9 Haftalık hamileyim fakat ne su içebiliyorum ne yemek ne yapacağım?

Anneyim bende

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2019
13
6
9 Haftalık bir anne adayıyım. 1 aydır su dahi içsem geriye çıkarıyorum. Yemek yiyemiyorum. Karnım sürekli ağrıyor özellikle geceleri. Ayakta duramıyorum başım dönüyor sürekli yatıyorum. Eşimden bile bazen tiksiniyorum. Mutfağa salona asla giremiyorum. Bu yüzden idrarım çok koyu ve kokulu. Kendimden nefret eder duruma geldim. Bu hafta sonu memlekete annemlerin yanına gideceğim uçakla ama kusarım cok kötü olurum diye korkuyorum. Gerçekten çok zorlanıyorum. Nasıl geçecek bu kusma bulantılar bilmiyorum iyice sersemleştim arkadaşlar

Bana doktorum en önemli şeyin su olduğunu söylemişti. Bence doktorunuzla derhal konuşun. Gerekirse hap versin. Geçenlerde su içsem çıkarıyorum demiştim. Çok kötüydüm. Hemen serum taktırdı. İhmal etmeyin derim.

Canimm seni o kadar iyi anliyorum ki bende oyleydim cok sukur hic kusmadim ama asla bisey yiyemedim 3kilo verdim bu bir surec canim dayanacaksin zofer isminde bi ilac var cok etkili mide bulantisina o biraz pahali icinde de az var 10tane filan ama metpamitte ise yarayabilir ucuz ve cok var tavsiye ederim cok etkili degil ama bi muddet kesiyo ama zofer cok iyi

Su meselesi cok onemli cikarsaniz bile icmeniz lazim gunde en az 2 litreyi tamamlamalisiniz. Bulantilar icinde ilac kullanin

Serum da takıldı sadece bir gün iyi oldum. Evet su çok önemli ama içsem dahi çıkarıyorum anında dermanim kalmadı. Doktorum zofer verdi ama oda fayda etmiyor bilmiyorum çok zor gerçekten

Zofer yazdı doktorum kullanıyorum 5 gündür ama faydası yok canım, öyle halsiz ve bitkin bir haldeyim ki sadece şu günlerin geçmesini öyle çok diliyorum ki

Serum da takıldı sadece bir gün iyi oldum. Evet su çok önemli ama içsem dahi çıkarıyorum anında dermanim kalmadı. Doktorum zofer verdi ama oda fayda etmiyor bilmiyorum çok zor gerçekten

Hic su icmiyosaniz serum zaten 1 gun idare eder en fazla sonucta saf su. Zofer uzerine ilac yok malesef hastanede de serumun.icine zofer yada.zofran koyuyorlar. Bide ulcuran hepsi birbirinim muadili.

Cikarsaniz bile su icmeniz lazim cikarin bisey olmaz ama o su girsin bi kere iceri

Canım aynılarını yaşadım birebir hemde..su içmeyi özlemiştim düşün artık..ne ilaç ne serum hiç bişey işe yaramadı bende..acayip zayıfladım..ama yedim kusuyrum diye aç gezmedim yedim çıkardım yedim çıkardım..bebeğimn sağlığı iyi..tam 14 haftam doldu şuan hafifledi çok şükür..Sabırla bekliycen yapack bişey yok..

Günler

İnanın bana günler geçmiyor
Ilk günden berimi böylesin yenimi başladı kullandığın başka ilaç varmı onların yan etkiside olabilirmi? Ayrıca bir tavsiye belki işine yarar şalgam suyu aldır acılı olmasın yarım çay bardağı iç mideni rahatlatir görümcem bununla kusmalarini durdurdu tuzlu kraker tuzlu leblebi bunlarda mideden safrayı alır ayrıca şu isteği verir inşallah rahatlarsın

Ah cnm ben 3 ay serumla yasadim 2 gunde 1 serum aliyordum.Depresyona girmis kendimi taniyamaz olmustum.ne yemek ne su gozüm gormuyordu.Bebegimi cok isteyen ben aldirmayi bile dusundum aklimdan gecmedi degil.ölmek istiyordum.4.ay da azalmaya basladi.4 haftadir haftada 2 3 kez kusma gunde bikac kez ogurmeyle 2 gunde 1 mide agrisiyla gecistiriyorum.yani tek caresi sabir.sabir.sabir.ben su icemedigim zamanlarda yarim saatte 1 bikac yudum icecek iciyordum.dr um su daha cok mideni bulandirir demisti.

Çok geçmis olsun canım senin adına inan çok sevindim. Şu günler hemen geçse diyorum. Ağladığım günleri biliyorum. Yemin ederim yemek yemeyi su içmeyi o kadar özledim ki. Ama sabır ediyorum bebeğim için, Rabbim sağlık ile kucağımıza almayı nasip etsin ❤

Öncelikle çok geçmis olsun canım, inan öyle zor ki o yüzden çok iyi anlıyorum umarım zamanla daha iyi olursun. Öyle çok ağladım ki bu dönemde, gerçekten anne olmak çok kutsal bir şey umarım sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza. ❤

5. Haftama girdiğim de başladı yaklaşık bir aydır böyleyim. Folik asit kullanıyorum 5 gündür zofer ama aynıyım. Inan tuzlu krakeri de tuzlu leblebiyi de çıkardım hiç faydası yok sabır ediyorum başka elimden bir şey gelmiyor bi aydır yatağa bağlıyım bu kusmak için birde wc ihtiyacı, duş canım

Gecici oldugunu unutma ve sonu mutlu biten tatlı sıkıntilar ben boyle hep telafi ettim.Sende oyle dusun cnm.

Cilekli sakız cigne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…