- Emoji Skoru
- 5
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Melisaaacrush
9 haftalık hamileyim ve idrar tahlili sonuçlarım böyle çıktı sizde korkmalı mıyım ilk gebeliğim tebrüsüz olunca tedirgin oluyor insan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani enfeksiyon neticede normalde de tedavi olmazsanız riskli, tedavinizi olursanız sıkıntı olmaz inşallah. Bol bol su için siz mide bulantınız yoksaKötü bir durum mu risk içeriyor mu
Doktora ne zaman göstereceksiniz sonucuÇok içince bulanıyor o yüzden azalttım şimdi yine başlarım
Sanırım o hepatite karşı bağışıklığınız var demekti ya kötü bi şey değil diye hatırlıyorumBenim kan tahlilinde anti hbs 1000 pozitif çıkmış ona endişe ediyorum randevum önümüzdeki hafta, inşaAllah önemli bir durum değildir
UmarımSanırım o hepatite karşı bağışıklığınız var demekti ya kötü bi şey değil diye hatırlıyorum
Benimde 600 pozitif çıktı doktorum iyi birşey olduğunu o virüse karşı bağışıklığım olduğunu söylediBenim kan tahlilinde anti hbs 1000 pozitif çıkmış ona endişe ediyorum randevum önümüzdeki hafta, inşaAllah önemli bir durum değildir
Bende dün aile hekimine sordum iyi bir şey dedi hepatit b korucuyuluğu varmış kandaBenimde 600 pozitif çıktı doktorum iyi birşey olduğunu o virüse karşı bağışıklığım olduğunu söyledi