yardımcın olsun korkma içini ferah tut sağ salim alırsın inşallah kucağına bol bol dinlen uzan gerekirse doğuma kadar yat canım çok zorlu süreçler bunlar anne olmak çok zormuş her anımız kaygı endişe
AminnAmiin hepimizin Rabbim yardımcısı olsun. Çokta yatabilen birisi değilim ama mecbur yatıcaz artık. Çok zor gerçekten. 6 yaşında bir oğlum var onda da 2 kere kanama yaşamıştım. İşte bı çocukta olunca digerlerinde de oluyor sanırım bu. Allah sağ salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Oo gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza:) evet hep olumlu yönden bakmaya çalışıyorum aklıma kötü şeyler getirmiyorum ne gelirse allahtanEvet doğum yaptım şubat ayınca çok şükür darısı başınıza sağlıkla kucağınıza alın inşallahAteş olmayın olumlu düşünün