• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 haftalık gebeyim idrar da enfeksiyon

Melisaaacrush

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
9 haftalık hamileyim ve idrar tahlili sonuçlarım böyle çıktı sizde korkmalı mıyım ilk gebeliğim tebrüsüz olunca tedirgin oluyor insan
Screenshot_2024-06-06-10-41-54-21_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.jpg

Kültür de alıp ilaç başlatırlar muhtemelen. Doktor bana ++ olsaydı beklerdik ama sende +++ çıkmış lökosit demişti sizde de öyle çıkmış

Kötü bir durum mu risk içeriyor mu
Yani enfeksiyon neticede normalde de tedavi olmazsanız riskli, tedavinizi olursanız sıkıntı olmaz inşallah. Bol bol su için siz mide bulantınız yoksa

Ben henüz idrar tahlili vermedim ama gebelikte enfeksiyon otomatik oluyor, enfeksiyon azsa ilaç vermiyorlar bol su için diyorlar zamanla vücut gebeliğe alışıyor ve enfeksiyon azalıyor ama fazlaysa ilaç tedavisi oluyor korkmayın çok önemli bir durum değil çok fazla enfeksiyonu olup doğum yapan arkadaşlarım çok çevremde

Benim kan tahlilinde anti hbs 1000 pozitif çıkmış ona endişe ediyorum randevum önümüzdeki hafta, inşaAllah önemli bir durum değildir

Benim kan tahlilinde anti hbs 1000 pozitif çıkmış ona endişe ediyorum randevum önümüzdeki hafta, inşaAllah önemli bir durum değildir
Sanırım o hepatite karşı bağışıklığınız var demekti ya kötü bi şey değil diye hatırlıyorum

Back