9 haftalik hamileyim, mide bulantisindan surunuyorum , bi care lutfen....

yesilay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
148
10
45
9 haftalik hamileyim bu benim ucuncu hamileligim , alismis olmam gerekiyor ama mide bulantisindan olecegim kizlar. bir fikri olan varmi...:a015:

aslında tecrübeli bi annesin ama naçizane fikrimi belirteyim yine de.
benim hep su içince ve aç kalınca bulanırdı.onun için 2 saatte bir bişeyler yedim hep ve suyu birden değilde yudum yudum içtim.

evet bencede öyle yap
ben pek bişey yemedim midem bulanıyor diye
sonra sık sık az az yedim mide bulantımı hissetmiyorum
2 saati geçsin bişey yemeyeli
hemen başlar mide bulantım
sende öyle yap canım yerimseniben

Bir tatlı kaşığı kekiği bir iki yudum su ile çiğnemeden yutsun. Mide bulantısı hemen geçecektir. Sağlığınız daim olsun.

saraçoğlunun sitesinden alıntı....

canim ins kurtulursun ben hic bulanmiyorum sadece basim donuyo sen ac kalma az az SIK SIK ye bence oyle duymustum Allah yardimcin olsun

merhaba

doktoruna söyle bulantıya karşı hap versin sana..
ben yengemden biliyorum böyle durumlarda hap veriyormuş doktor
geçmiş olsun,sağlıkla al bebişini kucağına...

benimde bulanıyodu markette buldum zencefilli şeker satılıyor.zencefil mide bulantısına iyi geliyormuş.bana iyi geldi umarım sanada iyi gelir...sağlıklar.

bana birtek kuru ekmek fayda ediyo ne kreker ne armut heleeee muzzz kara listede..:KK70: ekmeği tek geçerim bu konuda

canım her hamilelik farklı oluyor diyorlar belki bu diğerlerinden farklıdır.bende başlarda çok bulantı yaşadım hiç bişeyle geçiremeyince serum yedim tuzlu kraker galeta vede leblebi iyyi geliyor birde hiç aç kalmamak işe yarıyor.birde kullanan oldumu hiç bilmiyorum ama bilekliler var akapunktur etkisi yapıyor doktor tavsiye etmişti onunda bulantıya faydası oluyor

20 haftalık olacam yarın ama bulantılar hala devamediyo bi de sabahları çıkartıyorum kalkınca

Bir tatlı kaşığı kekiği bir iki yudum su ile çiğnemeden yutsun. Mide bulantısı hemen geçecektir. Sağlığınız daim olsun.

saraçoğlunun sitesinden alıntı....

aa olur mu kekik, nane, maydonozun adet söktürücü özelliği var, hamilelikte yenilmemesi gerekir diye biliyorum ben.

X